Ερμής στους Ιχθύες | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Διανύει το ζώδιο των Ιχθύων από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου. 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας του λόγου, διανύει το ζώδιο των Ιχθύων από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου. 

Ο Ερμής στους Ιχθύες βρίσκεται σε πτώση, είναι κουτοπόνηρος, εξαπατά ή εξαπατάται, διαθέτει καλλιτεχνία, διαίσθηση, φαντασία ή μάλλον μπερδεύει τη φαντασία με την πραγματικότητα. Ο λόγος είναι πιο συναισθηματικός, οι σκέψεις σχετίζονται με τη συμπόνια και την αυτοθυσία. Το διάστημα αυτό κρίνεται ακατάλληλο για να οργανωθούν θέματα μεθοδικά. Λειτουργούμε περισσότερο συναισθηματικά παρά λογικά.

Πώς επηρεάζονται όμως τα ζώδια από τον Ερμή στους Ιχθύες; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαι πιο εσωστρεφής, να κάνεις όνειρα και να γυρνάς στο παρελθόν. Δεν μπορείς εύκολα να επιστρέψεις στην πραγματικότητα και να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να κλείσεις θέματα του παρελθόντος μια και καλή. Προσοχή στις πληροφορίες που λαμβάνεις. Άκου την εσωτερική σου φωνή και ρίξε τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Προετοίμασε αλλαγές που θέλεις να κάνεις και απόφυγε παρασκηνιακές συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο για να μη βλάψεις την εικόνα σου. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με τους στόχους , τις φιλίες σου, την κοινωνικότητα. Μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες και να βάλεις στη ζωή σου ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σε πρόσωπα με κοινά ενδιαφέροντα ενώ μπορεί να πετύχεις και ένα όνειρό σου. Οι απόψεις φιλικών προσώπων είναι σημαντικές για τις αποφάσεις που θα πάρεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Μοιράζεσαι τις απόψεις σου και δίνεις τις συμβουλές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το διάστημα θα έχεις εξελίξεις στην καριέρα σου. Μπορεί να κάνεις διαπραγματεύσεις με ανώτερα πρόσωπα σχετικά με την άνοδό σου. Μπορεί να αλλάξουν οι σχέσεις σου με συναδελφικά πρόσωπα ή μπορεί πάλι να αναλάβεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που θα σου τρώει χρόνο. Έχεις την αποδοχή των γύρω σου και ανταποκρίνεσαι σε κάθε προσδοκία. Καταφέρνεις τα πάντα σύμφωνα βέβαια με τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το διάστημα θα πετύχεις τα σχέδιά σου. θέματα επέκτασης, εκπαίδευσης και νομικά ζητήματα ευνοούνται. Μπορεί να ξεκινήσεις μια συνεργασία με το εξωτερικό ή μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για μια συνεργασία ή ένα σεμινάριο ή μια εκπαίδευση. Έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μάθεις νέα πράγματα μέσα από μια μελέτη και διάβασμα. Μπορεί να θελήσεις πάλι να διδάξεις και να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Προβάλλεις ηθικά πρότυπα, ασχολείσαι με τη φιλοσοφία ή ένα ιδανικό, μη γίνεσαι φανατική με τις πεποιθήσεις σου.

ΛΕΩΝ
Αυτό το διάστημα έχεις έντονη διαίσθηση, ευνοούνται το πάθος και οι κρυφές καταστάσεις. Θέλεις να παίζεις ερωτικά παιχνίδια και να προκαλείς. Αναζητάς το βάθος των καταστάσεων και ασχολείσαι με κοινά οικονομικά. Είναι καλό διάστημα για να τακτοποιήσεις οφειλές, δάνεια, κληρονομιές. Μπορεί να υπάρχουν αποκαλύψεις για κάποια αγαπημένα πρόσωπα ή να υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου σου. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις μια συμβίωση ή αν είσαι μόνη, να επικοινωνήσεις με έναν πρώην σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο, η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται και λύνετε μαζί προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν ή μπορεί να κάνεις μια νέα, ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Επαγγελματικά, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να υπάρξουν αλλαγές με συναδελφικά πρόσωπα. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία και παίρνεις τις σωστές αποφάσεις δεχόμενοι τις συμβουλές των άλλων. Οι προσωπικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες25 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες24 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Πλανητικες Επιρροες14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Ζώδια Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες06 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σεπτεμβρίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου;

Best of network