Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις | Τι σε περιμένει φέτος;

Πώς θα εξελιχτεί το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Όλοι μας περιμένουμε το καλοκαίρι για να περάσουμε λίγες ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε μέρη μακρινά. Αυτό το καλοκαίρι όμως είναι έντονο, δυναμικό και οι εξελίξεις δεν θα είναι και τόσο ιδανικές έτσι ώστε να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε.

Οι τρεις καλοκαιρινές εκλείψεις (13και 27 Ιουλίου και 11 Αυγούστου), ο ανάδρομος Ερμής 26 Ιουλίου-6 Αυγούστου), ο ανάδρομος Άρης (26 Ιουνίου-26 Αυγούστου) και οι όψεις τετραγώνου που σχηματίζει με τον Ουρανό μιλούν για ένα καυτό καλοκαίρι όπου θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την υπομονή μας και να διαχειριστούμε σωστά τις όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Η θερμοκρασία λοιπόν ανεβαίνει και μαζί με αυτήν και η διάθεσή μας για περιπέτειες και νέες ερωτικές εμπειρίες.

Πώς θα εξελιχτεί το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 14/6-9/7, αυξάνει το γοητεία και το μαγνητισμό σου. θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και θετικές εξελίξεις στη σχέση σου. Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 7/8-8/9, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σταθερή σχέση. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση, θα σου δοθεί η ευκαιρία να την βελτιώσεις και να περάσεις καταπληκτικά. Ο ανάδρομος Άρης σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις τις ανάγκες και τα όνειρά σου για να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ουρανός, ύστερα από πολλά χρόνια, εγκατέλειψε το ζώδιό σου, από τις 16/5 και ίσως τώρα να νιώθεις πιο χαλαρή, πιο ήρεμη και οι σχέσεις σου να μπορέσουν να σταθεροποιηθούν. Ο Δίας σε βοηθά να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, να αναπτύξεις πιο στενές σχέσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός έχει μπει στο ζώδιό σου, από τις 16/5, και θα μείνει για πολλά χρόνια. Ο πλανήτης αυτός σε προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες και να δημιουργήσεις σημαντικές σχέσεις ζωής. Μπορεί να σε έλκει το πρωτότυπο, το διαφορετικό, το αντισυμβατικό, το ξεχωριστό, το πρωτοποριακό. Μπορεί να βρεις ένα σύντροφο ζωής ή μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Ο ανάδρομος Ερμής θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς το παρελθόν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η σχέση σου μπαίνει στο μικροσκόπιο και θα εξετάσεις πτυχές που δεν σε ικανοποιούν. Το πάθος θα είναι κυρίαρχο αυτό το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να ζήσεις κάτι όμορφο και δυνατό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος έχει αποχωρίσει από το απέναντι ζώδιο και έτσι το καλοκαίρι αυτό σε βρίσκει με καλύτερη διάθεση και αισιοδοξία. Έχεις πλέον ωριμάσει, ξέρεις τι θέλεις και μπορείς να αποφασίσεις που θα πεις το ναι και που το όχι. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σου φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από 14/6-9/7, μπορείς να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά και ξέγνοιαστα χωρίς όμως να φανεί κάτι ουσιαστικό στον ορίζοντα. Όμως από τις 7/8-8/9, η Αφροδίτη αναθερμαίνει το κλίμα και φέρνει νέες ερωτικές γνωριμίες, διασκέδαση και ρομαντικές βραδιές. Θα περάσεις υπέροχα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το καλοκαίρι θέλεις να νιώσεις ασφαλής και αυτό ακριβώς αναζητάς στις σχέσεις σου. Είναι ένα διάστημα που θα έχεις αλλαγές και εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, σε πιέζει να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να φύγεις από οτιδήποτε σε καταπιέζει με σκοπό να βρεις τον πραγματικό σου εαυτό. Ο Δίας σε βοηθάει και σου δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης κάνοντας βέβαια τις απαραίτητες αλλαγές για να βρεις το μονοπάτι της ευτυχίας στην ερωτική σου ζωή. Η έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο ζώδιό σου είναι η πρόκληση για να γυρίσεις σελίδα και να κάνεις μια νέα αρχή. Κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου είναι πιθανές. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει σοβαρές και σημαντικές γνωριμίες για τις αδέσμευτες.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από 14/6-9/7, η γοητεία σου είναι στα ύψη. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να κάνεις νέες γνωριμίες και για να επικοινωνήσεις αρμονικά με το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Άρη στο απέναντι ζώδιο θα κάνεις πολλές φορές ένα βήμα πίσω για να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να δημιουργήσεις πιο ουσιαστικές και ποιοτικές σχέσεις. Φυσικά και αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντα εύκολη. Οι διαφωνίες κυριαρχούν και η έκλειψη στις 27 Ιουλίου, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, επιδεινώνει τις καταστάσεις. Θα χρειαστεί να είσαι ήρεμη και υπομονετική, να προσπαθήσεις να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί , να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να χτίσεις νέες βάσεις στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη, από 14/6-9/7, σου ζητά να απομακρυνθείς από όλα και να ζήσεις τον έρωτά σου με το ταίρι σου. Αυτό το διάστημα μια μυστική σχέση μπορεί να δημιουργηθεί. Από τις 10 Ιουλίου, ο πλανήτης της αγάπης περνά στο ζώδιό σου. Γοητεύεις, μαγνητίζεις, η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, ζεις τον έρωτα και όλοι αναζητούν τη συντροφιά σου. Κρόνος και Ουρανός, σε αρμονική θέση με το ζώδιό σου, σταθεροποιούν τις σχέσεις σου και δίνουν ικανοποίηση στην ερωτική σου ζωή. Ο Δίας, και αυτός σύμμαχός σου, φέρνει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή και την πιθανότητα να κάνεις σημαντικές και σοβαρές γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο, για σένα που είσαι αδέσμευτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες17 Ιανουαρίου 2019

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες14 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

ερωτικά ιανουαρίου
Πλανητικες Επιρροες11 Ιανουαρίου 2019

Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

Πλανητικες Επιρροες04 Ιανουαρίου 2019

Μερική ηλιακή έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου;

Πανσέληνος στον Καρκίνο
Πλανητικες Επιρροες21 Δεκεμβρίου 2018

Πανσέληνος στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η πανσέληνος αυτή είναι η τελευταία της χρονιάς και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου

Πλανητικες Επιρροες14 Δεκεμβρίου 2018

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Best of network