Follow us

Ερμής στο Λέοντα και Αφροδίτη στους Διδύμους στα μέσα του καλοκαιριού

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ermiskedriki nednapa

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι φαφλατάς και δεν έχει σωστή κρίση. Χρησιμοποιεί τη λογική για να δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Έχει πάθος στο λόγο, είναι καλός ηθοποιός και καλλιτέχνης. Οι όψεις που σχηματίζει αυτό το μήνα φέρνουν στη σκηνή ερωτικές γνωριμίες και επαγγελματικές ευκαιρίες, τα σχέδιά μας πραγματοποιούνται, η δημιουργικότητά μας είναι αυξημένη και οι ιδέες μας πρωτοποριακές. Θα μείνει ως τις 25/7.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θα μείνει ως τις 31/7. Το φλερτ, η επικοινωνία, η εξωστρέφεια είναι στη σκηνή. Οι σχέσεις είναι επιφανειακές και μεταβαλλόμενες. Η κοινωνικότητα βρίσκεται στα ύψη. Νέες γνωριμίες μας χαρίζουν χαρά αλλά προσοχή στις εξιδανικεύσεις. Κάποια εμπόδια μπορεί να δημιουργηθούν την τελευταία εβδομάδα αλλά γρήγορα θα απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς.

Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στο Λέοντα και την Αφροδίτη στους Διδύμους;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής φέρνει έρωτα και διασκέδαση. Κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και θέλεις να νιώθεις σα μικρό παιδί. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη. Είναι καλό το διάστημα για διακοπές.

Η Αφροδίτη αυξάνει την επικοινωνία και τη διάθεση για νέες γνωριμίες. Κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται. Σχέσεις με γείτονες, συγγενείς, αδέρφια βελτιώνονται και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Μάθε νέα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κοντινές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείς να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή να τακτοποιήσεις θέματα ακινήτων.

Η Αφροδίτη σου ζητά να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν ή θα ισορροπήσουν έσοδα/έξοδα. Αγορές και επενδύσεις ευνοούνται. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή είσαι επικοινωνιακή, κάνεις νέες γνωριμίες και προωθείς τις ιδέες σου για να εξελιχτείς επαγγελματικά. Μπορεί να συναντήσεις συγγενείς ή να κάνεις μια κοντινή απόδραση για να χαλαρώσεις. Επαφές, διαπραγματεύσεις, μετακινήσεις ευνοούνται.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και κατακτάς το πρόσωπο που επιθυμείς. Οι συνεργασίες σου αποδίδουν χρήμα που το ξοδεύεις για να περνάς καλά. Κάποιες προσωρινές δυσκολίες και απογοητεύσεις είναι πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής επηρεάζει τα οικονομικά σου. Κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε έσοδα-έξοδα ενώ μπορεί να βγεις κερδισμένη από τυχερά παιχνίδια. Μιλάς πολύ για το χρήμα ενώ θέλεις να απολαύσεις και τις χαρές της ζωής.

Η Αφροδίτη σου ζητά να χαλαρώσεις. Παρασκήνιο επικρατεί σε σχέσεις και συνεργασίες, κάποιες αλλαγές προετοιμάζονται. Η έμπνευσή σου είναι στα ύψη ενώ και η διαίσθησή σου είναι αυξημένη. Απόφυγε το κουτσομπολιό. Μια κρυφή σχέση είναι πιθανό να δημιουργηθεί.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Η επικοινωνία, η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητα αυξάνονται, όπως και οι γνωριμίες. Δείξε τα ταλέντα σου και πέρνα όμορφες στιγμές.

