Follow us

Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Ξεκαθαρίσματα, Επανάσταση, Πάθος για τη Ζωή!

2016: Μία χρονιά βαθιάς αλλαγής. Πώς θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο;

zodia-newyears1

Η μεγάλη μετάλλαξη, στην οποία μας καλεί ο Πλούτωνας από το 2008, συνεχίζει την πορεία της. Ο κόσμος μας καταρρέει και ένας νέος γεννιέται. Επικίνδυνη επανάσταση! Είναι επείγον, μας λέει ο Ουρανός, να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στις αξίες μας και να υποδεχτούμε μέσα μας μια νέα δύναμη που θέλει να εκφραστεί, αυτήν της αμοιβαίας βοήθειας της εποχής του Υδροχόου. Δεν τίθεται θέμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν, να λεηλατήσουμε τον πλανήτη, να καταναλώνουμε υπερβολικά, να χρησιμοποιούμε τη βία με σκοπό να επιβληθούμε. Ο Κρόνος θα μας βοηθήσει σ’αυτό. Ας κάνουμε όνειρα και ας δώσουμε θέση στην αδελφικότητα.

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΟΣ «ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...»

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα, τον αντισυμβατικό, να περιμένεις και αυτή τη χρονιά (κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο) σημαντικές μοιραίες αλλαγές. Διεκδικείς με κάθε τρόπο την ελευθερία σου και θέλεις να κάνεις μόνο ότι σου αρέσει. Ο Κρόνος, για να περιορίσει τις ορμές σου, θα σου θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια συγκεκριμένη πορεία , ένα στόχο. Τίποτα δεν αποκτιέται εύκολα, πρέπει χωρίς σταματημό να κινηθείς προς το δρόμο της γνώσης καθώς η πραγματική χαρά είναι η ζωή σου να έχει μια ουσία. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα. Ο πλανήτης σου θα σε βοηθήσει από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να λύσεις, αν υπάρχει λόγος, οικονομικά προβλήματα με σύντροφο ή συνεργάτες.

Ο Έρωτας θα σε ολοκληρώσει τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και θα ντοπάρει τη λίμπιντό σου από Ιανουάριο ως Αύγουστο.

Ο Δίας θα ευνοήσει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό μπορεί να επιδεινωθούν. Άριστη περίοδος (από τις αρχές φθινοπώρου ως το τέλος της χρονιάς) για συνεργασίες ή για να πάρεις βοήθεια από ενημερωμένους συμβούλους. Μια επιστροφή χρημάτων είναι πιθανή στις αρχές Ιουνίου. Αναγνώριση στα μέσα Μαρτίου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

ΤΑΥΡΟΣ «ΑΝΙΚΗΤΗ!!!»

Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι.... Χάρις στον Δία, θα αισθανθείς όμορφη, αγαπητή, θα σε εκτιμούν. Θα θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Η τύχη θα σου χαμογελάσει. Τα παιδιά σου θα σου δώσουν χαρά, ο ενθουσιασμός σου θα είναι πολύ μεγάλος. Αμφιβολίες και δειλία τέλος! Με τον Κρόνο, η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει. Κοιτώντας το δρόμο που έχεις διανύσει τα τελευταία πέντε χρόνια, θα σκεφτείς τι βελτιώσεις και αλλαγές μπορείς να κάνεις. Με τον Ποσειδώνα, θα ακούς περισσότερο τους φίλους σου ή τις ομάδες με τις οποίες μοιράζεσαι τα ίδια ιδανικά. Η επιθυμία σου να βοηθήσεις θα είναι μεγάλη αλλά να το κάνεις συνετά, μην κάνεις κατάχρηση. Οι σχέσεις σου μέχρι τον Αύγουστο θα προχωρούν δυναμικά. Με τον Άρη μπορεί να γεννηθούν εντάσεις αλλά θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που συναντάς. Νοέμβριο και Δεκέμβριο, χάρις σ’αυτόν, θα έχεις επιτυχίες.

