Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ανάδρομος από 26 Ιουλίου μέχρι 18 Αυγούστου

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων περνά στο ζώδιο του Λέοντα για μεγάλο διάστημα και μάλιστα γυρνάει και ανάδρομος στο ζώδιο αυτό.

Ο Ερμής στο Λέοντα είναι σε πτώση, δεν έχει σωστή κρίση, είναι φαφλατάς και παθιασμένος στο λόγο. Χρησιμοποιεί τη λογική για να δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα. Είναι όμως καλός δάσκαλος, ηθοποιός, καλλιτέχνης, θεραπευτής.

Με τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί να επιδεικνύουμε τις γνώσεις μας, είμαστε ενθουσιώδεις και περήφανοι, εκφράζουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Πληγωνόμαστε όταν οι ιδέες μας δεν γίνονται αποδεκτές. Η ομιλία μας είναι καλλιτεχνική και αφηγούμαστε δραματικές ιστορίες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Ερμή στο Λέοντα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα, ελκύεις και φλερτάρεις. Ασχολείσαι με δημιουργικές δραστηριότητες και συζητάς τα προβλήματα της σχέσης σου με το ταίρι σου. Αναζητάς την ελεύθερη έκφραση και όχι την καταπίεση. Είναι ιδανικό διάστημα για να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς και να περάσεις καλά στις διακοπές. Μακριά από τη ρουτίνα, θα μπορέσεις να σκεφτείς κάποιες νέες ιδέες για την καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα στρέφεις το βλέμμα σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου ή να δεχτείς επισκέψεις από αγαπημένα πρόσωπα. Αναζητάς αυτό το διάστημα το οικείο περιβάλλον. Μπορεί ένα οικογενειακό πρόσωπο να ταξιδέψει ή εσύ να φύγεις από το σπίτι σου ή μπορεί να βρεθείς με παλιούς συμμαθητές. Οι ιδέες σου μπορεί και να μην είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή στο Λέοντα έχεις ανοιχτό μυαλό, προβάλλεις τις ιδέες σου και τις ικανότητές σου. Βλέπεις τη ζωή πιο ανάλαφρα, έχεις καλή διάθεση. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και διαθέτεις έμπνευση. Θα έχεις την τάση να κινείσαι πολύ και να μιλάς πολύ. Κοντινά ταξίδια σε αγαπημένους προορισμούς είναι πιθανά ή μπορεί να συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα. Κάνεις νέες γνωριμίες και προωθείς τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα προσπαθείς να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορεί ένα νεαρό πρόσωπο να σε γοητέψει. Είσαι πιο αισθησιακή αλλά και πρόθυμη να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα χάρις στο εφευρετικό μυαλό σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες για κέρδη και θα δρομολογήσεις μόνη σου κάποιες εξελίξεις.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, έχεις ανάγκη την επικοινωνία, είσαι δραστήρια, κινείσαι. Θέλεις να κάνεις ότι σου αρέσει, μιλάς ειλικρινά και ευθέως, αναλαμβάνεις διάφορες δραστηριότητες. Προβάλλεις τις ιδέες σου και δεν αντέχεις την αδικία. Βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια για να εκφραστείς και μιλάς για τον εαυτό σου πέρα από το συνηθισμένο. Ασχολείσαι ιδιαίτερα με τον εαυτό σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί να ασχολείσαι με το παρελθόν και να έχεις εμμονές. Δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Μπορεί να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου, να μην μιλάς για τις ιδέες σου και να δείχνεις διαφορετική από ότι είσαι πραγματικά. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη και είσαι περισσότερο ευαίσθητη στον πόνο των άλλων. Ξεκουράσου και προετοίμασε τα επόμενα σχέδιά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες15 Νοεμβρίου 2018

Ερωτικά Νοεμβρίου | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτού του μήνα;

Πώς εξελίσσονται τα ερωτικά μας αυτό το μήνα;

Πλανητικες Επιρροες15 Νοεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες12 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες09 Νοεμβρίου 2018

Δίας στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 έως 2 Δεκεμβρίου 2019

Best of network