Η Αφροδίτη ανεβάζει την κοινωνικότητά σου στα ύψη. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και παρέες ενώ κάποιο φλερτ μπορεί να προκύψει μέσα από αυτά. Πετυχαίνεις τους στόχους σου και συναντάς ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής σου ζητά να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Θέλεις να απομακρυνθείς από τον κόσμο και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Αναπολείς το παρελθόν και σκέφτεσαι τις καταστάσεις που επηρέασαν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Η Αφροδίτη πάλι σου ζητά να ασχοληθείς με την καριέρα. Μια πρόσθετη εργασία είναι πιθανή, μια νέα συνεργασία ή μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Κάνε σωστές διαπραγματεύσεις για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες, νέες φιλίες, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Μπορεί να ασχοληθείς με μια ομαδική δραστηριότητα και να βγάλεις τη δημιουργικότητά σου. Οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν.

Η Αφροδίτη σου προσφέρει κι αυτή με τη σειρά της ταξίδια, κοινωνικότητα. Μπορεί να σε απασχολήσουν θέματα σπουδών ή θέματα με το εξωτερικό. Κάνεις νέα όνειρα και βλέπεις το μέλλον αισιόδοξα. Νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια είναι πιθανές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής επηρεάζει την καριέρα σου. Κάτι νέο μπορείς να ξεκινήσεις επαγγελματικά, να έρθεις πιο κοντά στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Συζητήσεις με ανώτερα πρόσωπα ευνοούνται ενώ μπορεί να δεχτείς και μια νέα πρόταση που θα αλλάξει την πορεία σου.

Η Αφροδίτη επηρεάζει τα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Το πάθος φουντώνει και η σχέση σου ανανεώνεται. Μια συμβίωση είναι πιθανή ή μια επιστροφή από το παρελθόν. Μπορεί να σου επιστραφούν κάποια χρήματα ή να ασχοληθείς με δάνεια, χρέη, κληρονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Ταξιδεύεις, κάνεις νέες γνωριμίες ενώ μπορεί να ακολουθήσεις και μια εκπαίδευση, ένα σεμινάριο. Νομικά θέματα ή σπουδών έχουν εξελίξεις. Άνοιξε τους ορίζοντές σου.

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να βιώσεις κάποιες απογοητεύσεις ή περιορισμούς ή εξιδανικεύσεις την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μην ξεκινάς τότε νέες συνεργασίες, μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά με συναδέλφους για να μην έχεις προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής φέρνει εξελίξεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, εφορίες, τράπεζες. Μπορεί να κάνεις νέες συμφωνίες ή διακανονισμούς. Μπορεί πάλι να αλλάξουν τα εισοδήματα του συντρόφου σου ή να υπάρξουν νέα δεδομένα. Το παρελθόν μπορεί επίσης να σε απασχολήσει.

Η Αφροδίτη επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν χαρά. Ένα φλερτ, μέσα από τον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, ασχολείσαι με πολλές δραστηριότητες και βελτιώνεις το εισόδημά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η επικοινωνία βελτιώνεται, νέες γνωριμίες σου προσφέρουν πάθος και ενθουσιασμό. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα σε βοηθούν να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου.

Η Αφροδίτη ενισχύει τα ερωτικά σου. Κάνεις νέες γνωριμίες και διασκεδάζεις. Οι πειρασμοί αλλά και τα διλήμματα είναι πολλά. Ανανεώνεις τη σχέση σου ενώ μπορεί να σκεφτείς και την απόκτηση απογόνων. Σχέσεις με παιδιά βελτιώνονται. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής επηρεάζει το καθημερινό σου πρόγραμμα, την εργασία και την υγεία σου. Ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου ενώ ανακατατάξεις και αλλαγές να περιμένεις και στην εργασία σου. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου, κάνε πράγματα που αγαπάς, περιόρισε το στρες, ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση.

Η Αφροδίτη επηρεάζει το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Βελτιώνεις τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα και οι παρεξηγήσεις εξαφανίζονται. Αλλαγές ή μια ανακαίνιση στο σπίτι ή αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται. Μια νέα γνωριμία, με έντονο το στοιχείο της οικειότητας, είναι πιθανή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