Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Ιανουάριος 2021 | Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Με τα ερωτικά στοιχεία στα ζώδια της γης, ο έρωτας είναι κτητικός και ανάβει φωτιές.

She has her own way of saying good morning

Τον πρώτο μήνα του έτους, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Ταύρο. Με τα ερωτικά στοιχεία στα ζώδια της γης, ο έρωτας είναι κτητικός και ανάβει φωτιές.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Ιανουάριο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 9, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Ο Άρης σε ηρεμεί και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις. Με την νέα Σελήνη στις 13, αν είσαι σε καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Προς το τέλος του μήνα, προσοχή γιατί είσαι ιδιαίτερα αντιδραστική ή μπορεί να παίζονται παιχνίδια εξουσίας με το ταίρι σου. Η πανσέληνος στις 28 φέρνει ερωτικές ανατροπές, σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις την ζωή σου. Ένας νέος φίλος, εκκεντρικός και ασυνήθιστος, που ασκεί φοβερή έλξη πάνω σου, μπορεί να σε κάνει να μεταπηδήσεις από μια φιλική σχέση σε μια ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 7, γοητεύεις, η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη. Προσοχή στον εγωισμό και τον παρορμητισμό σου, μείνε ψύχραιμη αν διαπιστώσεις πως δεν κάνεις τα ίδια όνειρα με τον σύντροφό σου. Αλλάζεις νοοτροπία, μπορεί να γίνεις πιο απαιτητική και είτε θα αποφασίσεις να προσαρμοστείς απαιτώντας μεγαλύτερο προσωπικό χώρο ή θα επαναστατήσεις βάζοντας νέους κανόνες στο παιχνίδι. Απόφυγε τις εντάσεις και τις εμμονές. Με την Αφροδίτη, από τις 9, ανοίγεσαι σε νέους ορίζοντες. Αν είσαι σε σχέση, κυριαρχεί η ηρεμία, υπάρχει συνεννόηση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη την περιπέτεια. Πιστεύεις στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου, υπάρχουν πρόσωπα στο περιβάλλον σου που σε στηρίζουν. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου, να είσαι έντιμη απέναντι στον εαυτό σου και θα βρεις ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη, από τις 7, μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη σε αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες ή μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο, μπορεί πάλι να ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν που δεν έχεις ξεπεράσει. Μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια και μια ανησυχία, μια νευρικότητα. Κάποια σχέδιά σου ματαιώνονται ή οι άλλοι δεν είναι πρόθυμοι να σε ακολουθήσουν. Μην αρνείσαι τις ευθύνες σου και μην ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους. Η Αφροδίτη, από τις 9, τονίζει ιδιαίτερα το ερωτικό στοιχείο, σε κάνει όμως και πιο καχύποπτη, πιο κτητική, η ζήλια κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία περισσότερο σεξουαλική. Με την πανσέληνο στις 28 κάνεις σχέδια για να φέρεις μια κατάσταση στα μέτρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη, από τις 7, ξυπνούν ερωτικά πάθη, η κοινωνικότητα αυξάνεται. Η Αφροδίτη, από τις 9 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει νέους ορίζοντες στις σχέσεις σου. Κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, κάνεις αναζωογονητικές γνωριμίες, αλλάζεις δραστηριότητες και ανανεώνεσαι. Με την νέα Σελήνη στις 13, επίσης στο απέναντι ζώδιο, γυρνάς σελίδα στην αισθηματική σου ζωή. Με την πανσέληνο στις 28, αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου σε σχέσεις και συνεργασίες, το ταίρι σου μπορεί να κρατά μια απόλυτη στάση. Ο Κρόνος τα προηγούμενα χρόνια δοκίμασε πολύ τις σχέσεις σου, μπορεί ακόμα να μένεις πιστή σε μια κατάσταση που δεν σου αφήνει περιθώρια επιλογών. Τώρα είναι η ώρα να χτίσεις πάνω σε γερά θεμέλια.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη, από τις 9, τρέχεις να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα που απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο. Με τον Άρη, από τις 7, θα είσαι ανυπόμονη και παρορμητική, απόφυγε τις συγκρούσεις. Με την πανσέληνο στις 28 στο ζώδιό σου, αντιμετωπίζεις τα προβλήματα του συντρόφου σου σαν δικά σου. Με Δία/Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, γυρίζεις σελίδα ζωής. Μείνε μακριά από υπερβολές και υπεραισιοδοξία. Ο Δίας φέρνει καλύτερες μέρες στην προσωπική σου ζωή, νέες γνωριμίες μπορούν να εξελιχτούν σε σοβαρή σχέση. Το παρελθόν όμως μπορεί να μην σε αφήνει να προχωρήσεις ανέμελα και να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Βάλε τα όριά σου, κάνε ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη, από τις 7, αναλαμβάνεις δράση στη σχέση σου. Η Αφροδίτη, από τις 9, ευνοεί τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ελευθερώνεσαι από δυνάμεις που σε κρατούσαν δέσμια. Διασκεδάζεις και περνάς καλά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία. Με την πανσέληνο στις 28, μπορεί να είσαι ελεγκτική απέναντι στο ταίρι σου, προσοχή στη χειραγώγηση. Διανύεις έναν πολύ ερωτικό μήνα. Η αυτοπεποίθησή σου τονίζεται, μπορεί να νιώθεις σπουδαία και σημαντική αλλά ταυτόχρονα και ανασφαλής.