Οι έρωτές σου θα λάμπουν στο τέλος Απριλίου, το Μάιο και τον Αύγουστο. Προσοχή τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Ευκαιρίες θα σου δοθούν τον Μάρτιο και τον Ιούνιο. Ένα συναίσθημα, πολύ δυνατό και ακατανίκητο, είναι πιθανό αρχές Ιουνίου.

Προαγωγή, νέα δουλειά, αύξηση; Από το τέλος του καλοκαιριού, η επιμέλειά σου θα αναγνωριστεί. Επαγγελματικά ανοίγματα (στο εξωτερικό;) να περιμένεις τέλος Νοεμβρίου. Μια απρόσμενη προαγωγή τέλος Δεκεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ «ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ..»

Κατάφερες, εδώ και 14 χρόνια, να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου. Αυτός ο προσωπικός δρόμος τελείωσε. Είσαι μαζί με άλλους τώρα, μέσα από συνεργασίες, που θα χρειαστεί να δοκιμαστείς. Οι σχέσεις σου θα υποστούν τις συνέπειες. Νέες θα δημιουργηθούν, άλλες θα τελειώσουν. Ένας γάμος ή ένα διαζύγιο είναι πιθανά σενάρια. Με το Δία, προτεραιότητα, μέχρι τον Σεπτέμβριο, είναι η οικογενειακή εστία! Θα είναι το αγκυροβόλι σου, η πηγή ανανέωσης για να ξεχνάς αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Εργασίες, μετακόμιση, αγορά ακινήτου είναι επίσης πιθανά. Ο Ουρανός θα αλλάξει την άποψή σου για το μέλλον. Οι ελπίδες σου, τα ιδανικά σου δεν θα είναι πια τα ίδια. Οι φιλίες σου θα μεταμορφωθούν κατά την επιλογή αυτής της εξέλιξης (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 7-17/6). Με τον Πλούτωνα, θα κληθείς να μεταλλαχτείς, να μεταμορφωθείς και να δώσεις τόπο στην οργή. Όμως μην φοβάσαι, σαν τον Φοίνικα, θα ξαναγεννηθείς και θα πάρεις μια νέα ορμή.

Ευχάριστοι οι έρωτες τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Φωτεινοί το φθινόπωρο. Ένας νέος έρωτας ίσως, ένα παιδί ή ένα πάθος Νοέμβριο και Δεκέμβριο; Αρέσεις, γοητεύεις τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείστε κυρίως ως τον Αύγουστο. Αλλαγές στα μέσα Οκτωβρίου, επιτυχία το Δεκέμβριο. Νέα επαγγελματικά σχέδια από Ιανουάριο ως Αύγουστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ «Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Τι άνοδος αυτή τη χρονιά! Νέες επαφές και ενδιαφέροντα. Η περιέργειά σου ξυπνάει, τρέχεις (ως τον Σεπτέμβριο) σε κάθε πλευρά για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να οργανώσεις εκ νέου τις δραστηριότητές σου. Αν γράφεις, θα έχεις έμπνευση, αν ασχολείσαι με το εμπόριο ή την επικοινωνία, θα ενισχυθείς. Οι σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες θα βελτιωθούν. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα στροφή (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 7-15/7), να είσαι ξεκάθαρη στους στόχους ζωής και να ακούς τις εσωτερικές σου ανάγκες αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με τον Ποσειδώνα, η άποψή σου για τη ζωή θα αλλάξει, η καρδιά και τα συναισθήματά σου θα σε οδηγήσουν, οι φόβοι σου θα υποχωρήσουν. Με τον Πλούτωνα, θα καταλάβεις ότι ο άλλος είναι ο καθρέφτης σου και ότι μόνο η αλλαγή συμπεριφοράς σου θα τον κινητοποιήσει. Το φθινόπωρο θα σου δώσει την ανάγκη για αγκαλιές, για επέκταση σπιτιού, για μετακόμιση ή για τη δημιουργία οικογένειας.

