Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

έκλειψη

Η έκλειψη αυτή ανήκει στον κύκλο Saros 155 και επαναλαμβάνεται κάθε 18 χρόνια. Είναι ένα δυνατό φαινόμενο που θα φέρει σημαντικά γεγονότα.

Θα είναι ορατή στη Βόρεια Αμερική, τη Γροιλανδία, τη Βόρεια Ευρώπη, τη βορειοανατολική Ασία. Παρατηρείται στον Καναδά, τη Γροιλανδία, τη Σκωτία, τις περισσότερες σκανδιναβικές χώρες, Εσθονία, Λετονία, Ρωσία, Καζακστάν, Κιργιζία, Μογγολία, Κίνα, Κορέα. Θα έχει διάρκεια περίπου 3,5 ώρες ξεκινώντας από Βόρεια Αμερική και τελειώνοντας στην Ασιατική ακτή του Ειρηνικού.

Κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, γεγονός που σημαίνει πως θα μας βάλει να σκεφτούμε, να θέσουμε ερωτήματα. Τα πράγματα περιπλέκονται σε διαπραγματεύσεις και αποφάσεις, οι σκέψεις δεν είναι ξεκάθαρες ενώ προβλήματα θα υπάρξουν και σε επικοινωνία, ηλεκτρονικές συσκευές και ταξίδια. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα λόγια μας καθώς θα είμαστε νευρικοί και ανήσυχοι. Ίσως θα πρέπει να αποσυνδεθούμε από το παρελθόν και να προετοιμάσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας μέσα από κάποια νέα δεδομένα.

Το τετράγωνο της έκλειψης και του Ερμή με το Δία μπορεί να μας κάνει υπεραισιόδοξους και υπερκαταναλωτικούς. Καλό θα ήταν να είμαστε μετριοπαθείς σε όλους τους τομείς. Θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας και τη συμπεριφορά μας. Να μην δίνουμε μεγάλες υποσχέσεις, να μην υπερεκτιμούμε τις ικανότητές μας. Θα ήταν καλύτερα να  ακούμε και τις δυο πλευρές πριν πάρουμε αποφάσεις. Η έπαρση και η υπερηφάνεια μπορεί να φέρουν απώλειες.

Η χιαστή Ήλιου/ Πλούτωνα περιπλέκει τις καταστάσεις με ψέματα, συνωμοσίες,
προπαγάνδα. Θέματα ισχύος πέφτουν στο τραπέζι. Μια πίεση σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε μια εμμονική, νευρωτική και καταστροφική συμπεριφορά.

Αν προσπαθήσουμε να ελέγξουμε ένα άλλο άτομο, το αποτέλεσμα θα είναι σύγκρουση και βία. Απαιτείται συμβιβασμός και οπισθοχώρηση. Σε πολιτικό επίπεδο, μπορεί να υπάρξουν ισχυρές εντάσεις, μια κρίση σε εξέλιξη. Μεγάλες πυρκαγιές, ισχυροί σεισμοί, βιαστικές αποφάσεις, αναστάτωση και ισχυρογνωμοσύνη είναι στο μενού. Ήλιος/Σελήνη φέρνουν ήττα και δυσκολίες, απώλεια δημοτικότητας στην κυβέρνηση.

Σκάνδαλα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και κάποια πρόσωπα από κόμματα να απομακρυνθούν. Άρης/Ουρανός αυξάνουν την επιθυμία να απαλλαγούμε από περιορισμούς και να επαναστατήσουμε ενάντια στην εξουσία. Πρέπει να αποφύγουμε τις παρορμητικές ενέργειες, η έλλειψη προσοχής μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα, προσοχή σε ηλεκτρισμό και τεχνολογία.

Τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια με την έκλειψη αυτή αφορούν τη δημιουργικότητα, την ηγεσία, την προσωπική μας ταυτότητα, τη ζωτικότητα.

Αρχηγικά πρόσωπα θα οδηγηθούν σε αναγνώριση ή πτώση αν καταχραστούν την εξουσία και επιδείξουν αλαζονεία. Αυτή η έκλειψη μπορεί να έχει και προειδοποιητικό χαρακτήρα. Εντάσεις, αναταραχές, μεταβλητότητα, αστάθεια κυριαρχούν. Είναι όλα θέμα χρόνου.

Ο αθλητισμός, το σεξ, η σκληρή σωματική εργασία είναι τρόποι για να διοχετεύσουμε επιθετικές ενέργειες. Ας ακολουθήσουμε ένα νέο δρόμο που θα μας οδηγήσει στην ανακάλυψη του εαυτού μας.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, στις μοίρες 16-20.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει τον ερωτικό σου τομέα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Μπορεί αυτό το διάστημα να γνωρίσεις ένα μοιραίο έρωτα που θα σου ξυπνήσει το πάθος. Αν έχεις σχέση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανό σενάριο, όπως και μια εγκυμοσύνη. Έχεις καλή διάθεση, θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις, να απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής. Εκφράζεις τα ταλέντα σου, τις επιθυμίες σου, τη δημιουργικότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φέρνει μια νέα αρχή σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα ή γονείς που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να σε απαλλάξουν από συναισθηματικές δυσκολίες. Ένας γάμος ή ακόμα και ένας χωρισμός είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή να υπάρξουν εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί αυτό το διάστημα να αλλάξει ο τρόπος σκέψης και έκφρασής σου ή μπορεί να κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα. Μπορεί να γίνουν αλλαγές με συγγενικά πρόσωπα και να επηρεάσουν την καθημερινότητά σου. Νέες ιδέες γεννιούνται, θα θέλεις να μάθεις νέα πράγματα, να αποκομίσεις περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά και τα αποκτήματά σου. Έχεις ανάγκη να νιώσεις οικονομικά ασφαλής και θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. θέλεις να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα και ίσως να έχεις οικονομικά οφέλη μέσα από ένα χόμπι. Προβάλλεις τον εαυτό σου και την αξία σου. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά που επηρεάζει το status σου.

ΛΕΩΝ
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου. θα εξελιχτείς μέσα από κάποια γεγονότα. Συναισθηματικά, μπορεί να μπει ένας νέος έρωτας στη ζωή σου, να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, να δώσεις ένα τέλος σε μια σχέση προβληματική. Επαγγελματικά, μπορεί να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, μια ηγετική θέση, να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα που θα αλλάξουν την πορεία σου και θα σε πάνε μπροστά. Γενικά, θα κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα σε πρόσωπα που δεν σε εμπνέουν πια. Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα φέρνει παρασκήνιο και κρυφές καταστάσεις. Επηρεάζονται η διαίσθηση και το υποσυνείδητό σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες φοβίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Είναι ένα διάστημα που θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνη, μακριά από την κοινωνική ζωή για να έρθεις πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σου. Μπορεί πάλι να γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις ή κάποια πράγματα που επιθυμείς να μην είναι ακόμα ώρα να πραγματοποιηθούν.

Δες τα υπόλοιπα ζώδια στην σελίδα 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network