Ερωτικά Νοεμβρίου | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτού του μήνα;

Πώς εξελίσσονται τα ερωτικά μας αυτό το μήνα;

Ερωτικά Νοεμβρίου | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτού του μήνα;

Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τα μέσα του μήνα για να παραδώσει τη σκυτάλη στη συνέχεια στον ανάδρομο Ερμή. Κάποιες σχέσεις θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμανθούν ενώ νέες σχέσεις δεν θα έχουν την προοπτική να μακροημερεύσουν.

Πώς εξελίσσονται τα ερωτικά μας αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες παλαιότερες σχέσεις σου μπορεί να έχουν επιστρέψει στη ζωή σου και να σε απασχολούν. Μπορεί να σου ζήτησαν μια δεύτερη ευκαιρία. Μια ψυχρότητα είναι πιθανή στη σχέση σου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Με τον Άρη, από τις 16, θα είσαι πιο ευαίσθητη και ευάλωτη συναισθηματικά. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Με την πανσέληνο στις 23 πρόσεχε τα λόγια σου, απόφυγε επιπόλαιες και απερίσκεπτες επιλογές. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη. Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, πάρε το χρόνο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορεί να κυριαρχεί μια γκρίνια στη σχέση σου και να αναρωτιέσαι τι δίνεις και τι παίρνεις. Ο Άρης, από τις 16, μειώνει τις εντάσεις και κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σου. Είσαι πιο κοινωνική και εξωστρεφής και αφιερώνεις χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17 μπορεί να σκέφτεσαι αν έχεις τις ίδιες ανάγκες με το ταίρι σου. Η πανσέληνος στις 23 σου ζητά να μην παρατραβάς το σκοινί και να μην πεισμώνεις. Οι σχέσεις σου θα σου δώσουν μια ικανοποίηση προς το τέλος του μήνα. Ο Ουρανός έχει επιστρέψει στον Κριό και νιώθεις μια ηρεμία, παίρνεις μια ανάσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το Δία στο απέναντι ζώδιο, από αυτόν το μήνα και για ένα χρόνο, οι σχέσεις σου θα ευνοηθούν ενώ δεν αποκλείεται και ένας γάμος. Κάποιες ιστορίες από το παρελθόν μπορεί να έχουν επιστρέψουν και να σου έχουν ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή στις εντάσεις με τον Άρη, από τις 16. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις στον τρόπο που λειτουργείς στις σχέσεις σου, προσοχή σε παρεξηγήσεις. Δεν μπορείς να πείσεις αυτό το μήνα. Η πανσέληνος στις 23 στο ζώδιό σου κάνει τις καταστάσεις υπερβολικές και φέρνει αναθεωρήσεις σε σχέσεις. Ευνοημένοι είναι όσοι βρίσκονται σε σχέση, αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες θα έχουν εφήμερο χαρακτήρα. Η Αφροδίτη μπορεί να ενισχύει τις ανασφάλειές σου και τις αμφιβολίες σου. Μπορεί να νοσταλγήσεις και ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ρίξε μια ματιά στο μέσα σου πριν αποδώσεις ευθύνες στους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το μήνα αναζητάς την ασφάλεια, τη φροντίδα, όμως ο σύντροφός σου μπορεί να μην είναι και τόσο καθησυχαστικός. Με την ορθή πορεία της Αφροδίτης, από τα μέσα του μήνα, νιώθεις πως θέλεις να βρίσκεσαι σε ένα καταφύγιο. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης, από τις 16, σε σπρώχνει στην περιπέτεια. Ίσως να πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Η πανσέληνος στις 23 ευνοεί τις παρασκηνιακές καταστάσεις, μπορεί να σε κάνει λίγο μελαγχολική, να σε απομονώσει ή να βγάλει στην επιφάνεια θέματα υγείας.