Follow us

Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 έως 16 Δεκεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Δίας στον Αιγόκερω σημαίνει τύχη στην εξουσία, στενοκεφαλιά, δογματισμός, αρρώστια για την εξουσία, είναι σκληρός δάσκαλος, παίζει παιχνίδια με την εξουσία.

Having breakfast

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της πληθωρικότητας, της υπερβολής περνάει σε ζώδιο πτώσης, στον Αιγόκερω.

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 12 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Ο Δίας έχει να κάνει με το εξωτερικό, με τα μεγάλα ταξίδια, την ανώτερη μόρφωση, τη φιλοσοφία, την αναζήτηση, την περιπέτεια, τη θρησκεία, τα νομικά και το δίκαιο, το φανατισμό, τον τυχοδιωκτισμό.

Δίας στον Αιγόκερω σημαίνει τύχη στην εξουσία, στενοκεφαλιά, δογματισμός, αρρώστια για την εξουσία, είναι σκληρός δάσκαλος, παίζει παιχνίδια με την εξουσία.

Ζώδια 2020 ετήσιες προβλέψεις | Όσα θα γίνουν τη νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

Με τον Δία στον Αιγόκερω βάζουμε αυστηρούς στόχους στην καριέρα και την δημόσια εικόνα μας. Αρπάζουμε επαγγελματικές ευκαιρίες για να αναγνωριστούμε. Δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί προκειμένου να πετύχουμε το σκοπό μας. Ο Δίας έχει να κάνει με το πνεύμα αλλά στον Αιγόκερω προσπαθούμε με πρακτικό τρόπο να πετύχουμε. Καλό θα ήταν να μην αμελήσουμε τον ανθρώπινο παράγοντα προκειμένου να καταξιωθούμε. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές σε κάθε επίπεδο και δεν θα πρέπει να αφήσουμε την έπαρση και την αλαζονεία να χαλάσουν σχέσεις ζωής. Ο Δίας στον Αιγόκερω βοηθά τις νέες συνεργασίες και τα επαγγελματικά άλματα. Οι φιλόδοξοι θα πρέπει να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις και τις υπερβολές.

