Follow us

Ερμής στο Σκορπιό από 11 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση παρά με τη λογική, ασχολούμαστε με πνευματικά και μεταφυσικά θέματα, μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος, διακρίνουμε την ψευτιά.

It's Christmas time

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, των ΜΜΕ, των ταξιδιών, της οδήγησης, των σχολείων, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, βρίσκεται στον βαθυστόχαστο Σκορπιό. Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, καχύποπτος, κρυψίνος, μελαγχολικός, έξυπνος, διεισδυτικός, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός. Με τον Ερμή στον Σκορπιό προσπαθούμε να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων αγνοώντας την επιφάνεια. Διερευνάμε τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Λειτουργούμε περισσότερο με την διαίσθηση παρά με τη λογική, ασχολούμαστε με πνευματικά και μεταφυσικά θέματα, μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος, διακρίνουμε την ψευτιά.

Πώς επηρεάζει ο Ερμής στο Σκορπιό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά αλλά και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες. Κάποιες επενδύσεις θα σου φέρουν οικονομικό όφελος. Η σχέση σου τονώνεται και αν είσαι μόνη, μπορεί να ζήσεις ένα πάθος. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να φτάσεις στο βάθος των πραγμάτων, να βρεις κρυμμένες αλήθειες. Η διάθεσή σου είναι μεταβαλλόμενη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και αν είσαι μόνη μπορεί να ζήσεις έναν νέο έρωτα. Κάνεις προσωπικές συζητήσεις, μαθαίνεις κάποιες ειδήσεις. Βλέπεις τα κίνητρα των άλλων, αυτούς που νοιάζονται για σένα και κάνεις τα πάντα για να λύσεις τυχόν διαφορές. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία είναι πιθανή. Είσαι πιο συνεργάσιμη και διαλλακτική με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με την εργασία και την πρόοδό σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα, να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την εμφάνισή σου. Βρίσκεις τρόπους να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, κάνεις πράγματα για να ισορροπήσεις και να λύσεις εργασιακά ζητήματα. Αλλάζεις πρόγραμμα, διώχνεις το άγχος σου και γίνεσαι πιο αποτελεσματική στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Σκορπιό κάνεις ευχάριστες δραστηριότητες που σου αποφέρουν όφελος. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή καλλιτέχνης ευνοείσαι. Ασχολείσαι με την ερωτική σου ζωή και αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας έρχεται να γεμίσει τη ζωή σου. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Το πάθος κυριαρχεί, η δημιουργικότητα επίσης. Προβάλλεις τις ιδέες σου χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις, προβάλλεις τα ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου για να το βελτιώσεις, μια μετακόμιση είναι πιθανή. Μπορεί να αποφασίσεις να συμβιώσεις με το ταίρι σου. Είσαι πιο διερευνητική στις συζητήσεις σου, στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου. Αξιολογείς επιλογές που έκανες στο παρελθόν. Αναπολείς το παρελθόν και οικογενειακές αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό κάνεις σημαντικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Η σχέση σου με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια γίνεται πιο στενή. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να κάνεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Έλκεις τους άλλους μέσω της επικοινωνίας και του λόγου σου. Βλέπεις τα πράγματα σε βάθος, γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινές ιδέες. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα, προβάλλεις τις ιδέες σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να ισορροπήσεις έσοδα-έξοδα. Θέλεις να βρεις νέες πηγές εσόδων και νέες προοπτικές. Κάνεις συζητήσεις για τα αποκτήματά σου και αναλύεις εις βάθος την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία ή να αποπληρώσεις κάποια χρέη. Αναζητάς την συναισθηματική ισορροπία και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Πείθεις, γοητεύεις, κάνεις νέες γνωριμίες που επηρεάζουν την πορεία σου και σου ανοίγουν νέες πόρτες. Η σχέση σου εξελίσσεται με προοπτικές. Η σκέψη σου είναι αναλυτική, διερευνητική. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να διακρίνεις τις προθέσεις των άλλων. Βλέπεις τα πράγματα εις βάθος. Έχεις έξυπνες ιδέες και εκφράζεσαι ελεύθερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ασχολείσαι με τον εσωτερικό σου κόσμο και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Νιώθεις φόβο, ανασφάλεια, θέλεις να απομονωθείς. Ένας κρυφός έρωτας ή ένας έρωτας από το παρελθόν είναι πιθανά σενάρια. Έχεις φαντασία, έμπνευση, οι σκέψεις σου είναι μπερδεμένες, νιώθεις εξάρτηση από κάποιους ανθρώπους. Αναζητάς τη μοναξιά και βρίσκεσαι με πρόσωπα που μπορούν να σε συμβουλέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Βλέπεις στενά τις φιλίες σου, ποιοι είναι στο πλευρό σου και ποιοι έχουν ιδιοτελή κίνητρα απέναντί σου. Μπορεί να μπεις σε μια ομάδα που θα σου φέρει οφέλη ή μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σου. Έχεις ηγετικές ικανότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ασχολείσαι με την καριέρα σου και προσπαθείς να την βελτιώσεις. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να εμφανιστεί κάτι με καλές προοπτικές. Όλοι εμπιστεύονται την κρίση σου, επικοινωνείς σοβαρά και μεθοδικά, έχεις πειθώ. Βλέπεις τα κίνητρα συναδέλφων και συνεργατών. Προβάλλεις μια καλή εικόνα και αυξάνεις τα κέρδη σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα σκαλί παραπάνω.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό ασχολείσαι με νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν το εξωτερικό και φέρνουν οφέλη. Μπορεί να προγραμματίζεις να κάνεις ένα ταξίδι ή να αποφασίσεις να ζήσεις σε άλλη χώρα. Μια σχέση σου μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κύκλο αν είσαι μόνη. Είσαι χαρούμενη και βλέπεις τα πράγματα εις βάθος. Μπορεί να λάβεις κάποιες ειδήσεις και πληροφορίες. Θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