Follow us

Ερμής στον Ταύρο | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Από 14 έως 29 Μαΐου

Night sky landscape and moon, stars, Ramadan Kareem celebration

Ο Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις ιδέες, τις συμφωνίες, τον τρόπο σκέψης, τα αδέρφια, τους γείτονες, τους συγγενείς, το μεταφορικό μέσο, το εμπόριο, τα κοντινά ταξίδια, τα σχολικά χρόνια, τις διανοητικές αναζητήσεις.

Με τον Ερμή στο Ταύρο σκεφτόμαστε αργά και σταθερά. Είμαστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια μας και επιδιώκουμε τη σταθερότητα. Προχωράμε με αργά βήματα προς τους στόχους μας και επιδιώκουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε το μέλλον με προσοχή και είμαστε βέβαιοι πως πατάμε σε σταθερά εδάφη. Όταν μας μπει κάτι στο μυαλό, γινόμαστε επίμονοι και πεισματάρηδες και αγωνιζόμαστε για να το κάνουμε πράξη. Η επικοινωνία είναι πιο ουσιαστική. Οι συζητήσεις οδηγούν σε ώριμες αποφάσεις που δύσκολα ανατρέπονται.

Προσοχή στα λόγια για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τον Ερμή στον Ταύρο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Αναλύεις έσοδα-έξοδα και προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ισορροπία. Είναι η στιγμή να ανταλλάξεις τις απόψεις σου και να δημιουργήσεις τις προοπτικές που θα σου φέρουν νέα έσοδα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που ανοίγει δρόμους για βελτίωση των οικονομικών σου. Μια εργασία που θα σου φέρει ένα έξτρα εισόδημα είναι πιθανή. Ανακαλύπτεις νέους τρόπους και νέες ιδέες εσόδων. Κάνεις σωστή διαχείριση και αποπληρώνεις λογαριασμούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου διαπραγματεύεσαι νέες οικονομικές συμφωνίες και δημιουργείς μια οικονομική σταθερότητα. Μπορεί να παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία που θα σε ενθουσιάσει. Κινείσαι αργά και σταθερά και προβάλλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και οι άλλοι σε σέβονται. Βγαίνεις από το καβούκι σου και βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα βρεις αυτό που ποθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα έχεις την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό, θα θέλεις να αναλύσεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα πριν πάρεις αποφάσεις. Θα είσαι κάπως υποτονική και κλειστή στον εαυτό σου. θα θέλεις να σκεφτείς ήρεμα το δρόμο που θα χαράξεις και που θα σου εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Γυρνάς το βλέμμα στο παρελθόν σκεφτόμενη το μέλλον. Μπορεί να νιώσεις λίγο μπερδεμένη μέσα σου. Κρατάς μυστικά ιδέες και συναισθήματα ή μπορεί να νιώθεις οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να βρεις λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάνεις νέες γνωριμίες και τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται. Μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα. Ασχολείσαι με τους φίλους σου και παίρνεις συμβουλές για την οικονομική σου κατάσταση. Έχεις μια φιλική διάθεση και εξωστρέφεια προς όλους. Βγαίνεις και διασκεδάζεις με νέα πρόσωπα και αναπτύσσεις ουσιαστικές σχέσεις. Παρεξηγήσεις λύνονται και έρχεσαι πιο κοντά με πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Βάζεις νέους στόχους σε κάθε επίπεδο και τους πραγματοποιείς. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει από το φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα ασχοληθείς με την καριέρα σου και θα προσπαθήσεις να ανέβεις επαγγελματικά. Η αξία σου θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου. θα κινείσαι πιο άνετα και θα δεις τα χρήματά σου να αυξάνονται. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη. Έχεις ένα ηγετικό στυλ και αγωνίζεσαι για τα οράματά σου. Οι διαφορές με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα τώρα επιλύονται. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές στην καριέρα σου. Αποκτάς μεγαλύτερη εξουσία και αναγνώριση. Δίνεις σημασία στις φιλοδοξίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο είσαι πιο ανοιχτόμυαλη. Αναζητάς την περιπέτεια και κάνεις γνωριμίες με άτομα από μακριά. Μπορεί και να ταξιδέψεις μακριά και να αποκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες ή μπορεί να εξερευνήσεις νέες προοπτικές. Μπορεί πάλι να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια, να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου. θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και θα δημιουργήσεις νέα οράματα με προοπτικές να εξελιχθούν. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να μείνεις στο εξωτερικό. Μια νέα σχέση μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο, θα βρεις λύσεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά. Θα βάλεις πρόγραμμα, θα τα διαχειριστείς καλύτερα, θα κάνεις περικοπές σε περιττά έξοδα και θα αισθανθείς πιο ασφαλής. Έχεις ιδέες, διευθετείς καταστάσεις και κάνεις νέες επενδύσεις. Λειτουργείς συνετά και δεν κάνεις επικίνδυνα ανοίγματα. Θα κάνεις επίσης και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα αφού θα αναλύσεις κάποιες σχέσεις σου και θα πάρεις αποφάσεις που θα σου ανοίξουν το δρόμο για το καινούργιο που νιώθεις πως πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο βάζεις σε τάξη σχέσεις και συνεργασίες και αποφασίζεις για την πορεία τους. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Μπορεί να διχαστείς, να πιεστείς, όμως επιβάλλεται να αποφασίσεις. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και σκέφτεσαι τη δέσμευση. Μιλάς με σκοπό να πάρεις και να δώσεις. Μια νέα σχέση είναι πιθανή με κάποιο σταθερό και φερέγγυο πρόσωπο. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή να κάνεις μια συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο, αλλάζεις την καθημερινότητά σου και ακολουθείς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Έχεις περισσότερη ενέργεια, αλλάζεις τις συνήθειές σου και διώχνεις το στρες. Λύνεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις στην εργασία και εξετάζεις τι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο ασφαλής. Πάρε συμβουλές για να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα. Μια νέα συνεργασία είναι πιθανή που θα αυξήσει τις αποδοχές σου, όμως προσπάθησε να εξασφαλίσεις τη διάρκεια. Κάνε αλλαγές στην εμφάνισή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Μπορεί ένα χόμπι να γίνει επάγγελμα. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου ενώ αν είσαι μόνη, θα κάνεις σχέση που θα γίνει ισχυρή στο μέλλον. Το πάθος και ο αισθησιασμός είναι στα ύψη και ζεις μοναδικές βραδιές. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Συζητάς για το μέλλον, τους φόβους σου. Είναι ένα διάστημα που προσφέρει ενθουσιασμό και σταθερότητα. Δείχνεις αποφασισμένη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι επίσης πιθανή. Κάποια ζητήματα από το παρελθόν έρχονται πάλι στην επιφάνεια. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες λύνονται. Αναζητάς περισσότερο τη ζεστασιά του σπιτιού σου και συζητάς με οικεία πρόσωπα. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση είναι πιθανά σενάρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στον Ταύρο επικοινωνείς καλύτερα, έχεις ιδέες και παιχνιδιάρικη διάθεση. Κάνεις σοβαρές συζητήσεις και η επικοινωνία είναι παραγωγική. Έχεις ανάγκη την περιπέτεια, διασκορπίζεσαι σε χίλια μέρη ενώ μπορεί να κάνεις και ένα ταξίδι. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που νιώθεις οικεία και ταιριάζεις πολύ. Είσαι πολύ κοινωνική και δεν αποκλείεται μια σοβαρή σχέση να δημιουργηθεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