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τα μέσα του μήνα μπορεί να ήρθες σε επικοινωνία με άτομα από το παρελθόν ή μπορεί να υπήρξαν εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί να ρίχνεις το φταίξιμο ακόμα και σε πρόσωπα που δεν φταίνε ή να μην βρίσκεις κατανόηση από οικεία πρόσωπα. Από τις 16 και μετά, το φλερτ κυριαρχεί, είσαι πιο παθιασμένη αλλά και ζηλιάρα. Από τις 17, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει ξανά δεύτερες ευκαιρίες στον έρωτα, προσοχή σε παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και επικοινωνία. Προσοχή με την πανσέληνο στις 23 καθώς ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να επιδρά αρνητικά στη σχέση σου. Το τέλος του μήνα είναι ευνοικό για την ερωτική σου ζωή. Ο Δίας, από τώρα και για ένα χρόνο, θα φέρει καλύτερες μέρες στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να κάνει θαύματα και να σε οδηγήσει εύκολα σε στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα ασχολείσαι με την αυτοεκτίμησή σου και την αποδοχή που παίρνεις από τις σχέσεις σου. Από τις 16, οι σχέσεις σου οριστικοποιούνται και το ταίρι σου μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις από σένα. Μπορεί να χρειαστεί να βρίσκεσαι στο πλευρό του για προβλήματα που αντιμετωπίζει. Προσοχή σε ανασφάλειες και υπερβολές καθώς με την πανσέληνο στις 23 μπορεί να αλλάξει η εικόνα που έχει ο σύντροφός σου για σένα. Αλλαγές γενικότερα σε περιμένουν στην οικογενειακή σου ζωή, μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο, ένα συγκάτοικο ή να μετακομίσεις. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα με τον ανάδρομο Ερμή από τις 17. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις βαλτώσει και με τον Άρη, από τις 16, να υπάρχουν εντάσεις, προσοχή σε εξαπατήσεις και λανθασμένες επιλογές. Μην ακούς και πολύ τις υποσχέσεις που σου δίνουν.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ουρανός βρίσκεται ξανά στο απέναντι ζώδιο και φέρνει απρόοπτα και αλλαγές. Μέχρι τα μέσα του μήνα κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου, όλα είναι μπερδεμένα, προσπαθείς να καταλάβεις τα συναισθήματά σου, αυτά του συντρόφου σου, να λύσεις θέματα συντροφικότητας αλλά δυσκολεύεσαι και η συμπεριφορά σου είναι αψυχολόγητη. Μπορεί να πάρεις μια πρωτοβουλία για κάτι που ήταν σε αναμονή. Από τις 16, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε ορθή πορεία, γοητεύεις. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει πιο επικριτική με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 17, κάνεις ένα βήμα πίσω και ξαναβλέπεις όσα ειπώθηκαν, προσοχή στις παρεξηγήσεις, τις παρανοήσεις, τα λάθη. Με την πανσέληνο στις 23 μπορεί κάποια λόγια να ακούσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Στο τέλος του μήνα θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Δίας σε κάνει πιο ανοιχτόμυαλη, πιο νεανική, πιο παιχνιδιάρα, έχεις διάθεση για περιπέτειες και πειραματισμούς. Να περιμένεις εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να νοσταλγήσεις την ελευθερία του παρελθόντος σε σχέση με το παρών. Ένας γάμος ή μια σχέση θα δοκιμαστούν. Ο Κρόνος σε πιέζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ουρανός αποχωρεί προσωρινά από το απέναντι ζώδιο που μπορεί να έφερε ανατροπές στα προσωπικά σου. Μέχρι τα μέσα του μήνα, μπορεί να νιώθεις μόνη ή να επιζητάς τη μοναξιά και την ηρεμία. Μην βιαστείς αυτό το μήνα να επενδύσεις σε νέα πρόσωπα. Όλα είναι μπλεγμένα και μπορεί μυστικές ή απαγορευμένες σχέσεις να σε αγχώσουν. Ο Άρης, από τις 16, σε κάνει πιο ενεργητική στον ερωτικό τομέα, πιο ρομαντική, πιο δυναμική. Προσοχή στην επιπολαιότητα και τις αδιέξοδες σχέσεις. Με την πανσέληνο στις 23, ένα πάθος μπορεί να φέρει μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας έχει μπει στο ζώδιό σου και θα βρίσκεται εκεί για ένα χρόνο. Θα φέρει επιτυχία σε σχέσεις, συνεργασίες, υγεία, όμως δεν θα δεις άμεσα τα δώρα του. Προς το παρών, προσοχή στην τάση της υπερβολής, στο άγχος, τις ανασφάλειες, τις εντάσεις σε θέματα σπιτιού. Ο Ουρανός μπορεί να φέρει ξαφνικές και θετικές ανατροπές στην ερωτική σου ζωή. Η Αφροδίτη, από τα μέσα του μήνα, ανεβάζει τις μετοχές σου. Προσοχή με τον Άρη, από τις 16, που μπορεί να φέρει εντάσεις με το ταίρι σου. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 17 στο ζώδιό σου, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου άτομα που είχες να δεις καιρό, προσοχή στην επικοινωνία. Να είσαι συνεπής στα λόγια, στα ραντεβού και να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Η πανσέληνος στις 23 στο απέναντι ζώδιο φουντώνει τις καταστάσεις και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Προσοχή στις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία. Στηρίξου σε σχέσεις δοκιμασμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τα μέσα του μήνα ευνοείται η κοινωνικότητα περισσότερο. Από τις 16, θα μπορούσε να προκύψει μια γνωριμία αλλά θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο. Μπορεί να έχεις και άλλες προτεραιότητες. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 17, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος, να σε μπλέξει σε ένα παρασκήνιο και να διαδοθούν φήμες ή αβάσιμες πληροφορίες. Η πανσέληνος στις 23 σε αγχώνει, όμως προς το τέλος του μήνα θα νιώθεις πιο προστατευμένη. Ο Δίας σε καλεί να ρίξεις τους τόνους και να κάνεις μια καλή ενδοσκόπηση. Μπορεί να νιώσεις πως τα καλά συμβαίνουν μόνο στους άλλους. Θα πρέπει να ανοίξεις την ψυχή σου, να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου και τις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, σίγουρα φοβάσαι τις αλλαγές, κόβει κάτι από τον αυθορμητισμό σου. Αυτός ο μήνας είναι υποτονικός συναισθηματικά, σε προβληματίζει, τα συναισθήματά σου είναι πολύπλοκα. Μπορεί κάποιο πρόσωπο να σε τραβάει, όμως η σχέση μαζί του να είναι απαγορευμένη. Με τον Άρη, από τις 16, είσαι πιο ευαίσθητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας ενισχύει τις φιλίες σου, τις ελπίδες σου και φέρνει καλύτερες μέρες. Η κοινωνικότητα αυξάνεται και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Μέχρι τα μέσα του μήνα, μπορεί να θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια χωρίς να αφήσεις την ασφάλεια. Μπορεί ένα πρόσωπο από μακριά να σε διεκδικεί, όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα του μήνα με την ορθή πορεία της Αφροδίτης που θα φέρει αισιοδοξία. Θα ανθίσεις συναισθηματικά και θα αποκαταστήσεις φθαρμένες σχέσεις. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 17, σε βοηθά να δεις παλαιότερα λάθη, προσοχή στις παρεξηγήσεις και τη συνεννόηση. Προσοχή στις διατυπώσεις σου, απόφυγε τη δημιουργία νέων σχέσεων. Η πανσέληνος στις 23 φέρνει ακραίες αντιδράσεις ή υπερβολές με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας, από τώρα και για ένα χρόνο, μπορεί να φέρει ένα γάμο αν βρίσκεσαι σε καλή σχέση, θα βρεις τη χαμένη σου ενέργεια. Προς το παρών, τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Ένα πάθος από το παρελθόν μπορεί να επέστρεψε μέχρι τα μέσα του μήνα. Ο Άρης, από τις 16, περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει ιδιαίτερα ερωτική αλλά και παρορμητική. Παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, ξεδιπλώνεις τα ταλέντα σου, παίζεις σημαντικό ρόλο στα πράγματα. Προσοχή στα λόγια σου με το ταίρι σου με τον ανάδρομο Ερμή από τις 17 για να μην μπεις σε μπελάδες. Η πανσέληνος στις 23 θα σε προβληματίσει, κάνε υπομονή καθώς θα είσαι υπερευαίσθητη και νευρική. Μείνε μακριά από καταστάσεις που σε αγχώνουν και σου προκαλούν ανασφάλεια. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους προς το τέλος του μήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network