Follow us

Κρόνος στον Υδροχόο από 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Αυτοί οι μήνες που θα βρίσκεται ο Κρόνος στον Υδροχόο θα είναι πρόδρομοι για το τι θα ακολουθήσει το 2021 και 2022.

Businesswoman taking a break

Κρόνος στον Υδροχόο από 22 Μαρτίου έως 1 Ιουλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τις δυσκολίες και τους περιορισμούς. Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος που μας αναγκάζει να εργαστούμε σκληρά για να αποκτήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Δοκιμάζει την ψυχή με σκοπό την εξέλιξη και τον εξαγνισμό της. Ζητάει σύστημα, δομή, οργάνωση, ωριμότητα, φέρνει ταλαιπωρίες, δοκιμασίες, καθυστερήσεις, μοναξιά, μοναχικότητα, κατάθλιψη, απώλειες.

Ο Κρόνος βρισκόταν ξανά στον Υδροχόο από το 1991- 1994, 1962-1964, 1932-1935. Βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης. Ο Κρόνος σε αυτό το ζώδιο φέρνει αλλαγές σε φιλίες, ομάδες, εταιρείες. Κάποιοι άνθρωποι θα αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους, θα ενταχθούν σε νέες ομάδες, θα αλλάξουν εταιρείες και εργασιακό χώρο. Ο Υδροχόος φέρνει πρόοδο, μεταρρύθμιση, μεγάλες τεχνολογικές εξελίξεις. Είναι ένα καλό διάστημα για να ξεκαθαρίσουμε φιλίες, για να αναρωτηθούμε πόσο αξίζει να συμμετέχουμε σε κάποιους συλλόγους, σε κάποιες εταιρείες ή οργανισμούς. Είναι καλό διάστημα για να αναβαθμιστούμε τεχνολογικά. Ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε, να αναλάβουμε ευθύνες σε ομάδες, να έχουμε κοινωνική συνείδηση και όραμα για το μέλλον, να διαχωρίσουμε ίσως τον εαυτό μας από τους άλλους.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα φέρει σημαντικές εξελίξεις αλλά και ανατροπές στη χώρα μας. Όλα θα τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς τα επόμενα δυο χρόνια, δεν θα βαρεθούμε. Η Ελλάδα θα μπορέσει να ελευθερωθεί από τα δεινά της και τα γεγονότα με τις γείτονες χώρες θα την οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον έστω και μέσα από αναταράξεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ουρανό το 2021 θα φέρει ξαφνικά γεγονότα και εντάσεις.

