Ερωτικά Φεβρουαρίου | Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αυτό τον μήνα φέρνει ασυμβίβαστους έρωτες

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων στον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς;

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αυτό το μήνα φέρνει ασυμβίβαστους έρωτες και η Ηλιακή έκλειψη φέρνει στη ζωή μας νέα πρόσωπα. Από τις 11, με την Αφροδίτη στους Ιχύες, έχουμε ανάγκη να ζήσουμε το παραμύθι με κάθε κόστος.

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων στον πιο ερωτικό μήνα της χρονιάς;

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιο ευνοικό για τις σχέσεις σου. Σου δίνει την ευκαιρία να αμβλύνεις τυχόν διαφορές και παρεξηγήσεις και καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσεις πριν μεγαλώσουν. Ο έρωτας μπερδεύεται με τη φιλία γλυκά. Νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή οι φίλοι μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Από τις 11, κυριαρχεί μια μυστικοπάθεια, μια σχέση μπορεί να μην είναι ακόμα ώριμη για να βγει στην επιφάνεια ή μπορεί να είναι μια σχέση βασανιστική. Οι σχέσεις γίνονται πιο μπερδεμένες και κινείσαι χωρίς να κοινολογείς τα επόμενα βήματά σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτές τις μέρες, ο ρομαντισμός κυριαρχεί και νιώθεις προστασία στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο σε μπερδεύει και από τη μια πλευρά, έχεις την ανάγκη να βελτιώσεις τη σχέση σου, από την άλλη όμως, μπορεί να μην είσαι διατεθειμένη να κάνεις τις ανάλογες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς γι’ αυτό. Σαφώς και θα σε βοηθήσει ο προστατευτικός αυτός πλανήτης να ξαναδώσεις ζωντάνια στη σχέση σου και να βγεις από τη ρουτίνα αλλά αυτό δεν θα είναι και πολύ εύκολο αυτό το μήνα. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά μπορεί να προκύψει μια γνωριμία μέσα από την κοινωνική σου ζωή.  Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 βγάζει στην επιφάνεια όλες τις διαφορές και σε ωθεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Από τις 17, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, γίνεται πιο ανάλαφρη. Παρόλα αυτά, όλο το μήνα θα χρειαστεί να μείνεις διπλωματική με το ταίρι σου καθώς οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο όλο το μήνα θα δοκιμάσει τις αντοχές σου αλλά και τις σχέσεις σου. Μακριά από ζήλια και κρυφές καταστάσεις. Μπορεί να δεχτείς εριστικές συμπεριφορές, οπλίσου με διπλωματικότητα. Οι ανασφάλειες του άλλου ξεσπούν πάνω σου. Κάποιες αλλαγές στην οικογενειακή δομή ή κατάσταση θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Έχεις ανάγκη να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε επιβαρύνει αλλά κάντο κομψά. Είναι ένα μεταβατικό διάστημα και μέσα από αυτό θα φανεί τι μπορεί και τι αντέχει  να προχωρήσει. Η Αφροδίτη ως τις 10 θα σε βοηθήσει να βγάλεις στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου, πάρε τα μαθήματα του παρελθόντος αλλά μην τα κουβαλάς σαν βάρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρόνος/Πλούτωνας αλλάζουν σταδιακά τις ανάγκες σου (ψυχικές, συναισθηματικές, πρακτικές) και αναζητάς νέους τρόπους για να τις καλύψεις. Αυτό το μήνα θα δεις κατάματα τη σχέση σου, κατά πόσο θέλεις ή μπορείς να τη στηρίξεις, θα δεις τις προθέσεις του συντρόφου σου. Με την Αφροδίτη ως τις 10, η λίμπιντο είναι στα ύψη αλλά είσαι και περισσότερο κτητική απ’ ότι συνήθως με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περνάς παθιασμένες στιγμές τη μέρα των ερωτευμένων ενώ με την Ηλιακή έκλειψη στις 15 αναρωτιέσαι αν καλύπτεσαι σε βάθος στην προσωπική σου ζωή. Γρήγορα βγαίνεις από αυτή την ενδοσκόπηση και γίνεσαι πιο εξωστρεφής. Μην κρίνεις αυστηρά το ταίρι σου. Από τις 11, εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου ενώ μπορεί να κάνεις και σχέδια για γάμο ή συγκατοίκηση αν η σχέση είναι πολύ δοκιμασμένη. Προς το τέλος του μήνα, είσαι πιο τρυφερή αλλά η ρουτίνα σε σκοτώνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες15 Αυγούστου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Αυγούστου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

έκλειψη
Πλανητικες Επιρροες10 Αυγούστου 2018

Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πλανητικες Επιρροες03 Αυγούστου 2018

Ζώδια Αυγούστου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού;

Ολική έκλειψη Σελήνης
Πλανητικες Επιρροες27 Ιουλίου 2018

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή

Best of network