Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

ερωτικά ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη ως τις 6 φέρνει σταθερότητα στις σχέσεις. Από τις 7, ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είσαι μόνη. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 δοκιμάζει τα θεμέλια μιας σχέσης, ειδικότερα αν είσαι σε γάμο ή συγκατοικείς. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις ανασφάλεια. Αυτό το μήνα ψάχνεσαι σχετικά με τα θέλω σου σε μια σχέση. Αλλαγές και διορθώσεις θα γίνουν σε σπίτι και οικογένεια. Ο Άρης, από το απέναντι ζώδιο, ανεβάζει το θερμόμετρο του έρωτα αλλά σε κάνει και παρορμητική και εριστική. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο σύντροφος. Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν τη συντροφικότητα. Γοητεύεις, είσαι τρυφερή και έρχεσαι πιο κοντά σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 21, ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να προβληματίσει την προσωπική σου ζωή, να σου δώσει συμβουλές, παρηγοριά και να σου δείξει έναν διαφορετικό δρόμο αντιμετώπισης των πραγμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 6 σε κάνει εξωστρεφή και αναζωπυρώνει το πάθος. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Από τις 7, ευνοούνται οι σταθερές σχέσεις και οι απολαύσεις. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 έχεις ανάγκη να βγάλεις όλα όσα έχουν συσσωρευτεί μέσα σου. Γεφυρώνεις όλα τα χάσματα μέσα από την επικοινωνία αλλά αν το ταίρι σου δεν καταλάβει τα θέλω σου, μπορεί να γίνεις παγάκι. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στην καθημερινότητα και η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 συναισθηματικά ξεσπάσματα. Βρίσκεσαι ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω. Ο Ποσειδώνας σε κάνει να ονειρεύεσαι ρομαντικές αποδράσεις. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα τις τελευταίες μέρες του μήνα και δεν αποκλείεται να γοητευτείς από ένα πρόσωπο με οικονομική επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη ως τις 6 οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για τα αισθηματικά σου, δεν κινείσαι και δεν μιλάς για τα επόμενα βήματά σου. Από τις 7, που μπαίνει στο ζώδιό σου και συναντά το Δία, αρχίζουν τα πράγματα να προχωρούν και κάτι καλό θα συμβεί. Η ερωτική διάθεση χτυπάει κόκκινο και ένας δυνατός έρωτας μπορεί να σε αναστατώσει και να σου προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή βέβαια με τον Ποσειδώνα που σου λέει πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, θολώνει η κρίση σου και το Δία, τον ενθουσιώδη, που σε κάνει υπερβολική στις αντιδράσεις σου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 φέρνει ερωτηματικά για την αυτοεκτίμησή σου μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις, τελικά πιστεύεις στον εαυτό σου; Ο Άρης σου δίνει δύναμη, πάθος, αισθησιασμό και ζωντάνια. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 σε κάνει θετική, λαμπερή και γοητευτική. Όμως πρόσεχε τις προκλητικές αντιδράσεις και υιοθέτησε την μετριοπάθεια για να μην μπεις σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη ως τις 6 ένας έρωτας θα μπορούσε να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή μπορεί φιλικά πρόσωπα να παίξουν ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Από τις 7, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και θέλεις να μοιράζεσαι περισσότερο χρόνο μόνη, εσύ με το ταίρι σου. Μια μελαγχολία σε αναγκάζει να αποτραβηχτείς. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 στο ζώδιό σου φέρνει μια νέα αρχή. Αλλάζει ριζικά ο τρόπος που λειτουργείς μέσα στη σχέση σου ή ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου αν είσαι μόνη. Ξέρεις να συνδυάσεις τα πρέπει με τα θέλω σου. Διαθέτεις έμπνευση, δημιουργικότητα, φαντασία. Είσαι συγκροτημένη και δεν κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να στηρίξεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 σου δημιουργεί εμμονές και ερωτηματικά για τη σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη ως τις 6, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον έρωτα. Από τις 7, το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, διασκεδαστικό και κάνεις νέες γνωριμίες. Έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις γόνιμα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 6 κλείνει ένα κύκλο. Μια σχέση που δεν έχει γερά θεμέλια τελειώνει ενώ μια δυνατή σχέση αφήνει πίσω της το παρελθόν και προχωρά. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 στο απέναντι ζώδιο απαιτεί προσοχή στις σχέσεις, φέρνει εξελίξεις ενώ αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας έρχεται. Βλέπεις πια τη σχέση σου με διαφορετική ματιά και οδηγείσαι σε εντάσεις αν προσπαθήσεις να επιβάλλεις τα θέλω σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Με την Αφροδίτη ως τις 6, η λίμπιντο είναι αυξημένη και κάνεις γνωριμίες με άτομα διαφορετικής από τη δική σου κουλτούρα. Περνάς ερωτικές στιγμές και βρίσκεσαι με ανθρώπους που ζουν μακριά ή ταξιδεύεις. Από τις 7, γίνεσαι πιο κτητική και καταπιεστική. Είσαι πολύ μπερδεμένη και ίσως το ταίρι σου δεν ξέρει πώς να σε χειριστεί. Προσπάθησε να δεις τη συναισθηματική σου ζωή με καθαρή ματιά. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 6 μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον φιλικό σου κύκλο που να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 6 νιώθεις πως σε πνίγει η ρουτίνα και θέλεις να αποδράσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network