Follow us

Ερμής στην Παρθένο και Άρης στο Λέοντα

Πως θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ermiskedriki NASA images / Shutterstock

Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο από 26/7 και θα παραμείνει ως τις 29/9, σε ανάδρομη πορεία από 13/8-5/9. Ο Ερμής στην Παρθένο είναι πρακτικός, αναλυτικός και αγαπά τη λεπτομέρεια. Εξελίξεις θα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, στην υγεία, στην εργασία. Είναι καλό διάστημα για να προετοιμάσουμε τα σχέδια του φθινοπώρου. Σ’ αυτή τη θέση ο πλανήτης εκφράζεται φυσιολογικά.

Ο Άρης στο Λέοντα πάλι θέλει να υπερέχει, είναι μαχητικός και εγωιστής. Βάζουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε. Διεκδικούμε με ζωντάνια και πάθος. Η λίμπιντο είναι ανεβασμένη. Θα βρίσκεται στο ζώδιο αυτό από 21/7-4/9.

Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από αυτές τις διελεύσεις; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου ή με συναδελφικά πρόσωπα, να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις. Οργάνωσε την καθημερινότητά σου και κλείσε εκκρεμότητες. Ασχολήσου με τη διατροφή και το σώμα σου και περιόρισε το άγχος σου.

Ο Άρης στο Λέοντα σε βοηθά να βγεις από τη ρουτίνα. Είσαι πιο ζωηρή, παίρνεις πρωτοβουλίες, φλερτάρεις, ρισκάρεις, η λίμπιντο είναι στα ύψη. Το πάθος και η δημιουργικότητα ξεχειλίζουν, έχεις νέες ιδέες ενώ και ένας απόγονος είναι πιθανό σενάριο αν σε ενδιαφέρει. Ξέρεις να διεκδικείς και να προωθείς την καριέρα σου. Τα εμπόδια εξαφανίζονται, καταφέρνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, παιδιών και δημιουργικότητας. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, βγαίνεις, διασκεδάζεις, φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Ασχολείσαι με θέματα των παιδιών σου και ξεκινάς νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Βγάζεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου στην επιφάνεια.

Με τον Άρη στο Λέοντα ασχολείσαι με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή κάποιες εργασίες μπορεί να σε απασχολήσουν. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Εντάσεις μπορεί να προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα καθώς μπορεί να μην είναι σύμφωνα με τις αποφάσεις σου ή μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση ή να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες. Συζητάς με οικογενειακά πρόσωπα για πρακτικά θέματα προσπαθώντας να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Έχεις καλή διάθεση και θέλεις να περνάς καλά. Βγαίνεις με φιλικά πρόσωπα και διασκεδάζεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες σε απασχολούν. Κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις την ανάγκη να μάθεις νέα πράγματα, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο αυξάνει επαφές και μετακινήσεις. Έχεις ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου, να πληροφορηθείς, να οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις μια εκπαίδευση ή σεμινάρια. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Άρης στο Λέοντα σε βάζει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται, μπορεί να κάνεις μια αγορά ή επένδυση ή μπορεί να χαλάσεις χρήματα για την καλοπέρασή σου. Ρισκάρεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πρόσεχε μην βγεις εκτός budget.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στην Παρθένο σου ζητά να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Βάλε προτεραιότητες στα έξοδά σου για να αισθανθείς ασφαλής. Είναι καλή εποχή για να κάνεις αγορές ή επενδύσεις. Αξιολόγησε πρόσωπα και πράγματα και δες τι χρειάζεσαι και τι όχι. Μπορεί να υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου.

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, έχεις ενέργεια, είσαι μαχητική, παίρνεις πρωτοβουλίες, διεκδικείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Το πάθος είναι διάχυτο και η λίμπιντο στα ύψη. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Προσοχή στις εγωιστικές και αλαζονικές σου τάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα. Αλλάζει η καθημερινότητά σου. Με μέθοδο και εργασία, καταφέρνεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Σκέψου πριν αποφασίσεις κάτι καθότι κατά την ανάδρομη πορεία του θα κάνεις επανεκτίμηση των καταστάσεων.

