Ηλιακή Έκλειψη/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 26 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Είναι μια δακτυλιοειδής έκλειψη, μια ολική έκλειψη Ηλίου κατά την οποία η σκιά της Σελήνης δεν καλύπτει όλο το δίσκο του Ηλίου, τη στιγμή της έκλειψης σχηματίζεται ένα δακτυλίδι. Η έκλειψη θα λάβει χώρα στις 7.15 πμ στην 4η μοίρα του Αιγόκερου και ανήκει στην οικογένεια Saros 132. Είναι πολύ σημαντική καθώς πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, το οποίο κυβερνά ο Κρόνος και μας ζητάει να δουλέψουμε σκληρά για να οργανώσουμε τη ζωή μας. Ο Αιγόκερως ανήκει μεν στον παρορμητικό σταυρό αλλά είναι ζώδιο της Γης. Αυτό σημαίνει πως δεν ενθουσιάζεται εύκολα, σκέφτεται ώριμα για να έχουν οι αποφάσεις του καλά αποτελέσματα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Μας βοηθά να απαλλαγούμε από τοξικές καταστάσεις, από βάρη έστω και μέσα από συγκρούσεις. Είναι μια ανατρεπτική έκλειψη με μοιραίες αλλαγές. Μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας λάθη που μας κρατούν στάσιμους. Η σύνοδος της έκλειψης με τον Δία μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε πράγματα που δεν έχουμε πετύχει χρόνια. Αυτή η έκλειψη μπορεί να μας αλλάξει τη ζωή. Δεν είναι βέβαιο πως θα φέρει ευχάριστα γεγονότα αλλά θα φέρει μια αλλαγή που έρχεται μέσα από κόπο και επιμονή. Δίας/Ουρανός μας επιτρέπουν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Θα έρθουν στο δρόμο μας άνθρωποι που θα στηρίξουν τις προσπάθειές μας. Μια νέα αρχή θα σηματοδοτήσει την πορεία της ζωής μας.