Πως θα επηρεάσει όμως ο Δίας στον Αιγόκερω τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω θα σου δοθούν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. θα κινηθείς δυναμικά στον χώρο της καριέρας, θα πετύχεις, θα αναγνωριστείς. Μπορεί να δεχτείς νέες προτάσεις ή να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου, μπορεί να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες. Μπορεί να αλλάξεις θέση ή να βελτιωθούν τα οικονομικά. Προσοχή όμως καθώς η μεγάλη σου φιλοδοξία μπορεί να σε οδηγήσει σε αλαζονική συμπεριφορά προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου και να προβληθείς, αυτό όμως θα έχει κόστος αργότερα. Βάλε όρια στις βλέψεις σου και τις απαιτήσεις σου. Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο, φτιάχνεις νέα πλάνα, έχεις νέα σχέδια. Δείχνεις τη ρεαλιστική πλευρά του εαυτού σου παραμελώντας το συναίσθημα. Τα ανοίγματα θα είναι ευνοικά αρκεί να προχωράς με μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου δίνει χαρά και αισιοδοξία, ασχολείσαι με πνευματικά θέματα, με φιλοσοφικά ζητήματα, ανοίγεις νέους ορίζοντες. Μπορεί να κάνεις μακρινά ταξίδια σε μέρη ονειρεμένα, να δεις από κοντά πράγματα που είχες ονειρευτεί, να ζήσεις εμπειρίες. Οι επαφές με το εξωτερικό σου δίνουν νέες δυνατότητες και σημαντικές ευκαιρίες. Μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου σε κάθε επίπεδο. Διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου, ανανεώνεις τις επιθυμίες σου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Μπορεί να αλλάξεις και τόπο διαμονής. Η διορατικότητά σου θα είναι υψηλή, η σκέψη σου οργανωτική. Ανοίγονται νέοι δρόμοι που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αναβολές και τις υπερβολές για να μην χάσεις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα κοινά οικονομικά αλλά και την ψυχολογία σου. Μπορεί κάποια πρόσωπα να σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου, να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σου, να διώξεις ανασφάλειες, φοβίες και απωθημένα. Είναι μια καλή στιγμή να διώξεις ζήλιες και καχυποψίες που ταλαιπωρούν τη σχέση σου, να δεις τι σου προσφέρει πραγματικά το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά ή αντίθετα, να δώσεις ένα τέλος σε σχέσεις που σε αναστατώνουν ψυχολογικά. Θα έχεις ουσιαστικές εξελίξεις, θα ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που σε βάζουν σε διλήμματα. Μπορεί αυτή τη χρονιά να έρθουν στα χέρια σου χρήματα που σου χρωστάνε ή να έχεις θετικές εξελίξεις σε δάνεια, χρέη, ασφάλειες κλπ…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Είσαι εξωστρεφής και κάνεις νέες γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα που θα παίξουν ρόλο στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάνεις νέες συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, παίρνεις σοβαρές αποφάσεις, μια επισημοποίηση ή μια συγκατοίκηση είναι πιθανά. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες καθοριστικές για τη ζωή σου γνωριμίες που θα σου δώσουν πολλά και θα καθορίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Βγαίνεις από διλήμματα και εστιάζεις στις καταστάσεις για να βρεις λύσεις. Θα χειριστείς τα πράγματα ρεαλιστικά και λογικά και όχι συναισθηματικά. Μια καρμική γνωριμία θα εξελιχτεί σε μακροχρόνια σχέση.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία στον Αιγόκερω, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική και οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται. Αγχώνεσαι, πιέζεσαι καθώς θα πρέπει να ανταποκριθείς σε πολλά πράγματα. Νέες επαγγελματικές προτάσεις θα πέσουν στο τραπέζι που μπορεί να σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Εμπόδια και δυσκολίες δεν σε αγγίζουν, τις ξεπερνάς εύκολα. Αυτή τη χρονιά στρώνεις το μέλλον σου, δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου και θα δεις παρακάτω να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές σου. Νέες προοπτικές ανοίγονται αλλά θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις οργανωμένα και ώριμα. Μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις, απόφυγε τις υπερβολές και τις εντάσεις και προχώρα συνετά χωρίς εγωισμό και εγωκεντρισμό. Συγκράτησε τις αντιδράσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω αυξάνει τη δημιουργικότητα και ευνοεί τον έρωτα. θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα βγεις από τη στασιμότητα και θα προωθήσεις την προσωπική σου ζωή. Δημιουργείς νέες σχέσεις, μια νέα δέσμευση. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, έχεις χαρά, κέφι, ζωντάνια, διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Επαγγελματικά, θα έχεις νέες ιδέες, θα κάνεις νέες συνεργασίες ή οι υπάρχουσες θα έχουν θετική εξέλιξη. Θα ανανεωθείς, θα κάνεις μεγάλα άλματα και θα βγεις από ασφυκτικές καταστάσεις. Όλα όμως θα πρέπει να γίνονται με εσωτερικό έλεγχο και αυτοσυγκράτηση. Ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου, βγαίνεις, διασκεδάζεις και περνάς μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Γοητεύεις, λάμπεις, δεν περνάς απαρατήρητη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω θα νιώσεις ασφαλής, θα ξεπεράσεις δυσκολίες και θα σταθείς στα πόδια σου. Ξέρεις που βρίσκεσαι, που πατάς, φροντίζεις να περνάς αρμονικά με την οικογένειά σου. Ασχολείσαι με το σπίτι σου, με ακίνητα, μπορεί να κάνεις αγοραπωλησίες ή ενοικιάσεις ή μπορεί εσύ να μετακομίσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση για να δημιουργήσεις μια καλύτερη ατμόσφαιρα στα οικεία σου πρόσωπα. Ισορροπείς συναισθηματικά, κατασταλάζεις, βγαίνεις από διλήμματα και ανησυχίες, αντιμετωπίζεις κατάματα τα προβλήματα στις σχέσεις σου και βρίσκεις λύσεις. Αλλάζει η οπτική σου στον χειρισμό καταστάσεων. Κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και λύνεις διαφορές. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση αν είσαι μόνη ή να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση αν έχεις σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω βελτιώνεται η επικοινωνία, είσαι πιο δεκτική σε ιδέες και απόψεις. Θέλεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, κοντινούς συγγενείς βελτιώνονται, λύνεις τυχόν προβλήματα μαζί τους. Κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα. Εμπόριο, δημόσιες σχέσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Κοντινά ταξίδια σε βοηθούν να βγεις από την καθημερινότητα και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Κάποιες πληροφορίες σε βοηθούν να εξελιχτείς. Η σκέψη σου είναι οργανωμένη, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Τακτοποιείς όλες τις υποθέσεις. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι κοντινές μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα βελτιώσει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αποκτήσεις περισσότερα έσοδα ή να κάνεις αγοραπωλησίες. Προσοχή στα έξοδα. Το βλέμμα σου μπορεί να στραφεί και σε περιουσιακά ζητήματα. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες ισορροπούν, έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερα ψυχικά αποθέματα, πατάς γερά στα πόδια σου, ξεφεύγεις από φόβους και άγχη. Μην σπαταλάς ενέργεια και χρήμα για πράγματα που δεν σε εκφράζουν. Ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει, έχεις πιο σταθερούς στόχους και εδραιώνεσαι. Το εφήμερο δεν σε αγγίζει, αναζητάς μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες. Απόφυγε τις υπερβολές και το ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου ευνοεί τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. θα βελτιώσεις την υπάρχουσα κατάσταση και θα εξελιχθείς. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να κάνεις μια νέα συνεργασία. Οργανώνεσαι, έχεις αυτοπεποίθηση αλλά θα πρέπει να αποφύγεις τις εμμονές και τις υπερβολές. Μην εστιάσεις πχ μόνο στα οικονομικά παραμελώντας όλα τα υπόλοιπα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να τονώσεις τις σχέσεις σου, να κάνεις μια επανασύνδεση ή μια επισημοποίηση, να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη χρονιά απογειώνεσαι, έχεις αισιοδοξία, ενθουσιασμό σε κάθε τομέα της ζωής σου. θα έχεις πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να αναπτύξεις σε κάθε επίπεδο της ζωής σου. Μπορείς αυτή τη χρονιά να κάνεις σημαντικές συνεργασίες αλλά και σημαντικές σχέσεις. Προσοχή στα κιλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ψυχολογικά προβλήματα και πληγές του παρελθόντος που επιβαρύνουν την διάθεσή σου. Έρχεσαι σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου, με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, κατανοείς περισσότερο τους γύρω σου, γίνεσαι λιγότερο αλαζονικός. Αυτή τη χρονιά έχεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που έρχεται στο δρόμο σου. Έχεις δύναμη και αυτοπεποίθηση και βλέπεις τα πράγματα με άλλη οπτική, βγαίνεις από συμπλέγματα και αναστολές, από ενοχές και φραγμούς. Βλέπεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Απόφυγε την επιπολαιότητα και τις υπερβολές. Βρίσκεις την αρμονία στις σχέσεις σου και την απαραίτητη ισορροπία για να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Έρχεσαι πιο κοντά στις επιθυμίες και τα όνειρά σου, έχεις νέες ιδέες και συμμετέχεις σε συλλογικές δραστηριότητες. Φιλικά πρόσωπα παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου και αν υπήρχαν προβλήματα με αυτά, τώρα εξομαλύνονται. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου καλούς φίλους που σε βοηθούν σε κάθε σου προσπάθεια. Περνάς όμορφες στιγμές με τις παρέες σου και ανανεώνεσαι. Κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από την κοινωνικότητα. Ανοίγματα και ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους, αξιοποίησε τα δεδομένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