Ο Άρης στο Λέοντα ενισχύει τη διαίσθησή σου και δημιουργεί ένα παρασκήνιο. Μην ανακατεύεσαι στα κουτσομπολιά. Κάποιες φοβίες ή άγχη ή κρυφοί εχθροί έρχονται στην επιφάνεια. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και χρησιμοποίησε το ένστικτό σου αυτόν τον καιρό. Άσε το τοπίο να ξεκαθαρίσει από μόνο του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο σημαίνει για σένα ενδοσκόπηση και προετοιμασία. Μπορεί να βιώνεις ένα παρασκήνιο στην καριέρα, τα γεγονότα να είναι μπερδεμένα και όλο αυτό να σε κουράσει. Αλλάζει η καθημερινότητα στη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια στροφή στο παρελθόν, έναν απολογισμό. Μην παίρνεις αποφάσεις μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Επωφελήσου τον Άρη στο Λέοντα που σε θέλει κοινωνική. Βγες με φίλους, κάνε νέες γνωριμίες και ασχολήσου με τα μελλοντικά σου σχέδια. Μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας με κοινούς στόχους. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Φιλικές σχέσεις μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές. Μια προαγωγή είναι πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο, αυξάνεται η κοινωνικότητα, βάζεις στόχους και κάνεις όνειρα. Κάνεις νέες γνωριμίες, χρήσιμες για την επαγγελματική σου πορεία. Πραγματοποιείς τα σχέδιά σου. Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σε φιλικές σχέσεις που νιώθεις πως δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

Ο Άρης στο Λέοντα φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Ξεκινάς νέες δραστηριότητες και εκφράζεις τα δημιουργικά σου ταλέντα. Οι φιλοδοξίες σου είναι πολλές, η αξία σου αναγνωρίζεται, μια προαγωγή είναι πιθανή. Προσοχή σε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα καθώς και σε εγωιστικές συμπεριφορές από την πλευρά σου με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο, ασχολείσαι με την καριέρα. Διαπραγματεύσεις, αλλαγές, αναθεωρήσεις θα δείξουν τα αποτελέσματά τους τον επόμενο μήνα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις και να χρειαστεί υπομονή, επιμονή και μέθοδο για να τα καταφέρεις. Δούλεψε σκληρά και μείνε αφοσιωμένη στους στόχους σου.

Ο Άρης στο Λέοντα αλλάζει την κοσμοθεωρία σου. Είναι καλό διάστημα για να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να κάνεις μια εκπαίδευση ή ένα σεμινάριο για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάνε πραγματικότητα τα όνειρά σου, ασχολήσου με κάτι δημιουργικό. Διαθέτεις δύναμη και αυτοπεποίθηση για να τα καταφέρεις. Γνωριμίες με άτομα διαφορετικά από εσένα ή άλλης κουλτούρας ευνοούνται. Τακτοποίησε νομικές υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο αφορά το εξωτερικό. Μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες σε άλλη χώρα ή να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές στο εξωτερικό ή μπορεί και να αποφασίσεις να μείνεις σε άλλη χώρα για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Θέλεις να εξελιχτείς, να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάποια γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις οπτική για τη ζωή.

Με τον Άρη στο Λέοντα, θα ασχοληθείς με χρέη, δάνεια, οφειλές, κληρονομιές, οικονομικές συμφωνίες, κοινά οικονομικά. Βάλε τάξη σ’ αυτά. Μπορεί να σε απασχολήσουν τα χρήματα του συντρόφου σου που επηρεάζουν τη συμβίωσή σας. Η λίμπιντο είναι στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί, απόφυγε μόνο εγωιστικές και χειριστικές συμπεριφορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και θέματα συμβίωσης. Θα επανεξετάσεις τη σχέση σου, θα δεις κατά πόσο εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου και τι πρέπει να αλλάξεις. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω. Προγραμμάτισε χρέη, οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες για να μην έχεις εκπλήξεις.

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο, κι αυτός με τη σειρά του, επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Ασχολείσαι περισσότερο με τη σχέση σου και αν είσαι μόνη, ψάχνεις να βρεις σύντροφο. Προσοχή σε εγωιστικές συμπεριφορές και ζήλια. Μια επέκταση της εργασίας σου είναι πιθανή. Βάλε γερές βάσεις σε συναισθηματικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω και να αλλάξει η καθημερινότητά σου. Μια νέα συνεργασία μπορεί να ξεκινήσεις, όμως με την ανάδρομη πορεία του πλανήτη, να κάνεις αναθεωρήσεις ή να υπάρξουν αλλαγές με συναδέλφους.

Ο Άρης στο Λέοντα επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία και υγεία. Η δουλειά θα είναι αυξημένη και οι ευθύνες σου περισσότερες με αποτέλεσμα να αλλάξει η καθημερινότητα και τα ωράριά σου. Ασχολήσου με τη διατροφή και την υγεία σου. Κάνε εξετάσεις, πήγαινε ένα γυμναστήριο, κάνε διατροφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