Αυτοί οι μήνες που θα βρίσκεται ο Κρόνος στον Υδροχόο θα είναι πρόδρομοι για το τι θα ακολουθήσει το 2021 και 2022 αφού από τις 17 Δεκεμβρίου 2020 εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου για να περάσει στον Υδροχόο για τα επόμενα δυόμιση χρόνια. Οι παγκόσμιες συμμαχίες και ισορροπίες θα αλλάξουν, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα πολιτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο. Ξεκινά μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα καθώς ο Υδροχόος συμβολίζει την έκφραση ιδεών, τη συλλογική συνείδηση και την κοινωνικοποίηση. Θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλη κινητοποίηση σε ομαδικές δραστηριότητες, μεγαλύτερη υπευθυνότητα, σοβαρότητα, ψυχρότητα. Εκφραζόμαστε λογικά χωρίς συναίσθημα. Καμιά φορά όμως ο Κρόνος σε βγάζει και από δυσλειτουργικές καταστάσεις χαρίζοντάς σου την χαρά και την απελευθέρωση. Θα δούμε ποιοι μπορούν να μας ακολουθήσουν στην πορεία μας από δω και πέρα, θα δούμε ρεαλιστικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, μπορούν να πραγματοποιηθούν ή πρέπει να τους εγκαταλείψουμε;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεάσει όμως ο Κρόνος στον Υδροχόο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με φιλίες, εταιρείες, ομάδες. Μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από πρόσωπα που δεν κατανοούν τον τρόπο σκέψης και δράσης σου. Αντίθετα, θα ενισχύσεις σχέσεις με πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν και με τα οποία έχεις κοινά ενδιαφέροντα και οράματα. Δες στενά τους στόχους σου, ποιοι είναι ρεαλιστικοί και μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου. Μπορείς να ενταχθείς σε νέες ομάδες και οργανώσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η δημιουργία μιας σχέσης μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα αναλάβεις τις ευθύνες σου στον επαγγελματικό τομέα. Θα δεις στενά την καριέρα σου και την κοινωνική σου εικόνα. Θα πιεστείς και θα αναλάβεις υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν. Όμως μέσα από αυτήν την διαδικασία θα εξελιχτείς αρκεί να δουλέψεις με μέθοδο και πειθαρχία. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά. Οι σημαντικές σχέσεις σου θα περάσουν από τεστ, θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο σκέφτεσαι την προσωπική σου ανάπτυξη, την επέκτασή σου. Μπορεί να ανακαλύψεις τι θέλεις να κάνεις, τι θέλεις να σπουδάσεις. Σχέσεις με μακρινούς συγγενείς ξεκαθαρίζουν καθώς βάζεις στην άκρη πρόσωπα που μπαίνουν εμπόδιο στο δρόμο σου. Δεν βλέπεις πια τη ζωή σαν περιπέτεια, θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που μπορούν να σταθούν στο πλευρό σου. Μπορεί να κλειστείς στο καβούκι σου ξεφεύγοντας από οτιδήποτε σε καταπιέζει. Σκέψου τι θέλεις, δες την αλήθεια και συνειδητοποίησε τις καταστάσεις. Νομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο είσαι εσωστρεφής. Έρχεσαι αντιμέτωπη με φοβίες, ανασφάλειες και βαθύτερα συναισθήματα. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα ξεπεράσεις, να κινηθείς με σύνεση και ωριμότητα. Μπορεί να σε απασχολήσουν κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, είναι πιθανό να νιώσεις έναν περιορισμό. Βάλε προτεραιότητες, δες τις πραγματικές σου ανάγκες. Απόφυγε την καχυποψία και μην βγάζεις απωθημένα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου και θα τις οδηγήσουν στην ψυχρότητα. Κράτα ισορροπίες. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια λάθη ή μπορεί κάποιες σχέσεις να επηρεαστούν από οικονομικούς παράγοντες. Μπορεί να ζεις σε μια συμβατική σχέση, με έλλειψη σεξ.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο θα βρεθείς αντιμέτωπη με προβλήματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Θα κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την εξέλιξή σου. Αν βρίσκεσαι σε μια προβληματική σχέση, θα αποστασιοποιηθείς για να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Στη δουλειά σου μπορεί να αντιμετωπίσεις μια κρίση καθώς θα δεις κατάματα τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών και καταστάσεων. Μπορεί το ταίρι σου ή ένας συνεργάτης να απομακρυνθούν από σένα. Αυτό το διάστημα θα δεις ποιες σχέσεις έχουν γερά θεμέλια και μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις σχέσεις μόνο από συνήθεια. Σκέψου υπεύθυνα τι σου ταιριάζει και τι όχι, μπορεί να νιώσεις ένα περιορισμό. Αν είσαι μόνη, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις. Μπορεί να φορτωθείς με κάποιες δουλειές επιπλέον χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό όφελος. Μπορεί να νιώσεις αδικημένη προσωρινά, όμως ο Κρόνος λίγο παρακάτω θα σε ανταμείψει. Η εργασία σου θα σε απασχολήσει