Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου | Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις αυτές τις μέρες;

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου αυτές τις μέρες;

Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει πιο εσωστρεφή και μπορεί να εστιάζεις σε πράγματα που λείπουν από τη σχέση σου. Λειτουργείς με απότομο τρόπο σε καταστάσεις που σε πιέζουν. Μπορεί να περνάς μια κρίση στο γάμο σου ή στις οικογενειακές σου σχέσεις και εύκολα να οδηγηθείς στα άκρα. Να θυμάσαι πως η άνοιξη φέρνει καλύτερες προοπτικές. Είναι ο τελευταίος μήνας που ο Ουρανός ξεσπά πάνω σου τις ανατρεπτικές του διαθέσεις φέρνοντας τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 14, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει, το πάθος αναζωπυρώνεται και απολαμβάνεις το σεξ. Οι τόνοι πέφτουν και ασχολείσαι περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανάγκες σου και τις διαθέσεις σου. Γύρω στις 18 οι σχέσεις σου βρίσκονται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Μπορεί το ταίρι σου να έχει ανάγκη από περισσότερο χώρο και η διάθεσή σου είναι εριστική.

Valentines day: Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου! Το πάθος κυριαρχεί και φέρνει μεγάλες και καλές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει εξωστρεφή και φέρνει νέες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις. Η επικοινωνία είναι καλή και σε βοηθάει να εκφραστείς, να βγεις, να φλερτάρεις να εκφράσεις τις ανησυχίες σου ή να κάνεις μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου. Ο Ερμής, από τις 10, βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου, τα μηνύματα και οι συναντήσεις αυξάνονται. Ο Άρης, από τις 14, στο απέναντι ζώδιο φέρνει εντάσεις στη σχέση σου και αλλάζει τις προτεραιότητές σου. Μπορεί να μην ακούς όσα έχει να σου πει το ταίρι σου και οι διαφορές σας να μοιάζουν αγεφύρωτες. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να εμπλακείς με ένα πρόσωπο και να ξεκινήσεις μια σχέση συντροφικότητας. Θέλεις να ανανεωθείς με την πανσέληνο στις 19. Να θυμάσαι πως με τον Ουρανό, από τον επόμενο μήνα και για χρόνια στο απέναντι ζώδιο, θα κάνεις σαρωτικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα αποτινάξεις από τη ζωή σου πράγματα και καταστάσεις που σε καταπιέζουν είτε αυτό είναι μια σχέση είτε ένας γάμος.

Valentines day: Άσε το άγχος στην άκρη και πάρε πρωτοβουλίες που θα ξαφνιάσουν τον αγαπημένο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε προστατεύει. Η Αφροδίτη αυτό το μήνα ευνοεί περισσότερο τις σταθερές σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, είναι καλό διάστημα για να την σταθεροποιήσεις και να της δώσεις μια πιο συγκεκριμένη μορφή, να την εδραιώσεις χωρίς να είσαι αδιάλλακτη. Αν είσαι μόνη, διεκδικείς τον έρωτα, βγαίνεις, φλερτάρεις και ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Ο Άρης, από τις 14, βγάζει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας. Νιώθεις πως τίποτα δεν προχωράει. Η πανσέληνος στις 19 είναι ερωτική ακόμα και αν θέλεις να περνάει μόνο το δικό σου. Γύρω στις 18, μπορεί να κάνεις την επανάστασή σου χωρίς κανείς να βάζει νερό στο κρασί του.

Valentines day: Ανανέωσε τη σχέση σου σε κάθε επίπεδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη, το συναίσθημα υπερισχύει. Εμπνέεσαι και δέχεσαι συμβουλές. Οι στόχοι σου είναι ρεαλιστικοί. Αν είσαι σε σχέση, αυτή αναζωπυρώνεται  και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Αν είσαι μόνη, έρχονται νέες γνωριμίες. Ο Άρης, από τις 14, φέρνει πάθος στην ερωτική σου ζωή αλλά και κάποιους προβληματισμούς για τη σχέση σου. Κρόνος/Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνουν εμμονική ή μπορεί να δέχεσαι αυταρχικές συμπεριφορές. Μπορεί να χάνεις την ψυχραιμία σου και να ξεφεύγεις με έντονες αντιδράσεις. Γύρω στις 18 δείξε κατανόηση και μείνε ψύχραιμη. Μπορεί να έχεις ανάγκη την ασφάλεια αλλά οι καταστάσεις είναι απρόβλεπτες. Δώσε πρακτικές λύσεις στην πανσέληνο στις 19.

Valentines day: H μέρα είναι ερωτική και αισθησιακή αρκεί να αποβάλλεις τη ζήλια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει μπερδέματα στην ερωτική σου ζωή ή μπορεί να είσαι λίγο απομονωμένη λόγω κάποιων καταστάσεων. Δεν βρίσκεσαι και στην πιο δραστήρια φάση της ζωής σου. Μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν ή μπορεί να προετοιμάζεσαι για αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Κάποιες αλλαγές μπορεί να μην τις έχεις προβλέψει. Ο Άρης, από τις 14, σε κάνει ανυπόμονη και παρορμητική, απόφυγε τις συγκρούσεις. Γύρω στις 18 νιώθεις ευάλωτη. Βοηθάς πρακτικά το ταίρι σου στην πανσέληνο στις 19. Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις με το περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν. Το συναίσθημα είναι έντονο και δύσκολα θα μπορέσεις να το ελέγξεις. Κάτι σε αναστατώνει και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Valentines day: Έχεις πρωτότυπες ιδέες για να εξελίξεις τη σχέση σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βοηθά τη φιλική σου ζωή και αυτό είναι σημαντικό για τα αισθηματικά σου καθώς αν είσαι μόνη μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και ομάδες. Αν είσαι σε σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αναδεικνύεις τις ικανότητές σου. Ο Ερμής, από τις 10 στο ζώδιό σου, σε κάνει ομιλιτική και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά. Συνειδητοποιείς καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσες. Ο Άρης, από τις 14, σε κάνει δραστήρια αλλά και εριστική στο λόγο. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου με την πανσέληνο στις 19 στο απέναντι ζώδιο. Προσοχή γύρω στις 18 καθώς τίποτα δεν φαίνεται να προχωρά. Ξεχώρισε τι είναι σημαντικό για σένα.

Valentines day: Χαλάρωσε και απόλαυσε μια ρομαντική βραδιά στο χώρο σου παρέα με το ταίρι σου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