Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις 2019 | Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Πώς θα κυλήσει η ερωτική ζωή των ζωδίων το καλοκαίρι; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις 2019

Το καλοκαίρι έχουμε διάθεση να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να ασχοληθούμε περισσότερο με την προσωπική μας ζωή.

Τον Ιούνιο, η Αφροδίτη στους Διδύμους, από τις 9/6, μας δίνει ευκαιρίες για επικοινωνία, φλερτ και νέες σχέσεις οι οποίες μάλλον θα είναι επιφανειακές. Δίας/Ποσειδώνας μας κάνουν επιρρεπείς σε λανθασμένες αποφάσεις στα συναισθηματικά ζητήματα. Ο Άρης στον Καρκίνο μειώνει τις προσδοκίες μας, φέρνει αναστολές και ενοχές και ίσως οδηγήσει σε κυκλοθυμικά ξεσπάσματα.

Ο Ιούλιος μπαίνει δυναμικά με δυο εκλείψεις, την Ηλιακή έκλειψη στις 2 στον Καρκίνο και την Σεληνιακή στις 16 στον Αιγόκερω. Εντάσεις και εκνευρισμός κυριαρχούν, αλλαγές σε προσωπικά ζητήματα, μοιραίες συναντήσεις και καρμικά γεγονότα είναι πιθανά. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, από τις 7/7 στο Λέοντα και από τις 19/7 στον Καρκίνο. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη αλλά ευνοούνται προσεγγίσεις με άτομα από το παρελθόν. Ο αυτοέλεγχος επιβάλλεται.

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Αύγουστος είναι πιο ανέμελος μήνας. Η Αφροδίτη στο Λέοντα θέλει να εντυπωσιάσει, είναι κοινωνική. Ο Άρης στο Λέοντα διώχνει τις ανασφάλειες και οι προσεγγίσεις έχουν θετική κατάληξη. Είμαστε πιο ξεκάθαροι στα θέλω μας αλλά και οι άλλοι το ίδιο. Οι ισορροπίες επανέρχονται και μας βοηθούν να πάρουμε αποφάσεις.

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις 2019 |  Πώς θα κυλήσει η ερωτική ζωή των ζωδίων το καλοκαίρι; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, από τις 9/6 δίνει ώθηση σε συναισθηματικά ζητήματα και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Προσπάθησε να αποφύγεις τον θυμό και τις εντάσεις με τον Άρη και να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται στα λόγια σου. Μην παρασύρεσαι σε παρορμητικές κινήσεις με ακατάλληλα πρόσωπα. Συναισθηματικές υπερχειλίσεις χρειάζονται προσοχή.

Ο Ιούλιος χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, θα χρειαστεί να προσέξεις τις αντιδράσεις σου. Οι εκλείψεις σε καλούν να είσαι υπομονετική και συγκαταβατική για να αποφύγεις τις εντάσεις και τις συγκρούσεις στις σχέσεις σου. Προσοχή στο πείσμα και τον εγωισμό. Δες τα λάθη σου και πάρε αποφάσεις. Κράτα χαμηλούς τόνους για να μην ωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι στο στόχαστρο.

Ο Αύγουστος φέρνει νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα, τραβάς όλα τα βλέμματα. Ο Άρης στο Λέοντα σου δίνει δυναμισμό και η στιγμή είναι κατάλληλη για προσεγγίσεις. Τώρα μπορείς να αφεθείς σε ένα νέο έρωτα. Βρίσκεις τον καλό εαυτό σου και ξεκινάς να απογειώνεσαι. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα και γενικώς περνάς καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, από 9/6, αναζητάς την συναισθηματική ισορροπία. Από τη μια πλευρά έχεις ανάγκη τη σταθερότητα, από την άλλη αναζητάς και την περιπέτεια και το εφήμερο.  Θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να προσέξεις την εριστική σου διάθεση και τον τρόπο που μιλάς στο ταίρι σου.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου μπορεί να σε κουράσουν και να φέρουν ξεσπάσματα από την πλευρά σου. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τα πράγματα έστω και μέσα από συγκρούσεις. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, για καλό και για κακό, οπότε μπορείς να φέρεις πιο κοντά σου κάποια πρόσωπα ή αντίθετα, να τα απομακρύνεις εντελώς. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με έναν νέο έρωτα ή μπορεί και να χωρίσεις. Κάνε ξεκαθαρίσματα για να προχωρήσεις μπροστά.