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τα οικονομικά της χώρας, ανακινεί θέματα με ανώτερα πρόσωπα ή άτομα σε ανώτερες θέσεις, επηρεάζει εξωτερικά θέματα και σχέσεις με άλλες δυνάμεις. Έχει να κάνει με την εξουσία και τη δύναμη.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε κάθε επίπεδο της ζωής τους. Οι αποφάσεις αυτές θα αλλάξουν ριζικά τη πορεία τους και θα οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι τη ζωή τους.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει μια επαγγελματική εξέλιξη με απρόσμενο και ραγδαίο τρόπο. Μπορεί να έχεις μια σημαντική επιτυχία. Αλλάζει η εικόνα που θέλεις να έχεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που ανοίγουν μια νέα πορεία ή μπορεί προτάσεις από το παρελθόν να έρθουν εκ νέου στην επιφάνεια και να πρέπει να τις αξιολογήσεις. Μπορεί να αναλάβεις σοβαρές ευθύνες που θα αλλάξουν τη ζωή σου. θα πρέπει να δείξεις επιμονή, υπομονή, ωριμότητα και λογική για να πάρεις σωστές αποφάσεις.  Μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να αλλάξει την προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιεί τα σχέδιά σου. Επηρεάζονται θέματα σχετικά με σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό, νομικά θέματα, θέματα με μακρινούς συγγενείς. Καλείσαι να κάνεις νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς με λογική και ωριμότητα. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, όχι σαν περιπέτεια και εμπειρίες. Αναζητάς την ασφάλεια και την σταθερότητα, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου, μεταμορφώνεις τη ζωή σου ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή η έκλειψη θα σου δώσει μια ευκαιρία σε πνευματικό και φιλοσοφικό επίπεδο, θα εξελιχτείς αρκεί να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα. Θα καταφέρεις να αναδείξεις τα ταλέντα σου και θα αυξηθεί η δύναμή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει οικονομικές ευκαιρίες. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σχετικές με δάνεια, χρέη, τράπεζες, Δημόσιο, ασφάλειες, κοινά οικονομικά. Μπορεί να κάνεις σημαντικές διευθετήσεις ή μπορεί να προκύψουν κληρονομικά-περιουσιακά θέματα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που σου δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα, απωθημένα, ανασφάλειες, φοβίες και να πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Κάνε μια νέα αρχή που θα είναι σημαντική για την ψυχολογία σου και την ερωτική σου ζωή. Απόφυγε τις καχυποψίες και τη ζήλια με το ταίρι σου γιατί θα σου κοστίσουν ακριβά. Άκου τη διαίσθησή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να σε οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι ζωής. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσένα, ίσως εκκεντρικό που θα σε συναρπάσει. Αυτό βέβαια μπορεί να μην είναι εύκολο καθώς απαιτούνται υπομονή, επιμονή, λογική, ωριμότητα, μπορεί να αναλάβεις μεγάλες ευθύνες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα αλλάξουν εντελώς τη σκέψη σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Μπορεί επίσης να έχεις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν και να ζοριστείς να πάρεις αποφάσεις. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση συγκρούσεις με σημαντικά για τη ζωή σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σημαίνει μια νέα αρχή στην εργασία και την καθημερινότητά σου. Μπορείς, έστω και μέσα από στρες και γκρίνια, να δημιουργήσεις μια νέα πορεία που θα σου δώσει πολλά. Μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις τις οποίες καλείσαι να δεις με ωριμότητα, ρεαλισμό, λογική για να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Μπορεί πάλι να επανέλθουν προτάσεις από το παρελθόν που θα πρέπει να δεις με διαφορετική ματιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείς με την υγεία σου και τον εαυτό σου, να κάνεις ριζικές αλλαγές, να αλλάξεις διατροφή, να κάνεις γυμναστική, να γεμίσεις ενέργεια και αυτοπεποίθηση καθώς οι εργασιακές απαιτήσεις από δω και πέρα θα είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει σημαντική επιτυχία στον έρωτα, στα παιδιά, σε επιχειρηματικά και δημιουργικά σχέδια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με ωριμότητα, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μπορεί να αναθεωρήσεις σε ερωτικά ζητήματα ή μπορεί να σου γίνουν κάποιες αποκαλύψεις από το ταίρι σου και να νιώσεις ολοκληρωμένη. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία αν είσαι μόνη ή να έχεις επιστροφές από το παρελθόν που θα αλλάξουν την ψυχολογία σου και την προσωπική σου ζωή. Η λογική αλλά και το πάθος κυριαρχούν, ζήσε το συναίσθημα. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Όμως να θυμάσαι πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις και αντιπαραβάλει τις ανάγκες σου με εκείνες των οικείων προσώπων. Σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις, τις διαφωνίες, τις παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, κράτα τις ισορροπίες. Μπορεί να κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής. Δείξε ωριμότητα, σταθερότητα και πάρε τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση ή να ξεκινήσεις τη δική σου οικογένεια ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μπορεί να ασχοληθείς με την ακίνητη περιουσία σου, πρόσεχε τις κινήσεις σου για να έχεις τις μέγιστες αποδόσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου. Επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σχέσεις σου με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, τα κοντινά ταξίδια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σε αυτά και να έχεις θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι ώριμα σε σοβαρές αποφάσεις σχετικές με τη δουλειά σου, να μην είσαι απόλυτη με αδέρφια και συγγενείς. Μπορείς να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Μην παίζεις παράλληλα παιχνίδια, δείξε λογική και υπευθυνότητα στις επιλογές σου. Κοντινές αποδράσεις είναι πιθανές. Απόφυγε συζητήσεις που σου χαλάνε την ψυχολογία. Απομακρύνσου από πρόσωπα που σε πικραίνουν και προστάτευσε τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη προωθεί οικονομικά σχέδια. Προσοχή στις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Χρήματα έρχονται και φεύγουν γρήγορα. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και καλείσαι να κάνεις μια σωστή διαχείριση. Έρχονται λογαριασμοί και εκκρεμότητες από το παρελθόν που σου δημιουργούν ανασφάλεια και θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και ρεαλισμό για να πάρεις σωστές αποφάσεις. Μην μπερδεύεις την προσωπική σου αξία με τα χρήματά σου. Μπορεί να είσαι κτητική και καχύποπτη και να υπάρξουν συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω των ανασφαλειών σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Κάποια πρόσωπα θα σε βοηθήσουν σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Μετακινήσεις και μικρές αποδράσεις ευνοούνται, κάποιες έξοδοι θα σε χαλαρώσουν. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σου, με προσωπικές αλλαγές σε ότι αφορά τις ανάγκες σου και την πορεία ζωής σου. Κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς κάποια σημαντικά για σένα πρόσωπα μπορεί να μην μπορούν να σε ακολουθήσουν στα νέα σου σχέδια. Προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Αυτό το διάστημα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν διστάζεις να αφήσεις πίσω σου όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν την αναγεννησιακή σου εξέλιξη που συντελείται ώριμα και ρεαλιστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αποκάλυψη. Ζητήματα από το παρελθόν καλά κρυμμένα, πληγές και τραύματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου φόβους, ενοχές και απωθημένα και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο απελευθερωμένος από καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Θα πρέπει να ασχοληθείς με την ψυχολογία σου και οτιδήποτε σε έχει πληγώσει. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και θα πρέπει να σκεφτείς ώριμα, λογικά, ψύχραιμα αφήνοντας τα έντονα συναισθήματα στην άκρη. Προσοχή στο παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να σε πληγώσει. Πάρε το χρόνο σου να αποκαταστήσεις λάθη και παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Επανεξέτασε τη στάση σου και τα σχέδιά σου. Μπορεί να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από τα οποία είχες απομακρυνθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει στο δρόμο σου ανθρώπους που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου και σε επηρεάζουν θετικά. Οι πόρτες ανοίγουν μπροστά σε κάθε σου επιθυμία και στόχο. Φιλικά πρόσωπα κινούνται ευνοικά απέναντί σου, όμως δεν διστάζεις να αφήσεις πίσω σου πρόσωπα που δεν ακολουθούν τα σχέδιά σου και δεν μπορούν να σε ακολουθήσουν στο νέο μονοπάτι που έχεις επιλέξει. Είσαι αισιόδοξη, δυναμική, έχεις ενέργεια. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις όνειρα που σε οδηγούν στην αναγέννηση. Προχώρα με ωριμότητα και υπευθυνότητα για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Share
ΓΡΑΦΕΙ
Χρύσα Συκά

FRESH NEWS

To διάγγελμα της βασίλισσας Ελισάβετ | “Έχουμε ακόμα πολλά να υπομείνουμε”

Πρόκεται για την τέταρτη μόλις φορά που το κάνει στα 70 σχεδόν χρόνια που βρίσκεται… Read More

5 Απριλίου, 2020

Όσα θα πει η βασίλισσα Ελισάβετ στο διάγγελμά της σε λίγες ώρες

Η ανακοίνωση του Παλατιού αναφέρει για τι θα μιλήσει η Ελισάβετ απευθυνόμενη στον βρετανικό λαό. Read More

5 Απριλίου, 2020

Το fashion trend που υπάρχει παντού στα Zara, το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Το πουά καταφέρνει πάντα να είναι επίκαιρο και διαχρονικό Read More

5 Απριλίου, 2020

Κατερίνα Καινούργιου | «Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη όσο η Ρούλα Κορομηλά»

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν μάσησε τα λόγια της. Read More

5 Απριλίου, 2020

Το MissBloom.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε πώς

εδώ