Ερμής στους Ιχθύες | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από 10 Φεβρουαρίου έως 16 Απριλίου (ανάδρομος 5-28 Μαρτίου)

https://www.istockphoto.com/photo/couple-lovers-man-and-woman-standing-backs-together-love-and-travel-happy-emotions-gm1041815034-278921338

Ο Ερμής δηλώνει τον τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης, την αντίληψη του ανθρώπου, τον τρόπο σκέψης του, την ικανότητα λόγου, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια, τους γείτονες. Συνδέεται με τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το σχολείο, το εμπόριο, τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ερμής στους Ιχθύες βρίσκεται σε αδυναμία. Είναι κουτοπόνηρος, αυταπατάται, εξαπατά, εξαπατάται, διαθέτει φαντασία, διαίσθηση, καλλιτεχνία.

Μπερδεύει την φαντασία με την πραγματικότητα. Θέλουμε να εξαφανιστούμε σε ένα κόσμο φανταστικό πέρα από την καθημερινή ρουτίνα. Είμαστε πιο ευαίσθητοι και ακούμε την εσωτερική μας φωνή. Η μουσική, το θέατρο, το σινεμά μας έλκουν. Πιστεύουμε εύκολα όσα λένε οι άλλοι και μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις βάζοντας τη λογική.

Ο λόγος μας είναι καλλιτεχνικός και σχετίζεται με την συμπόνια και την αυτοθυσία. Δεν είναι καλό διάστημα για να οργανώσουμε πράγματα με μέθοδο.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή στους Ιχθύες θα πρέπει να ρίξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Προσπάθησε να αποφύγεις το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο για να μην βλάψεις την εικόνα σου. Κάνε πράγματα που ξεκουράζουν το σώμα σου και την ψυχή σου και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Μπορεί τώρα να ασχοληθείς με το παρελθόν και να μην μπορείς να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Προσοχή στην εγκυρότητα των πληροφοριών που λαμβάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει τους στόχους, τις φιλίες σου, την κοινωνικότητά σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να βάλεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή να φτάσεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Είναι πιθανό να βρεθείς αυτό το διάστημα με ανθρώπους που μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. Συζητάς και διαπραγματεύεσαι με ανώτερα πρόσωπα την εξέλιξή σου. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο ή να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα που θα απαιτεί πολύ χρόνο. Αυτό το διάστημα μπορείς να σκεφτείς την πορεία σου. Βοηθάς τους συναδέλφους σου και λαμβάνεις αποδοχή από πρόσωπα κύρους. Πετυχαίνεις χάρις στις προσπάθειες και τις δυνατότητές σου. Ανταποκρίνεσαι σε κάθε πρόκληση χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου ταλέντο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής στους Ιχθύες βοηθά τα σχέδιά σου. Συνεργασίες με το εξωτερικό, σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχής. Θέλεις να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα. Θέλεις να μελετήσεις, να κάνεις σεμινάρια, να διδάξεις, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου. Πρόσεχε μην γίνεις φανατική στις πεποιθήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, κληρονομιές, οικονομικές συμφωνίες ή να υπάρξουν αλλαγές σε οικονομικά συντρόφου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή αν είσαι μόνη, να επικοινωνήσεις με έναν πρώην. Η διαίσθησή σου θα είναι έντονη και θα βλέπεις το βάθος των πραγμάτων. Μπορεί να ανακαλύψεις κάποια κρυμμένα πράγματα για κοντινά σου πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Θα επικοινωνείς καλύτερα με το ταίρι σου και θα βρεις λύσεις σε προβλήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν ή να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτικές. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο. Πείθεις με τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Παίρνεις σωστές αποφάσεις δεχόμενοι συμβουλές άλλων. Καταλαβαίνεις τις ανάγκες του συντρόφου σου και εκπληρώνεις τις επιθυμίες σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network