Ερωτικά Σεπτεμβρίου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων;

Οι ερωτικές εξελίξεις της αρχής του φθινοπώρου

ερωτικά Σεπτεμβρίου

Ο πλανήτης του Έρωτα σταδιακά περνάει στον παθιασμένο Σκορπιό και ανάβει φωτιές στην ερωτική μας ζωή. Ο Ποσειδώνας μας οδηγεί σε ουτοπίες και παραπλανήσεις και το κλίμα γίνεται εκρηκτικό.

Ερωτικά Σεπτεμβρίου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων το Σεπτέμβριο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 8, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, σου δίνονται ευκαιρίες να ενδυναμώσεις τη σχέση σου. Από τις 9, το κλίμα αλλάζει και η λίμπιντο ανεβαίνει. Δημιουργείται ένα πιο παθιασμένο και ερωτικό κλίμα σε ζητήματα καρδιάς. Μπορεί να αισθανθείς περισσότερο εξαρτημένη. Αν είσαι μόνη, δεν συμβιβάζεσαι με χλιαρές καταστάσεις. Με τη νέα Σελήνη στις 9 μπορεί να χρειαστεί το ταίρι σου ένα χέρι βοηθείας. Με τον Ερμή, από τις 22 στο απέναντι ζώδιο, θα κάνεις συζητήσεις για τη σχέση σου με το σύντροφο καθώς μπορεί να την έχεις παραμελήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων. Η πανσέληνος στις 25 στο ζώδιό σου μπορεί να σε αναστατώσει καθώς θα αναγκαστείς να πάρεις αποστάσεις και να θέσεις τα όριά σου. Μέσα στο φθινόπωρο να θυμάσαι πως σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Μέχρι τις 8, θα ασχολείσαι περισσότερο με θέματα καθημερινότητας. Από τις 9, η Αφροδίτη περνά στο απέναντι ζώδιο και το κλίμα αλλάζει. Σου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα και έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Είσαι πιο απαιτητική αλλά και δεμένη με το σύντροφο. Το πάθος κυριαρχεί αλλά και η κτητικότητα και η ζήλεια. Με τον Ερμή, 6-21, μπορείς να διαμορφώσεις ένα καλύτερο κλίμα στην ερωτική σου ζωή που θα σε ανεβάσει. Φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Με την νέα Σελήνη στις 9 περνάς όμορφες στιγμές, μην έχεις όμως μεγάλες προσδοκίες καθώς ο Άρης φέρνει εντάσεις με το σύντροφο που μπορεί να οφείλονται σε διαφορετικές απόψεις για το καθετί. Με την πανσέληνο στις 25 θα νιώσεις πως θέλεις να απομονωθείς για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι τις 8, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα όσο και αν υπάρχει στον αέρα μια ασάφεια στις επιθυμίες σου. Κρατάς ισορροπίες ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα και αυτό σε βγάζει από αδιέξοδα. Από τις 9, η Αφροδίτη κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σου με το σύντροφο, όμως οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Με τον Ερμή, 6-21, κάνεις πλάνα για το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Με τη νέα Σελήνη στις 9 θα έχεις ανάγκη από ένα καταφύγιο να κρυφτείς για να μην πληγωθείς. Με την πανσέληνο στις 25 βάζεις ρεαλιστικούς στόχους στην ερωτική σου ζωή. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στον κοινωνικό σου κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μέχρι τις 8 είσαι επικεντρωμένη στις εσωτερικές ανάγκες σου και ψάχνεις να βρεις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Από τις 9, η Αφροδίτη σε ανεβάζει και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και τα πράγματα ισορροπούν. Είναι η στιγμή για νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και δημιουργικά σχέδια. Η ερωτική διάθεση είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ή να αποφασίσεις ένα γάμο. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται. Αν είσαι μόνη, έχεις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Με τη νέα Σελήνη στις 9, οι ευκαιρίες αυτές πολλαπλασιάζονται αλλά μείνε αντικειμενική. Η πανσέληνος στις 25 μπορεί να πιέσει για λίγο αφού μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις τα ίδια όνειρα με το ταίρι σου. Κάποια διλήμματα μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση.

ΛΕΩΝ
Μέχρι τις 8, σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να ενδυναμώσεις τη σχέση σου μέσα από την επικοινωνία. Από τις 9, με την Αφροδίτη θα νιώθεις μεγαλύτερη ανασφάλεια, όμως θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές και να ομορφύνεις το χώρο σου. Παρόλα αυτά, άλλες θα είναι οι προτεραιότητές σου. Η νέα Σελήνη στις 9 σε σπρώχνει στις απολαύσεις, προσοχή στον παρορμητισμό. Ο Άρης, στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να σε κάνει εριστική προς το σύντροφο, ασκεί πιέσεις που θα χρειαστούν μεγάλη δύναμη για να τις αντιμετωπίσεις. Σχέσεις και συνεργασίες περνούν μια κρίση και εντάσεις. Οικογενειακά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου. Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και θέλεις να δώσεις τελικές λύσεις με κάθε τρόπο. Μπορεί να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Με την πανσέληνο στις 25, θα τα βάλεις όλα σε τάξη. Θα συγκεντρωθείς, θα ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και θα αποδεσμευτείς από καταστάσεις και πρόσωπα που απομυζούν την ενέργειά σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network