Παθιασμένες σχέσεις και ατμόσφαιρα από Ιανουάριο ως Αύγουστο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

Μεγάλη ανάγκη για επιχειρηματικότητα τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Άρπαξε τις ευκαιρίες τον Ιανουάριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Ευνοϊκές διαπραγματεύσεις Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Νέα διακόσμηση τον Απρίλιο, θα αισθανθείς η πιο όμορφη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πραγματοποιείς το ταξίδι των ονείρων σου στο τέλος της χρονιάς.

ΛΕΩΝ «Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ»

Ύστερα από μια μεγάλη εσωτερική διεργασία, κατάφερες τα τελευταία χρόνια να επαναπροσδιορίσεις και να αναδιαρθρώσεις το εγώ σου. Είναι καιρός τώρα να συνειδητοποιήσεις πράγματα, να βγεις από τα όρια που σου πρόσφεραν ασφάλεια και να δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου και τον αγαπημένο σου θα εδραιωθούν αλλά μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς κάποιες καλές ευκαιρίες για να είναι πάντα στην επικαιρότητα ο έρωτας και η διασκέδαση. Με το Δία, θα κάνεις πράξη ότι είναι για εσένα σημαντικό στη ζωή και θα καταφέρεις μέχρι το καλοκαίρι να επωφεληθείς από μια οικονομική βελτίωση που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις αδυναμίες των τελευταίων ετών. Από την αρχή του φθινοπώρου, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Η ευκαμψία και η προσαρμοστικότητά σου θα αυξηθούν, οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν.

Βγάλε την ομίχλη από τα γυαλιά σου! Ο αγαπημένος σου, ακόμα και αν το θέλει, δεν θα μπορεί να φέρει τον κόσμο στα πόδια σου. Όμως οι νύχτες σου θα είναι παθιασμένες την άνοιξη και οι συναντήσεις σου καυτές τον Ιανουάριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Αν θέλεις να πάρεις ένα δάνειο, να το κάνεις μόνο αν είσαι σίγουρη πως βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση. Καλή δυναμική στον επαγγελματικό στίβο στις αρχές φθινοπώρου. Καλές ευκαιρίες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η τύχη θα σου χαμογελάσει στις αρχές του καλοκαιριού, καλά αποτελέσματα στην καριέρα στο τέλος του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»

Ο Πλούτωνας σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου: ξέχνα το! Ο Δίας, η τύχη, διασχίζει το ζώδιό σου αυτή τη χρονιά. Μαζί του, μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, θα τα βλέπεις όλα ωραία και μεγάλα! Αυτό συμβαίνει κάθε 12 χρόνια! Τέλος οι περιορισμοί και οι υποχρεώσεις! Θα μπορείς να ταξιδέψεις, να εξερευνήσεις νέες ηπείρους, να ανοίξεις τα φτερά σου επιβεβαιώνοντας δυνατά την ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ένα κρυφό ταλέντο; Είναι η στιγμή να το αποκαλύψεις, να εδραιώσεις τις βάσεις σου, να ρυθμίσεις προβλήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε λυγίζουν, να δουλέψεις πάνω στα συναισθήματά σου για να απελευθερωθείς. Με τον Ουρανό, να περιμένεις αλλαγές (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 8-14/9). Αν περιμένεις πολλά πράγματα από τον σύντροφό σου, μπορεί να τον απομυθοποιήσεις. Συνειδητοποίησε ότι αν μεταμορφωθείς εσύ εσωτερικά, θα οδηγήσεις και τον άλλο στην αλλαγή.

Έντονοι και πονηροί οι έρωτές σου τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο παρ’ όλη τη σεμνότητα και τη συντηρητική πλευρά σου. Μεγάλη γοητεία τον Αύγουστο. Ο Έρωτας θα είναι παρών αρχές και τέλος της χρονιάς.

