Ερωτικά Απριλίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτόν το μήνα;

Ο πλανήτης της αγάπης διανύει το ζώδιο του Ταύρου και σταθεροποιεί τις σχέσεις μας

ερωτικά απριλίου

Ο πλανήτης της αγάπης διανύει το ζώδιο του Ταύρου και σταθεροποιεί τις σχέσεις μας. Πάθος, τρυφερότητα, έρωτας, φλερτ ανθίζουν. Ο Άρης στον Αιγόκερω δημιουργεί καταστάσεις που μοιάζουν σαν ηφαίστεια που σιγοβράζουν.

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων αυτό το μήνα;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη σε βοηθάει να κάνεις μικρά και σταθερά βήματα στη σχέση σου. Προσεγγίζεις το ταίρι σου όμως μοιάζεις σαν να τα θες όλα δικά σου. Μέχρι τις 15 που ο Ερμής είναι ανάδρομος, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Μπορεί να δέχεσαι πιέσεις και τα θέλω σου να μην είναι ίδια με του συντρόφου σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή να ανακατεύονται τρίτα άτομα στη σχέση σου. Άλλα λέει το μυαλό, άλλα η καρδιά. Νέες σχέσεις θα δείξουν μέχρι τα μέσα Μαίου κατά πόσο μπορούν να προχωρήσουν. Από τις 16 τόλμα νέα ξεκινήματα. Το σκηνικό σταδιακά αλλάζει και θα μπορείς να κινείσαι πιο άνετα για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είσαι ρομαντική, σαγηνευτική και αναζητάς τη συντροφιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Απόφυγε όμως να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 γιατί δεν θα έχει διάρκεια, αντίθετα εμβάθυνε την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο Άρης ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Από τις 24, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ηρεμείς. Η πανσέληνος στις 30 στο απέναντι ζώδιο φωτίζει τη σχέση σου αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Αυτός είναι ο μήνας του έρωτα καθώς συνειδητοποιείς τι και ποιον θέλεις. Ανανέωσε τη σχέση σου και πάρε σοβαρές αποφάσεις ακόμα και αν αυτές δεν υλοποιηθούν άμεσα. Κάνε τα απαραίτητα τεστάκια για να δεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Αυτόν το μήνα δεν επιτρέπεται να μείνεις μόνη…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη ως τις 24 τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα, προβληματικά ή να υπάρχουν κάποιες μυστικές επαφές. Τα συναισθήματα δεν εκφράζονται εύκολα. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 15 μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη ή να συγχωρήσεις λάθη και να προχωρήσεις παρακάτω. Ο Άρης σε κάνει κτητική, εμμονική αλλά και ερωτική. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 25, θα συμβούν τα καλύτερα, μπορείς να πλησιάσεις πιο εύκολα το ταίρι σου. Με τη νέα Σελήνη στις 16 βάζεις στόχους στην προσωπική σου ζωή ενώ με την πανσέληνο στις 30 γίνεσαι πιο επικριτική. Ότι μπορεί να ανανεωθεί και να βελτιωθεί θα φανεί μέχρι τα μέσα Μαίου. Μην κάνεις αψυχολόγητες και σπασμωδικές κινήσεις. Πάρε βοήθεια από φίλους και μέσα από ομάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες και προκλήσεις είναι το μότο του μήνα. Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να εκδηλώσει κάποιες απαιτήσεις και όλοι να ζητούν κάτι από σένα και μακάρι να έμεναν και ευχαριστημένοι. Η σχέση σου μπορεί να δοκιμαστεί. Προσπάθησε να γεφυρώσεις τις διαφορές μέχρι τις 24 με την Αφροδίτη. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 15 σε βοηθάει να αλλάξεις τον τρόπο επικοινωνίας σου. Προσοχή σε παρανοήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν. Από τις 25 γίνεσαι πιο εσωστρεφής. Αναζητάς την ησυχία και την απομόνωση. Κάποια μυστικά και αποκαλύψεις, δικά σου ή του συντρόφου μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Η πανσέληνος στις 30 φέρνει ερωτικά σκιρτήματα, μείνε ισορροπημένη και συγκρατημένη.

ΛΕΩΝ
Μην έχεις και πολλές προσδοκίες ως τις 24. Η καθημερινότητα σε πιέζει και ο έρωτας μπορεί να μην είναι η προτεραιότητά σου αυτό το μήνα όσο και αν τραβάς τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Μην αφήνεις τη ρουτίνα να σε απομακρύνει από τη σχέση σου. Πρόσεχε τη συμπεριφορά και τη κτητικότητά σου, μη δίνεις αφορμή για ζήλιες. Βέβαια, λειτουργείς στρατηγικά στον συναισθηματικό τομέα. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 15 κάνεις αναθεωρήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 25, βρίσκεις τον έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Η πανσέληνος στις 30 βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη ως τις 24 σε κάνει πιο αισιόδοξη και δημιουργεί θετικό κλίμα στις σχέσεις σου. Η αγάπη βγαίνει στην επιφάνεια. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και με το οποίο δεν έχεις κάνει σχέση ακόμα. Αναζητάς την περιπέτεια αλλά ο ανάδρομος Ερμής ως τις 15 σου απαγορεύει να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν. Είναι καλό διάστημα για να δεις τις ανάγκες σου. Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Με την Αφροδίτη, από τις 25, ο έρωτας και το φλερτ προέρχονται από τον εργασιακό χώρο. Ο έρωτας γεννιέται ή ξαναγεννιέται αυτό το μήνα. Άσε για λίγο τις αναλύσεις και την τελειότητα στην άκρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες19 Οκτωβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες15 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες08 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη είναι το άνοιγμα ενός κύκλου που λειτουργεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που διαδραματίζεται

Best of network