Τον Αύγουστο, οι πλανήτες στο Λέοντα δυναμιτίζουν την προσωπική σου ζωή. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου, μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση. Έλκεις, γοητεύεις και τραβάς την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Οι πλανήτες στην Παρθένο, μετά τις 20/8, φέρνουν έρωτα και φλερτ. Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές στη σχέση σου ή μέσα σε μια νέα σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, από τις 9/6 στο ζώδιό σου, εγκαινιάζει ένα φλογερό διάστημα, το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Δες καθαρά τις καταστάσεις και τις επιλογές σου καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σε παγιδεύσει. Να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής στη σχέση σου. Ο Ιούνιος έχει προκλήσεις και ίσως φέρει έναν νέο έρωτα. Απόφυγε τον παρορμητισμό και τα μπερδέματα και πάρε αποφάσεις για το αν θα προχωρήσεις ή θα δώσεις ένα τέλος. Ο Άρης δημιουργεί παρασκήνιο στην προσωπική σου ζωή και οι εντυπώσεις μπορεί να είναι λανθασμένες.

Τον Ιούλιο με τις εκλείψεις θα πρέπει να προσέξεις τις εξιδανικεύσεις. Πρόσεχε μην θυσιάσεις ένα πρόσωπο για κάποιο άλλο που λάμπει γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Τα παραστρατήματα δεν θα βγουν σε καλό. Κάποια ψέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Οι παρορμητικές ενέργειες δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα και αυτό θα πρέπει να το σκεφτείς πριν ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Μην παρασύρεσαι σε σχέσεις του παρελθόντος.

Τον Αύγουστο η διάθεση είναι πιο παιχνιδιάρικη και ανέμελη. Έχεις διάθεση για παιχνίδι και φλερτ αλλά να ξέρεις πως θα κυριαρχεί το επιφανειακό, το περαστικό. Νέοι, ενδιαφέροντες άνθρωποι σου τραβούν το ενδιαφέρον.  Μια νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει. Ξεκαθαρίζεις και επικεντρώνεσαι σε αυτά που ζητάς. Στο τέλος του μήνα, αλλάζουν τα σχέδια και οι επιθυμίες σου και όλα αποκτούν μια πιο σοβαρή μορφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μπερδεμένος μήνας. Η Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, φέρνει απομόνωση και απογοητεύσεις ή μυστικές σχέσεις. Μπορεί να εκφράσεις παράπονα στο ταίρι σου. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει οξύθυμη, δυναμική, ρισκάρεις. Δες τα πράγματα ως έχουν και όχι όπως θα ήθελες να έχουν. Μην διοχετεύεις τα νεύρα σου στο σύντροφό σου.

Τον Ιούλιο, η έκλειψη στις 2 στο ζώδιό σου φέρνει μεγάλες αλλαγές. Καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Οι συνομιλίες θα είναι καθοριστικές. Με την έκλειψη στις 16 στο απέναντι ζώδιο θα προχωρήσεις σε καθοριστικά βήματα, έναν χωρισμό ή μια νέα σχέση. Κινήσου με αυτοπεποίθηση σε νέες γνωριμίες. Είναι ένας καρμικός μήνας καθώς κάποια γεγονότα θα σε ωθήσουν σε αποφάσεις, θες δεν θες. Μην συντηρείς σχέσεις που δεν σε καλύπτουν, απαλλάξου από βαρίδια. Κάνε πράξη πράγματα που έχεις καιρό στο μυαλό σου. Σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν.

Τον Αύγουστο θα σου δοθούν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Η διάθεσή σου ανεβαίνει. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Απελευθερώσου και άσε στην άκρη τις αναστολές. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και κάνε το επόμενο βήμα. Προς το τέλος του μήνα θα προσηλωθείς σε ένα σκοπό.  Βρες τον τρόπο που θα κινηθείς από δω και μπρος και δες σοβαρά την προοπτική μιας νέας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους σε κάνει αισιόδοξη. Οι μετοχές σου ανεβαίνουν, περνάς καλά με το ταίρι σου και μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση μέσα από παρέες, φιλίες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν είσαι μόνη. Φλερτάρεις και είσαι ανέμελη. Θέλεις να ρισκάρεις, να βγεις από αγχωτικές καταστάσεις, να τολμήσεις να ερωτευτείς. Προσοχή με τον Άρη στον Καρκίνο, αν έχεις σχέση, για να μην την βάλεις σε κίνδυνο. Η ξεγνοιασιά οδηγεί σε παραστρατήματα και το παρασκήνιο κυριαρχεί.

