Ερμής στον Ζυγό από 6 έως 26 Σεπτεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία, τα ταξίδια, τα ΜΜΕ, την οδήγηση, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Ερμής στον Ζυγό από 6 έως 26 Σεπτεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου βρίσκεται στο Ζυγό. Ο Ερμής έχει να κάνει με την επικοινωνία, τα ταξίδια, τα ΜΜΕ, την οδήγηση, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ερμής στο Ζυγό είναι άριστος στην επικοινωνία, είναι διπλωμάτης, διαλλακτικός, πείθει με τον ωραίο του λόγο. Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθούμε με όλων των ειδών τις σχέσεις μας και τις συνεργασίες. Αυτό το διάστημα, θα επιχειρήσουμε να κάνουμε τις σχέσεις μας αρμονικές, είμαστε εύγλωττοι και γοητεύουμε με τα λόγια μας, επιδιώκουμε τη δικαιοσύνη. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις και προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσα από το διάλογο. Μεσολαβούμε σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα για να βρεθεί μια συμφωνία. Διστάζουμε ίσως να πάρουμε αποφάσεις και είμαστε ικανοί να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας για να ισορροπήσουμε καταστάσεις.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θα βρεις νέους τρόπους επικοινωνίας με το ταίρι σου, θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, θα λύσεις τυχόν προβλήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα συζητάς τα πάντα. Ο τρόπος ομιλίας σου έλκει τους άλλους. Επαγγελματικά, σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ μπορεί και να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Είσαι πιο συνεργάσιμη τώρα, πιο συγκαταβατική, με κατανόηση. Απόφυγε εγωιστικές συμπεριφορές και παρορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε εργασία, υγεία και καθημερινότητα. Μπορεί να αποφασίσεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου ή μπορεί να λειτουργήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο στα επαγγελματικά σου. Θα είσαι πιο αποδοτική, πιο παραγωγική, πιο εργατική. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα τώρα που θα στεφθεί με επιτυχία ή μπορεί να δώσεις πολύτιμες συμβουλές σε συναδέλφους. Μπορεί πάλι να αναλάβεις ένα έργο που θα σου πάρει πολύ χρόνο, θα αγχωθείς και θα εκνευριστείς. Πρόσεχε μην εξαντληθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ευνοηθεί η ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια καλή γνωριμία αν είσαι μόνη. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, θα κάνεις πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, θα έχεις πολλά οφέλη και μεγάλη προβολή αυτό το διάστημα. Είσαι χαρούμενη, γοητευτική, μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο. Δίνεις και παίρνεις αγάπη. Μιλάς όμορφα, μεταδίδεις τις ιδέες σου, προσελκύεις το θαυμασμό των άλλων. Επικοινωνείς αποτελεσματικά και όλοι αποδέχονται τις ιδέες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Θα κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση και αυτά θα σε κουράσουν. Μπορεί να φιλοξενήσεις κάποια οικεία ή συγγενικά πρόσωπα στο χώρο σου ή μπορεί να προετοιμάζεις το δικό σου σπίτι για να δημιουργήσεις την οικογένειά σου. Οι σκέψεις σου μπορεί να γυρνούν στο παρελθόν. Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς. Επιδιώκεις να περνάς στο σπίτι σου αρκετές ώρες αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, η ζωή σου θα είναι πιο δραστήρια, με περισσότερες υποχρεώσεις. Κάνεις συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις, συμφωνίες. Θα κάνεις αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εύνοια θα έχεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Λαμβάνεις πληροφορίες και ειδήσεις. Προτιμάς τις ανάλαφρες κουβέντες, είσαι έξυπνη, εύγλωττη, πολύ επικοινωνιακή αυτό το διάστημα. Έχεις εύστοχα επιχειρήματα και όλοι αποδέχονται τις απόψεις σου. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να προγραμματίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ασχολείσαι με αυτά αυτό το διάστημα, σκέφτεσαι να κάνεις κάποια βήματα για να αναπτυχθείς. Έχεις κάποιες ιδέες για να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν με τις συμβουλές τους. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων από παράλληλες δραστηριότητες. Μια αποταμίευση θα ήταν καλή κίνηση για το μέλλον. Σε απασχολεί η οικονομική και η συναισθηματική σου ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα ασχοληθείς με σοβαρά θέματα που σε απασχολούν, θα δεις τα συν και τα πλην των καταστάσεων και θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι η συναισθηματική ισορροπία σου. Θα αφιερώσεις πολύ χρόνο για να αποκαταστήσεις προβληματικές σχέσεις. Αν είσαι μόνη, θα προσελκύσεις πολύ κόσμο γύρω σου και στο χέρι σου είναι να κάνεις τη σωστή επιλογή. Προβάλλεις έξυπνες ιδέες αυτό το διάστημα και έχεις διάθεση για συνεργασίες. Είσαι ευχάριστη στους άλλους, ευφυής, τραβάς κόσμο μέσα από την επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, θα έχεις ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, να δεις τα πρόσφατα γεγονότα και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να δεις καθαρά την συναισθηματική σου ζωή και να αποκαταστήσεις κάποιες προβληματικές σχέσεις ή να δρομολογήσεις ευχάριστες εξελίξεις. Μπορεί πάλι οι σκέψεις σου να είναι μπερδεμένες, να χάνεσαι, να σκέφτεσαι το παρελθόν, να διστάζεις. Μπορεί να σκέφτεσαι ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου. Η φαντασία σου, η διαίσθηση, η έμπνευση σε βοηθούν να βρεις λύσεις. Είσαι πολύ ευαίσθητη και συμπονετική με τους άλλους τώρα. Δίνεις συμβουλές αλλά αναζητάς και την ηρεμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στον Ζυγό μπορείς να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου, να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να σου φανούν χρήσιμες και να φέρουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε βοηθήσει στην εύρεση μιας νέας εργασίας ή μπορεί να βρεις ένα νέο έρωτα μέσα από μια παρέα ή να δημιουργήσεις μια νέα φιλία. Γνωρίζεις πρόσωπα που έχουν τις ίδιες απόψεις με σένα ή τα ίδια ιδανικά και αξίες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, έχεις πρωτότυπες ιδέες και λαμβάνεις πληροφορίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στον Ζυγό ασχολείσαι με την καριέρα σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και φέρνουν καρπούς. Προωθείς τα σχέδιά σου με την αυξημένη ευφράδειά σου. Ένα νέο έργο θα έχει καλές προοπτικές. Λειτουργείς σοβαρά, υπεύθυνα και βοηθάς τους συναδέλφους σου. Κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις βοηθούν τη δράση σου. Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιες υποχρεώσεις όμως μπορεί να σε κουράσουν. Βρες χαλαρωτικές δραστηριότητες για να εκτονωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ζητήματα σχετικά με το εξωτερικό σου ανοίγουν νέους δρόμους και προοπτικές. Ένας έρωτας από το εξωτερικό, με καλές εξελίξεις, είναι πιθανό σενάριο. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ανταλλάσσεις τις απόψεις σου και επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις, ευχάριστες ή μπορεί να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου για τη ζωή. Έχεις επιχειρήματα για το κάθε τι.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά. Βάζεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου και σε έξοδα που εκκρεμούν. Μπορείς τώρα να λύσεις τα προβλήματά σου και να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα σε έξοδα και έσοδα για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Μέσα από την επικοινωνία, αυξάνεται η οικειότητα και η εμπιστοσύνη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου αυτό το διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