Δυναμικές δραστηριότητες Νοέμβριο και Δεκέμβριο εξαιτίας της απελευθέρωσής σου. Εξερευνήσεις από τον Ιανουάριο ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

ΖΥΓΟΣ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ»

Από τον Σεπτέμβριο, με το Δία, θα πάρεις μια νέα ώθηση. Περιμένοντας, προσπάθησε να σκεφτείς πράγματα για τον εαυτό σου και για το νόημα της ζωής. Συνειδητοποίησε ότι ο κόσμος είναι ένας και ότι όπως ζούμε αλληλοεξαρτώμενοι, όλος ο πλανήτης επωφελείται από την αρμονία και τον έρωτα που λάμπει στη ζωή του καθενός. Με τον Κρόνο, άρχισε να αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου, να δεις πιο στενά πως λειτουργείς και πως επικοινωνείς στην καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να πεις αυτά που δεν τολμούσες να πεις και να ακούσεις όσα αρνιόσουν να ακούσεις. Οι σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα θα γίνουν έτσι πιο αυθεντικές και οι αναταράξεις που προκαλούνται από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα στις σχέσεις, τις συνεργασίες ή στο οικογενειακό σου κύκλο (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 2-10/10) θα ηρεμήσουν πιο εύκολα.

Μια ρήξη, ένας ξαφνικός γάμος (αν έχεις γεννηθεί από 2-10/10), παθιασμένες ορμές τον Ιανουάριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και πιο τρυφερές στιγμές τον Φεβρουάριο, Μάρτιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Ένα πάθος πιθανό το Δεκέμβριο.

Επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου από Ιανουάριο ως Αύγουστο. Η τύχη θα σου χαμογελάσει τον Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο και Ιούλιο. Μην αφήνεις στη θολούρα τα επαγγελματικά προβλήματα που προκύπτουν.

Η τόνωσή σου στην κορυφή τον Ιανουάριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Ένα τεράστιο σχέδιο πραγματοποιείται μέσα Ιουνίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ «Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ»

Ο Κρόνος σου επέτρεψε, τα τελευταία δυο χρόνια, να δρομολογήσεις νέα σχέδια. Τώρα πρέπει να εδραιώσεις ότι έχεις κάνει. Αναρωτήσου για τις αξίες τις οποίες έχεις και τι είναι απαραίτητο για να αισθάνεσαι ασφαλής. Αξιολόγησε εκ νέου τις προτεραιότητές σου για να απολαύσεις περισσότερο τη φύση και τους ανθρώπους που αγαπάς. Φόβος μήπως χάσεις αυτά που διαθέτεις; Να ξέρεις πως η πραγματική ασφάλεια είναι μέσα σου και ότι κανένας δεν μπορεί να σου αφαιρέσει το θάρρος σου, την εριστικότητα, την ελαστικότητα. Μέχρι το Σεπτέμβριο, τα όνειρα και τα ιδανικά σου σε ταξιδεύουν, οι φιλίες σου αυξάνονται και τα σχέδιά σου αναπτύσσονται υπό το βλέμμα ενός φύλακα- αγγέλου που δεν σταματά να σε προστατεύει. Ο Άρης, στο ζώδιό σου από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο, θα σου δώσει την απαραίτητη ορμή για να προχωρήσεις και να μην μείνεις κλεισμένη στα ερωτηματικά που προκαλεί ο πλανήτης σου Πλούτωνας.

Έντονοι οι έρωτές σου στα μέσα Μαρτίου, τέλος Ιουνίου και τέλος Νοεμβρίου. Πιο ρομαντικοί τον Απρίλιο. Μεγάλη γοητεία το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Η ομαδική εργασία ευνοείται ως το τέλος του καλοκαιριού. Καλές οικονομικές ευκαιρίες τον Ιανουάριο, τον Οκτώβριο, το Νοέμβριο. Μην ρισκάρεις το Σεπτέμβριο!