Ο Ιούλιος έχει δυο εκλείψεις και θα φέρει καθοριστικές συναντήσεις τόσο με νέα πρόσωπα όσο και με πρόσωπα από το παρελθόν. Θα πρέπει να σκεφτείς καλά με ποια πρόσωπα θέλεις να προχωρήσεις και τι θα υποσχεθείς. Προτίμησε μια σταθερή πορεία στην προσωπική σου ζωή. Κάποια απωθημένα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Ότι και να συμβεί θα έχει καρμικό χαρακτήρα και θα πρέπει να σκεφτείς τι θέλει να σου πει. Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν πίεση στην προσωπική σου ζωή. Μην μεταφέρεις τα νεύρα από τη δουλειά στο σπίτι. Με τον ανάδρομο Ερμή, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σε αναστατώσει.

Τον Αύγουστο, Αφροδίτη/Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και κάνουν το κλίμα ερωτικό. Η διάθεσή σου είναι θερμή, εντυπωσιάζεις και κλέβεις καρδιές. Η γοητεία σου ασκεί επιρροή και κάνεις νέες γνωριμίες. Παίρνεις νέες αποφάσεις αν η σχέση σου είναι προβληματική. Βγαίνεις από τη στασιμότητα και αλλάζεις τα δεδομένα στις σχέσεις σου. Οι επιθυμίες σου γίνονται πράξη και κερδίζεις κάτι σημαντικό στην αισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, θέλεις να αναγνωριστεί η αξία σου στη σχέση,. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη αλλά το κλίμα δεν είναι φλογερό. Οι ανασφάλειές σου είναι αισθητές, προσοχή στις αυταπάτες. Μια σχέση μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανή. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσεις όμως τις ισορροπίες. Το φλερτ κυριαρχεί, όμως μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Απόφυγε κινήσεις που μπορεί να σε εκθέσουν.

Τον Ιούλιο, οι εκλείψεις αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου. Κάποια γεγονότα θα σε αναγκάσουν να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις. Μπορεί να μην σου δοθεί το περιθώριο αναβολής, δεν θα μπορείς να τρενάρεις. Μπορεί να έχεις ανασφάλειες αλλά έχεις ανάγκη και από σταθερότητα. Αισθηματικές καταστάσεις αλλάζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Δες τι πραγματικά θέλεις και τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να συναντήσεις σε μια παρέα και τα συναισθήματα να αναζωπυρωθούν. Είναι ένας καρμικός μήνας. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο είναι μοιραίο να είστε μαζί, ίσως μέσα από ένα ταξίδι. Γενικώς, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη αυτό το μήνα, μην αφήνεις υπονοούμενα.

Τον Αύγουστο  προσπάθησε να ανανεωθείς, να αναζωογονήσεις την προσωπική σου ζωή, να ανοιχτείς κοινωνικά, να βγεις με φίλους. Κάποια γνωριμία μπορεί να προχωρήσει σε ερωτικό επίπεδο και θα πρέπει να αφήσεις τις φοβίες σου στην άκρη, να χαρείς με αυτό που σου δίνεται. Προς το τέλος του μήνα, θα οργανωθείς και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Έχεις αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και ξεκινάει μια καλή περίοδος για να βρεις σύντροφο ή για να ανανεώσεις τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, σε κάνει αισιόδοξη, φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, ένας νέος έρωτας είναι πιθανός. Αναζητάς την περιπέτεια, όμως ο Άρης επεμβαίνει και φέρνει κυκλοθυμία, θυμό, εκνευρισμό. Θέλεις να πεις όσα σκέφτεσαι, όμως μπορεί να έχεις διαφορετική οπτική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τον Ιούλιο, οι εκλείψεις φέρνουν έντονες αντιδράσεις, η υπομονή σου είναι μειωμένη και έχεις επαναστατικές διαθέσεις. Θέλεις να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε κουράζει ψυχολογικά, προσοχή στις εντάσεις. Μπορεί να κολλήσεις με κάποια πρόσωπα συναισθηματικά και να αδιαφορήσεις για κάποια άλλα. Βγαίνεις από αυταπάτες και εξιδανικεύσεις και τοποθετείσαι διαφορετικά. Μην γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, κράτα τις ισορροπίες για να μην έρθεις σε ρήξη. Κάποιες επαγγελματικές ή οικογενειακές καταστάσεις μπορεί να παγώσουν για λίγο ζητήματα καρδιάς.