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη, από τις 7, το πάθος φουντώνει στην κρεβατοκάμαρα αλλά με την Αφροδίτη, από τις 9, αν είσαι σε σχέση, εστιάζεις σε όσα σου λείπουν. Μπορεί και το ταίρι σου να χρειάζεται περισσότερο χώρο, πρόσεχε μην πληγωθείς. Με την πανσέληνο στις 28, οι αποστάσεις μειώνονται, μαθαίνεις ευχάριστα νέα και πληροφορίες. Οι εντάσεις που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα σε προσωπικό επίπεδο εξαφανίζονται και ηρεμείς. Δίας/Κρόνος είναι ένας καλός συνδυασμός των θέλω και των πρέπει στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που να κάνει την καρδιά σου να χτυπά και να σε εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Με την νέα Σελήνη στις 13 κάνεις νέα ανοίγματα σε σπίτι και οικογένεια, σχέσεις με οικεία πρόσωπα αλλάζουν πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης, από τις 7 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει εντάσεις και διαφωνίες στις σχέσεις σου. Κράτα την υπομονή σου και την ψυχραιμία σου και μην παρασύρεσαι σε εγωιστικές συμπεριφορές. Η Αφροδίτη, από τις 9, σε κάνει εξωστρεφή και ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Είναι καλή περίοδος για να μιλήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά και σε αγαπημένα πρόσωπα, ξέρεις να προσεγγίζεις και να δημιουργείς ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι που σε καταλαβαίνουν και σε βοηθούν. Νιώθεις μια πρωτόγνωρη εσωτερική δύναμη και γαλήνη που μπορεί να σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις ζωής. Με την πανσέληνο στις 28 θέλεις να ανανεωθείς. Προσοχή προς το τέλος του μήνα καθώς δεν ακούς όσα το ταίρι σου έχει να σου πει και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Ο Ποσειδώνας σε κάνει ρομαντική και δημιουργική. Με Δία/Κρόνο μπορεί να προσπαθείς να κάνεις ένα άνοιγμα, να μετακομίσεις, να βρεις ένα συγκάτοικο, όμως οι αναποδιές δεν λείπουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 8 στο ζώδιό σου, σε κάνει γοητευτική, πετυχαίνεις τους ερωτικούς σου στόχους και βρίσκεσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου, έστω και προσωρινά. Από τις 9, ευνοεί όσους είναι σε σχέση, κάποιες καταστάσεις παίρνουν μια πιο συγκεκριμένη μορφή. Μπορείς αυτό το μήνα να εδραιώσεις μια κατάσταση. Ο Άρης, από τις 7, φέρνει γκρίνια σε καθημερινά θέματα. Μπορεί να γίνει μια επανάσταση στη σχέση σου και κανένας να μην υποχωρεί. Η πανσέληνος στις 28 ανεβάζει το θερμόμετρο στον έρωτα και πραγματοποιεί τα σχέδιά σου. Δες τις ανάγκες σου και μην παραμελείς αυτές του συντρόφου σου. Αν πρόσφατα έχεις βγει από μια σχέση, μην αφήνεις το παρελθόν να ορίζει το μέλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 8, τα πράγματα είναι απροσδιόριστα. Από τις 9, περνάει στο ζώδιό σου και το κλίμα αλλάζει. Γοητεύεις και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Αν έχεις σχέση, αναθερμαίνεται, το πάθος φουντώνει. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί απρόσμενα και με έντονο τρόπο. Ο Άρης, από τις 7, φέρνει πάθος, έναν θυελλώδη έρωτα. Η νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιό σου φέρνει φρέσκο αέρα και αυτό φαίνεται στις σχέσεις σου με τους άλλους. Ο έρωτας σου χαμογελά και ατενίζεις με αισιοδοξία το μέλλον. Με την πανσέληνο στις 28, μην μοιράζεις τελεσίγραφα στο ταίρι σου. Ο μήνας τελειώνει με πάθος αλλά και ζήλια και κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 9, μπορεί να υπάρξουν μπερδεμένες καταστάσεις στην αισθηματική σου ζωή ή μπορεί να θέλεις να απομονωθείς. Ο Άρης, από τις 7, σε κάνει ανυπόμονη και παρορμητική, απόφυγε τις εντάσεις με οικεία πρόσωπα. Με τον Ερμή, από τις 9 στο ζώδιό σου, είσαι πολύ επικοινωνιακή, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις επιθυμίες σου. Με την πανσέληνο στις 28 στο απέναντι ζώδιο, βοηθάς το ταίρι σου, απόφυγε τον εγωκεντρισμό. Οι σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αναδιαμορφώνονται. Προσοχή σε οικογενειακό επίπεδο, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις είναι πιθανές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης, από τις 7, σε κάνει δραστήρια αλλά και εριστική. Προσοχή σε επαναστατικά ξεσπάσματα, η ανοχή σου είναι μηδενική. Με την Αφροδίτη, από τις 9, έρχεσαι πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Περνάς όμορφες στιγμές μαζί του με την νέα Σελήνη στις 13. Ένα σχέδιο που μπορεί να έχεις μέσα στη σχέση, θα εμποδιστεί με την πανσέληνο στις 28. Με Δία/Κρόνο μην φανερώνεις ότι πρέπει να μείνει μυστικό. Μπαίνεις σε μια περίοδο εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