Υπογράφεις συμβόλαιο τον Ιούνιο, μεταλλάσσεσαι τον Οκτώβριο, μια συναλλαγή ακινήτου κάνεις τέλος Δεκεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ «ΖΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ»

Αυτή η χρονιά είναι σοβαρή! Ο Κρόνος, μετά από 28 χρόνια απουσίας, επέστρεψε στο ζώδιό σου. Ένας νέος κύκλος ξεκινά. Πρόσεχε να μην παραπλανηθείς όσον αφορά την κατεύθυνση που θα του δώσεις. Κατάφερες, εδώ και 14 χρόνια, να αποδείξεις την αξία σου στον έξω κόσμο αλλά μήπως ξέχασες λίγο τα προσωπικά σου σχέδια; Δες με μια νέα ματιά τον εαυτό σου και αναρωτήσου για τις ελλείψεις και τις προσμονές σου στη ζωή. Απαλλάξου από ανώφελες υποχρεώσεις, από ανθρώπους που σε μπλοκάρουν. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου. Ξεκίνα μια νέα πορεία αν αυτό σου αρέσει, ασχολήσου με τη μουσική ή με το σχέδιο αν αυτό ονειρεύεσαι, ανέπτυξε τα κρυμμένα ταλέντα σου. Έχεις ακόμα 7 χρόνια για να γίνεις αυτή που πραγματικά είσαι και επιθυμείς. Από το φθινόπωρο, τα όνειρα και τα ιδανικά σου θα σε οδηγήσουν.

Ο έρωτας στην κορυφή τον Ιανουάριο, Απρίλιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Ο πλανήτης των ερώτων σου, κατ’ εξαίρεση έξι μήνες στο ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί (από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο) να γεννήσει μέσα σου πάθη.

Ο Δίας, ως τον Σεπτέμβριο, θα διευρύνει τον τομέα των δραστηριοτήτων σου. Ο Άρης θα ξυπνήσει μέσα σου την αγωνιστική σου πλευρά από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο. Αλλαγή δουλειάς πιθανή αν έχεις γεννηθεί από 8-16/12.

Μεγάλη τόνωση την άνοιξη, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Τύχη Ιανουάριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ «ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΣΟΥ»

Οι αναταράξεις του Ουρανού και του Πλούτωνα θα σε ενοχλήσουν ακόμα αυτή τη χρονιά. Προετοιμάζουν το νέο σου τοκετό, όμως οπλίσου με υπομονή: η μεγάλη σου στροφή είναι σε δυο χρόνια! Όπως συμβαίνει κάθε 28 χρόνια, αξίζει καλύτερα να αποφύγεις τον αυτοσχεδιασμό και να τα οργανώσεις όλα σοβαρά! Συνέχισε να απελευθερώνεσαι από παλιές συνήθειες του παρελθόντος που παραλύουν τις ορμές σου. Κολύμπα (κυρίως αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου) μέσα στον εσωτερικό σου κόσμο για να καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας σου. Απελευθερώσου από φόβους που σε κάνουν να κινείσαι απερίσκεπτα! Κινούμενη λιγότερο παρορμητικά, ελέγχοντας καλύτερα τα συναισθήματά σου, θα ξαναγεννηθείς μέσα σε μια άλλη διάσταση του εαυτού σου και θα μπορέσεις, με το Δία (ως τον Σεπτέμβριο), να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέες κατευθύνσεις και να διευρύνεις τον τομέα της γνώσης σου. Το φθινόπωρο φέρνει επιτυχίες.

Μια ρομαντική ιστορία μπορεί να γεννηθεί το Μάρτιο, ένα πάθος να σε ταξιδέψει τον Απρίλιο και το Μάιο. Η λίμπιντο κοιμάται; Τι πειράζει! Θα ξυπνήσει ιδιαίτερα από Ιούνιο ως Οκτώβριο.

Πάρε το χρόνο σου, από Ιανουάριο ως Σεπτέμβριο, να μελετήσεις βαθιά τα σχέδια που θέλεις να λανσάρεις. Θα ήταν πρόωρο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από 17 Απριλίου ως 29 Ιουνίου.