Τον Αύγουστο θα κάνεις νέες γνωριμίες, βρίσκεσαι με φίλους και η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Η επαφή σου με τον κόσμο φτιάχνει τη διάθεσή σου. Με τους πλανήτες στο Λέοντα μπορεί να εντυπωσιαστείς από κάποιο πρόσωπο και να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Είσαι δυναμική και διεκδικείς. Μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν είναι πιθανή. Προς το τέλος του μήνα, μπορεί να προκύψει ένα κρυφό ειδύλλιο, προσπάθησε να αποφύγεις το ρίσκο για να μην εκτεθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, σε παθιάζει, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις είναι ισχυρές. Αναζητάς έντονες συγκινήσεις αλλά και τη σταθερότητα, έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Επανασυνδέσεις και νέοι έρωτες σε ενθουσιάζουν αλλά με το πέρασμα του χρόνου θα καταλάβεις πως τα πράγματα αλλάζουν κατεύθυνση. Μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις και μην επενδύεις σε λάθος πρόσωπα.

Τον Ιούλιο, με τις εκλείψεις, θα έρθεις αντιμέτωπη με τα πρακτικά αποτελέσματα των επιλογών σου. θα υποστείς συνέπειες παρελθοντικών πράξεων. Καλείσαι να τηρήσεις υποσχέσεις ή να προωθήσεις πρακτικά μια γνωριμία που είχε μείνει σε θεωρητικό επίπεδο. Έρχονται στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις και πρέπει να αποφασίσεις τι σχέση θέλεις, ποιο πρόσωπο θα κρατήσεις στη ζωή σου και ποιο θα εγκαταλείψεις.  Μέσα από κάποια διλήμματα, μπορεί να πάρεις τις απαντήσεις που θες. Ένα πρόσωπο μπορεί να σε γοητέψει. Αυτός ο μήνας μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις στη σχέση σου ή κάποιες αποστάσεις. Κάποια γεγονότα θα σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου. Προσοχή στα νεύρα.

Τον Αύγουστο, με τους πλανήτες στο Λέοντα, έχεις ανάγκη να βγεις από αγχωτικές καταστάσεις. Θέλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σε στρεσάρει και σε προβληματίζει. Μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Αν έχεις σχέση, απόφυγε τις δεσμεύσεις για το μέλλον και κράτα τις ισορροπίες.  Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη από κάτι χαλαρό, περιστασιακό, εφήμερο. Μπορεί να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά παρά με αισθηματικά ζητήματα. Προς το τέλος του μήνα, το κλίμα θα είναι πιο ευνοικό για να αναπτυχθεί κάτι, προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μειώνεις τις αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 9 στο απέναντι ζώδιο, έχεις περισσότερο ανάγκη τη συντροφικότητα. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ένα μπερδεμένο κλίμα στην αισθηματική σου ζωή, φέρνει αυταπάτες, απόφυγε τις υπερβολές. Όμως φλερτάρεις με άνεση και αφήνεις τους ενδοιασμούς στα συναισθήματα και την έλξη. Ένας απρόσμενος έρωτας, μια νέα σχέση είναι πιθανά σενάρια. Ο Άρης στον Καρκίνο φέρνει ερωτικά χτυποκάρδια αλλά και ζήλια και εντάσεις. Μέτρα σωστά τις καταστάσεις και μη φέρεσαι επιπόλαια.

Ο Ιούλιος, με τις εκλείψεις φέρνει εντάσεις. Εστιάζεις σε προβληματικές καταστάσεις που δεν χειρίζεσαι συγκαταβατικά. Προσοχή στα νεύρα, τις διαθέσεις και την ανάγκη σου για ριζικές αλλαγές. Βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα  και οι προτιμήσεις σου αλλάζουν. Απόφυγε τις υπερβολές, πρόσεχε τι λες και τι επιλέγεις, έλεγχε τα συναισθήματά σου, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου. Απόφυγε τη ζήλια και τις παράλογες απαιτήσεις. Μια επιστροφή προσώπων από το παρελθόν είναι πιθανή. Προσοχή στις κινήσεις σου και μην κάνεις μια επιλογή απλά και μόνο για να μην είσαι μόνη.

Τον Αύγουστο, είσαι πιο απελευθερωμένη και ανέμελη. Ερωτεύεσαι χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο, θέλεις να ανανεωθείς, να περάσεις όμορφες στιγμές. Φλερτάρεις, είσαι εκδηλωτική, ενθουσιάζεσαι, εντυπωσιάζεσαι από νέα πρόσωπα. Στο χέρι σου αν θα δημιουργήσεις μια σχέση ή αν θα αποφασίσεις κάτι πιο χαλαρό. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, γνωρίζεις τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους, από τις 9, κάνει όμορφη την καθημερινότητά σου, το πάθος όμως δεν κυριαρχεί λόγω υποχρεώσεων. Ο Άρης, από το απέναντι ζώδιο, σε κάνει σκληρή και φέρνει εντάσεις με το ταίρι σου. Απόφυγε τις υπερβολές για να μην ταραχτείς και αντί για να χτίσεις, γκρεμίσεις. Ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός. Βγες από τη ρουτίνα έστω και για λίγο.