πολύ και μπορεί να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε καλύπτει πια. Μπορεί πάλι να πιεστείς από τους συναδέλφους σου. Φρόντισε την υγεία σου, τη διατροφή σου, κάνε γυμναστική για να ανταποκριθείς στο πρόγραμμά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή που θα κληθείς να τη δεις με σοβαρότητα και ρεαλισμό. Δεν αντιμετωπίζεις ανέμελα την προσωπική σου ζωή και μπορεί να αποφασίσεις να κλείσεις ένα κύκλο και να απομακρυνθείς. Το φλερτ δεν σε αγγίζει ιδιαίτερα, είσαι πιο επιλεκτική. Τέλος η επιπολαιότητα, αναζητάς μια σίγουρη αγκαλιά. Μπορεί αντίθετα να ανακαλύψεις πως το ταίρι σου είναι το ιδανικό και να θελήσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου. Κάποια γεγονότα θα σου δείξουν το δρόμο. Μπορεί να αποφασίσεις επίσης την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με διαφορά ηλικίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει την οικογένεια και το σπίτι σου. θα υπάρχουν αναταράξεις, θα αναλάβεις ευθύνες, θα βγουν στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν που σε είχαν πληγώσει και θα θέλεις να απομονωθείς στο δικό σου χώρο. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου ή την πατρική σου οικογένεια. Αλλαγές που απαιτούν χρόνο και προσπάθεια θα γίνουν στην περιουσία σου. θα κουραστείς αλλά θα τα καταφέρεις. Τα συναισθήματά σου επίσης θα περάσουν από τεστ. Μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση, να αναλάβεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις. Ένα διαζύγιο αλλά και μια πραγματική αγάπη μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα και να αλλάξουν τη ζωή σου.Κάποιες οικογενειακές συγκρούσεις είναι πιθανές, ίσως οι επιλογές σου να μην είναι αρεστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μετράς τα λόγια σου και δεν εκφράζεσαι ελεύθερα. Σκέφτεσαι πολύ, αποφεύγεις την πολυλογία και τον αυθορμητισμό. Κάνεις σοβαρές συμφωνίες που μπορεί να σου φέρουν κέρδη. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Προβλήματα μπορεί να έχεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες καθώς δεν καταλαβαίνουν τις προθέσεις σου. Ξεκαθαρίζεις τι θέλεις και τι μπορείς να προσφέρεις. Κάποιες αποφάσεις σου μπορεί να σε λυτρώσουν. Δες την πραγματικότητα. Κάνεις νέες σοβαρές γνωριμίες και φεύγεις από καταστάσεις που σε κουράζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει τις οικονομικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις για να αντιμετωπίσεις πιέσεις. Να είσαι προετοιμασμένη για περιορισμούς στο εισόδημα. Υπάρχουν και άλλες αξίες στη ζωή πέρα από το χρήμα. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις αξίες σου, τι είναι αυτό που μετράει για σένα. Χειρίσου σωστά τις καταστάσεις για να μην χάσεις κεκτημένα. Μπορεί να αμφιβάλλεις για το ταίρι σου ή ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό. Ανασφάλειες μπορεί να σε ζορίσουν και είναι πιθανό να ζήσεις παγωμένες, συντηρητικές σχέσεις ή σχέσεις όπου θα λείπει το συναίσθημα και το χρήμα για να περνάς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα πρέπει να κάνεις αυτοκριτική, να δεις κατάματα τα θέλω σου και το δρόμο που έχεις διαλέξει. Κάνεις τον απολογισμό σου, σκέφτεσαι τα άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι. Μπορεί να πρέπει να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα, να πάρεις αποστάσεις. Συναισθηματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως το ταίρι σου δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου, υπάρχουν κενά. Θα δεις ποιες σχέσεις έχουν γερά θεμέλια και ποιες είναι σαθρές και θα πρέπει να κλείσεις τον κύκλο. Παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή σου, μια συγκατοίκηση είναι πιθανή. Ο Κρόνος σε κάνει υπεύθυνη, κάνεις σωστές επιλογές ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, ενηλικιώνεσαι στις σχέσεις σου δημιουργώντας δεσμεύσεις που σε ολοκληρώνουν. Αν ζεις μια προβληματική κατάσταση, τα πράγματα θα δυσκολέψουν και θα έρθει ένας χωρισμός.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο έρχονται στην επιφάνεια παλαιότερα θέματα κρυμμένα στο υποσυνείδητο που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις κατάματα και να βρεις λύσεις. Η εσωστρέφεια θα είναι μεγάλη και ψυχολογικά δεν θα είσαι στα φόρτε σου. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Καλείσαι να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις του παρελθόντος, απωθημένα, φοβίες, ανασφάλειες, υπαρξιακά ζητήματα. Θα πρέπει να είσαι δυνατή καθώς μπορεί να βιώνεις μια μοναχικότητα. Προσπάθησε να αποφύγεις σχέσεις με δεσμευμένα πρόσωπα γιατί θα εγκλωβιστείς. Μυστικές καταστάσεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε πληγώσουν.