Κάνε γυμναστική για να καλμάρεις από το στρες και τη νευρικότητα. Είσαι σε καλή φόρμα Απρίλιο και Μάιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ «Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Σκέφτεσαι το αύριο, τα παιδιά σου, ονειρεύεσαι ένα κόσμο ενωμένο όπου θα μπορείς να ζήσεις ειρηνικά. Θα αναλάβεις μεγαλύτερη ευθύνη σε ενώσεις που αγωνίζονται για τον πλανήτη που κινδυνεύει, ενάντια στις λεηλασίες, την μόλυνση, τις υπηρεσίες του πολέμου, υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία των ανθρώπων. Ο Δίας θα ευνοήσει μέχρι το Σεπτέμβριο τις οικονομικές συνεργασίες, τη λήψη δανείων αλλά και κληρονομιών. Το φθινόπωρο, θα σε καλέσει να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από ταξίδια, διαλέξεις ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Διαθέτεις, αποταμιεύεις; Ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις το ενδιαφέρον σου γι’ αυτά αλλά προσπάθησε να μην κάνεις κατάχρηση της γενναιοδωρίας του.

Συναρπάζεις τον αγαπημένο σου το Φεβρουάριο, Μάρτιο και Δεκέμβριο. Θα πολλαπλασιάσεις μαζί του τις αγκαλιές Μάιο και Ιούνιο αλλά αν θέλει να δεθεί, θα τον κάνεις να φύγει.

Με τον Κρόνο, θα καταφέρεις να εδραιώσεις τη θέση που πήρες τα τελευταία δυο χρόνια και ντοπαρισμένη από τον ενθουσιασμό του Άρη (από Ιανουάριο ως τον Αύγουστο), να φθάσεις σε νέες κορυφές. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις από 17 Απριλίου ως 29 Ιουνίου διότι η στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη. Η τύχη θα σου χαμογελάσει τον Μάρτιο, Απρίλιο, στα τέλη Ιουνίου και τον Ιούλιο.

Θαλασσοθεραπεία Ιούνιο και Ιούλιο, ένα ταξίδι το Σεπτέμβριο. Θα το λατρέψεις!

ΙΧΘΥΕΣ «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ»

Αυτή τη χρονιά αναγνωρίζεσαι, σε εκτιμούν, λαμβάνεις (κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο) τους καρπούς μια σοβαρής δουλειάς τα τελευταία δέκα χρόνια. Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες, μια προαγωγή ίσως σου δοθεί. Όμως τα προβλήματα που επέλεξες να θάψεις θα έρθουν πάλι στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να τα ρυθμίσεις. Με τον Ουρανό, οι αξίες σου και οι ανάγκες σου θα αλλάξουν. Φιλοδοξείς μεγαλύτερη ανεξαρτησία, ελαφρότητα και δεν θέλεις πια να είσαι σκλάβα αυτών που διαθέτεις. Αν έχεις γεννηθεί 6-18 Μαρτίου θα έχεις ξαφνικές οικονομικές αλλαγές. Με το Δία, θα διατηρήσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού καλές σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Ένα γάμο μπορεί να αποφασίσεις, συμβόλαια θα υπογραφούν. Το φθινόπωρο, θα καταλάβεις καλύτερα τις κρυμμένες ευαισθησίες σου και θα τις μετατρέψεις θετικά.

Υπό την λαίμαργη ματιά του Έρωτα, θα αισθανθείς η πιο όμορφη την άνοιξη και θα τρελαθείς που θα τον δεις τόσο τρυφερό και δοτικό Ιούνιο και Ιούλιο.

Περίοδος ανόδου και ανάτασης για τα επαγγελματικά σου. Ταξίδια και δουλειά με το εξωτερικό ευνοούνται μέχρι το καλοκαίρι. Καλή εποχή το φθινόπωρο για τη λήψη ενός δανείου και τη βελτίωση διαχείρισης κοινών αγαθών, ασφαλειών ή φόρων!

Περίσσεια ενέργεια Ιούνιο, Ιούλιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