Τον Ιούλιο, με την έκλειψη στις 2 στο απέναντι ζώδιο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση σου λόγω απαισιοδοξίας. Βλέπεις όλα τα προβληματικά σημεία κατάματα. Δώσε χρόνο, όλα θα αλλάξουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Κινήσου ψύχραιμα και διπλωματικά με την έκλειψη στο ζώδιό σου στις 16. Τα πράγματα αλλάζουν. Προσοχή σε ζήλια, εγωισμό, κτητικότητα, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις, κανένας δεν πρόκειται να είναι ο νικητής στο τέλος. Μίλα περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια.

Τον Αύγουστο, με τους πλανήτες στο Λέοντα, προσπάθησε να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι μόνη,  μπορείς να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Προς το τέλος του μήνα, ξεκινά μια πιο ερωτική περίοδος. Άσε πίσω σου το παρελθόν και προχώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, απογειώνει την ερωτική σου ζωή. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και φλερτάρεις αν είσαι μόνη. Βάζεις ερωτικούς στόχους και ερωτεύεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο έρωτας είναι απρόβλεπτος, ξαφνικά έρχεται, ξαφνικά τελειώνει. Απόφυγε τις εξιδανικεύσεις και τις υποσχέσεις.

Τον Ιούλιο, με τις εκλείψεις, μην βγάζεις γρήγορα αποτελέσματα και μην εξιδανικεύεις. Δώσε χρόνο στις σχέσεις σου καθώς μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Κάποιες πιέσεις στη δουλειά θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με γεγονότα που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση. Βρες λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου ή άναψε το πράσινο φως για να κάνεις μια νέα σχέση αν είσαι μόνη. Άλλαξε την καθημερινότητά σου για να ασχοληθείς περισσότερο με την προσωπική σου ζωή και μην μπλέκεις σε διπλές καταστάσεις γιατί θα το πληρώσεις.

Τον Αύγουστο, με τους πλανήτες στο απέναντι ζώδιο, προβλέπονται έρωτες αλλά και συγκρούσεις. Αν έχεις σχέση, πρόσεχε τις εντάσεις και τις κόντρες καθώς θα είσαι κτητική και ζηλιάρα. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου για να μην χαθεί η ισορροπία. Το πάθος, πολλές φορές τονώνει τη σχέση, άλλες φορές τη διαλύει. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, μπορεί να δημιουργήσεις χώρο για κάτι καινούργιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 9 στους Διδύμους, δεν κάνεις εύκολα το πρώτο βήμα, έχεις άλλες προτεραιότητες. Αν έχεις σχέση, μοιράζεσαι όμορφες στιγμές αλλά προβληματίζεσαι μήπως έχεις διαφορετικά οράματα από αυτά του συντρόφου σου. Αφουγκράσου την καρδιά και τα θέλω σου και μην παρασύρεσαι από όμορφα λόγια και υποσχέσεις. Μείνε με τα πόδια στη γη.

Τον Ιούλιο, οι εκλείψεις έχουν κομβικό χαρακτήρα. Κάποια γεγονότα θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο σημείο που θες. Εξαρτάται πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και πως θα αντιδράσεις σε έναν νέο έρωτα. θα αναγκαστείς να  βγεις από τις αυταπάτες και τις ονειροπολήσεις και να δεις την πραγματικότητα κατάματα. Ένας καρμικός έρωτας είναι πιθανός που θα αλλάξει το τοπίο της ζωής σου. θα αναγκαστείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή και αυτό δεν θα γίνει εύκολα καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα προκαλεί ασυνεννοησία και μπερδέματα στις αποφάσεις σου ενώ μπορεί να φέρει πίσω και πρόσωπα από το παρελθόν. Ανανέωσε τη σχέση σου για να μην τελειώσει.

Τον Αύγουστο, είναι πιθανές νέες γνωριμίες, όμως μπορεί να μην έχεις διάθεση. Ένας έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας είναι πιθανός.  Αν έχεις σχέση, κάνεις χαλαρές συζητήσεις, ασχολείσαι με την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και προς το τέλος του μήνα, με τους πλανήτες στο απέναντι ζώδιο, εστιάζεις περισσότερο στα συναισθήματα και τις εξελίξεις, επικεντρώνεσαι στην ουσία, στη συντροφικότητα και την πορεία της σχέσης σου. Αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σου. Τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Το κλίμα είναι σταθερό για να κάνεις τις επόμενες κινήσεις σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network