Follow us

Ερμής στον Κριό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Aπό 17 Απριλίου έως 6 Μαΐου

Woman relaxing in a lawn

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, των ταξιδιών, των ΜΜΕ, του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων περνά στον Κριό.

Ο Ερμής στον Κριό είναι παρορμητικός, νευρικός, βιαστικός, δυναμικός, αυθόρμητος, ειλικρινής. Αυτό το διάστημα μπορούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουμε σχέδια ή να αλλάξουμε δρόμο αν αυτός που ακολουθούμε δεν οδηγεί πουθενά. Έχουμε νέες ιδέες, εκφραζόμαστε ευθέως και δεν αφήνουμε περιθώρια αντιδράσεων. Η ειλικρίνεια κυριαρχεί, παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις και εμπνέουμε τους άλλους. Ανταλλάσουμε τις απόψεις μας αλλά θα πρέπει να προσέχουμε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις. Μας χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία και θέλουμε να ξεχωρίζουμε.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με τον Ερμή στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, η επικοινωνία είναι γρήγορη, παίρνεις αποφάσεις και λύνεις τα προβλήματά σου. Είσαι ενθουσιώδης και προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Έχεις δύναμη στο λόγο, μαγνητίζεις και δίνεις τις κατάλληλες συμβουλές. Είσαι κοινωνική, εξωστρεφής και προσπαθείς να ανοίξεις νέα μονοπάτια. Αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα που σου προσφέρουν νέες προοπτικές. Εκφράζεσαι και βελτιώνεις τις σχέσεις σου με το περιβάλλον. Κάνεις νέες γνωριμίες που σε καλύπτουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό και να οργανώσεις το μέλλον. Μπορείς αυτό το διάστημα να σκεφτείς χωρίς να εκφραστείς. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη και θα σε βοηθήσει. Μια νέα γνωριμία, η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή είναι πιθανή. Κάνεις μελλοντικά όνειρα αλλά δεν μπορείς τώρα να τα υλοποιήσεις. Μπορεί να φαντάζεσαι άσχημες καταστάσεις ή οι άλλοι να προσπαθούν να σου επιβληθούν. Προσπάθησε να αποβάλλεις αρνητικές σκέψεις και ιδέες που σου προκαλούν πόνο και θλίψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον Κριό έχεις πρωτότυπες ιδέες που σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Κάνεις νέες και αξιόλογες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς από εσένα, βάζεις νέους στόχους και αποκτάς νέα ενδιαφέροντα. Ένας νέος έρωτας που θα σου αλλάξει τη ζωή είναι πιθανός. Προβάλλεις τις απόψεις σου σε ομάδες και μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας ομάδας. Όλοι νιώθουν άνετα με την ευχάριστη προσωπικότητά σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Δίνεις όλη σου την ενέργεια για πετύχεις τους στόχους σου. Μια προαγωγή, μια διάκριση είναι πιθανά χωρίς δυσκολίες. Είσαι πολύ επικοινωνιακή και μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Είσαι έξυπνη, εύστροφη και βγάζεις εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου. Ανώτερα πρόσωπα σε εκτιμούν και σε αποδέχονται. Μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις και μην επιβάλλεσαι καθώς θα έχεις την τάση να προβάλλεις εγωιστικά τις απόψεις σου.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή να δεις ανθρώπους που έρχονται από μακριά. Σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται. Έχεις καλή διάθεση και διαθέτεις αισιοδοξία και αυτά σε βοηθούν να προωθήσεις τις ιδέες σου. Μια νέα γνωριμία με ενδιαφέρον πρόσωπο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Έχεις θετική ενέργεια και προσελκύεις άτομα διαφορετικής κουλτούρας που σου αλλάζουν τη φιλοσοφία της ζωής. Προσοχή στον εγωισμό και την έπαρση των ιδεών που μπορεί να φέρουν αντιδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό θα ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά σου, με δάνεια, φόρους, ασφάλειες, κάρτες, περιουσιακά ζητήματα. Τακτοποίησε χρέη και οφειλές με τον καλύτερο τρόπο και κάνε επενδύσεις. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και αν είσαι μόνη, μπορεί να υποκύψεις σε πειρασμούς. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί στους κατάλληλους ανθρώπους. Οι συζητήσεις που κάνεις είναι βαθιές και ουσιαστικές, το σεξ σε απασχολεί. Μπορείς να κάνεις τις σχέσεις σου πιο πνευματικές αλλά προσπάθησε να μην επιβάλλεις έντονα τη δύναμή σου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς τώρα να επικοινωνήσεις πιο ανοιχτά και ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε προβλήματα. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να κάνεις κοινά σχέδια και να φέρεις μια νέα αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου. Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις μια νέα συνεργασία και να δώσεις στους άλλους σωστές συμβουλές. Περνάς το χρόνο σου συζητώντας για την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία. Μπορείς να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους ή να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα εργασία που θα σε ικανοποιεί. Είσαι πιο παραγωγική και λειτουργική, αναλύεις τις απόψεις σου αλλά και των άλλων, εστιάζεις στις λεπτομέρειες και πραγματοποιείς τα σχέδιά σου. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την υγεία σου, κάνεις διατροφή και γυμναστική που τονώνουν τον οργανισμό σου. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον ή μέσα από την καθημερινότητα. Προσπαθείς να κάνεις καλύτερη τη ζωή σου μειώνοντας τις εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές και το ταίρι σου πραγματοποιεί κάθε επιθυμία σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με την ειλικρίνειά του. Επαγγελματικά, μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια και θα τα πας πολύ καλά αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας. Οι ιδέες σου σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Προσοχή να μην παρασυρθείς από πάθη και παρορμητικές κινήσεις. Αν έχεις παιδιά, συζητάς μαζί τους και λύνεις τα προβλήματά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σπίτι και οικογένεια, ασχολείσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα, συζητάς μαζί τους και απολαμβάνεις την οικεία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μετακόμιση. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μια αγοραπωλησία ή κάποιο όφελος από ακίνητο είναι πιθανά. Πρόσεξε την εγωκεντρική και επιβλητική συμπεριφορά σου με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιες βαθιές σκέψεις σου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια. Υπάρχει μια κινητικότητα, η επικοινωνία είναι αυξημένη και κάνεις ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις που σου προσφέρουν όφελος. Νέες γνωριμίες θα είναι σημαντικές για την πορεία σου και την ερωτική σου ζωή. Είσαι γρήγορη, ευέλικτη, ενθουσιώδης, κινητική, ενεργητική. Περνάς όμορφες στιγμές με συγγενείς και αδέρφια και λύνεις παλαιότερα προβλήματα. Μην ενεργείς όμως επιπόλαια και χωρίς σκέψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις κέρδη από την εργασία σου ή από τα οικονομικά του συντρόφου σου. Έχεις ιδέες για να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα αλλά θα πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα. Πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου και η αξία σου αναγνωρίζεται. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε συμβουλέψουν για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Οι συνθήκες είναι ευνοικές για μια νέα συνεργασία. Μια νέα σχέση μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής. Θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Λειτούργησε με λογική και όχι παρορμητικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