Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 7 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

έκλειψη σελήνης

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου πραγματοποιείται μια μερική έκλειψη Σελήνης, ορατή από τη χώρα μας. Ας απολαύσουμε αυτό το υπέροχο θέαμα που θα μας επηρεάσει ποικιλοτρόπως. Ήλιος/Άρης έρχονται σε αντίθεση με τη Σελήνη. Εντάσεις αλλά και ανυπομονησία θα κυριαρχούν. Μπορεί να προσπαθούμε να προλάβουμε πράγματα ή να θέλουμε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα. Μια νευρικότητα θα υπάρχει απέναντι σε εμπόδια ή αντιρρήσεις. Η ενέργεια, οι ιδέες και η αισιοδοξία θα περισσεύουν. Θα διεκδικούμε με πάθος το δίκιο μας ενώ και εγωιστικές συμπεριφορές είναι πιθανές. Σχέσεις προβληματικές θα ξεκαθαρίσουν, επανασυνδέσεις αλλά και επεισοδιακοί χωρισμοί θα συμβούν. Κλείνουν κύκλοι.

Ο Ήλιος στο Λέοντα βάζει σαν προτεραιότητα την ατομικότητα και την ηγεσία ενώ η Σελήνη ζητά ομαδικότητα και συλλογική δράση. Κοινώς, άτομα με αρχηγικές θέσεις ή εξουσίας έρχονται σε αντίθεση με ομάδες ή την κοινωνία.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα που σχηματίζεται ζητά επέκταση και προσωπική ευτυχία. Δικαιοσύνη και εξουσία συγκρούονται μέσα από σκάνδαλα και κρυφές συναλλαγές.
Ευτυχώς, το τρίγωνο της Σελήνης με το Δία φέρνει αισιοδοξία, τύχη και ηθική προσέγγιση στις καταστάσεις.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Η έκλειψη θα έχει επιρροή περίπου ένα εξάμηνο.  Δεν παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις το μήνα των εκλείψεων! Αφήνουμε τις καταστάσεις να ξεδιπλωθούν από μόνες τους!

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τις φιλίες σου, τον κοινωνικό σου κύκλο, τους στόχους σου. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος σε φιλικές σχέσεις ή μπορεί να εγκαταλείψεις κάποια σχέδια που προσκρούουν σε εμπόδια. Προσπαθείς να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες για φλερτ, έρωτα, χαρά, διασκέδαση με θέματα που αφορούν φιλίες, ομάδες, συλλόγους, όνειρα. Εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις σου ή να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία. Η κρίση σου ενδεχομένως δεν θα είναι αντικειμενική.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια ή κάποιες αλλαγές στον ένα τομέα επηρεάζουν τον άλλο. Εστιάζεις στην επαγγελματική σου πορεία, προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις ή μπορεί να προσπαθείς να βρεις το δρόμο σου. Ανταγωνισμός, εντάσεις ή πολλές ώρες εργασίας σε εξαντλούν. Κράτα χαμηλούς τόνους και μην κάνεις σημαντικές κινήσεις τώρα. Διαφωνίες με ανώτερα πρόσωπα είναι πιθανές ή μπορεί να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σεληνιακή έκλειψη σου ζητά να σκεφτείς νέες ιδέες και να σταματήσεις να βλέπεις τα πράγματα υποκειμενικά. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή να μείνεις στο εξωτερικό, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις σπουδές ή σεμινάρια. Γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου αλλάζουν την οπτική σου για τη ζωή και τις σχέσεις σου. Κάποιες μοιραίες συναντήσεις μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές αλλά επιβάλλεται να κινηθείς ψύχραιμα και όχι παρορμητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τα οικονομικά και τα περιουσιακά σου αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σου. Μην κάνεις καμία σημαντική οικονομική κίνηση τώρα. Μείνε ικανοποιημένη με τα υπάρχοντά σου και μην αφήσεις το ανικανοποίητο να σε καταβάλλει. Νιώθεις την ανάγκη να ασχοληθείς με αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, σκέφτεσαι τι χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφαλής ενώ και θέματα συμβίωσης σε απασχολούν. Οι σχέσεις σου επηρεάζουν την ψυχολογία σου και αναθεωρείς το σύστημα αξιών σου. Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, φόρους, κληρονομικά, χρέη προσπαθώντας να βρεις λύσεις. Δάνεια, οφειλές, κοινά συμφέροντα σε αγχώνουν και ζητούν δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες15 Αυγούστου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Αυγούστου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

έκλειψη
Πλανητικες Επιρροες10 Αυγούστου 2018

Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πλανητικες Επιρροες03 Αυγούστου 2018

Ζώδια Αυγούστου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού;

Ολική έκλειψη Σελήνης
Πλανητικες Επιρροες27 Ιουλίου 2018

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή

Best of network