Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

έκλειψη

ΖΥΓΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει τις φιλίες σου, την κοινωνική σου ζωή, τα όνειρα και τους στόχους σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα, σε ένα σύλλογο ή μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας στον επαγγελματικό τομέα. Ξεκινάς δημιουργικά πράγματα και βάζεις στόχους για το μέλλον. Νέες φιλίες μπορεί να δημιουργηθούν ή μπορεί να δεχτείς κάποιες προτάσεις για συνεργασίες μέσα από φιλικά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να σε απασχολήσουν οι σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή να σε απασχολεί η πορεία σου, ο προσανατολισμός σου ή η θέση σου μέσα στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να αναλάβεις μια θέση που θα σου χαρίσει αναγνώριση ή να ηγηθείς μιας νέας δουλειάς, ενός σχεδίου. Σε απασχολεί η δημόσια εικόνα σου, το status σου ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και την επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει τις σπουδές, τα ταξίδια, τις διαπραγματεύσεις, νομικά ζητήματα. Αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου, σχεδιάζεις το μέλλον, θέλεις να προχωρήσεις μπροστά. Θέλεις να μάθεις πράγματα, να σπουδάσεις ή να κάνεις ένα μεταπτυχιακό που θα βοηθήσει την καριέρα σου, έχεις ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Ένα μακρινό ταξίδι για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους είναι πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει τα κοινά οικονομικά και τη σχέση σου. Μπορεί να σε απασχολούν χρέη, δάνεια, κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα, οικονομικές συμφωνίες. Μπορεί επίσης να διεκδικείς χρήματα που σου οφείλουν. Σε προσωπική ζωή, μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή μια συγκατοίκηση ή να υπάρξουν αλλαγές στο κοινό ταμείο με το σύντροφό σου. Βρίσκεσαι σε μια φάση μεταμορφωτικής αλλαγής προσπαθώντας να φέρεις την αναγέννηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο απέναντι ζώδιο φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή αντίθετα, να δώσεις ένα τέλος σε μια προβληματική σχέση που δεν σε αφήνει να εξελιχτείς. Μπορεί να σε απασχολεί η ατομικότητά σου στη σχέση ή ένα ζήτημα με παιδιά. Επαγγελματικά, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει την πορεία σου ή αντίθετα, μπορεί να διακόψεις μια συνεργασία. Γενικώς, να περιμένεις ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο Λέοντα επηρεάζει καθημερινότητα, υγεία και εργασία. Μπορεί αυτό το διάστημα να αλλάξει το ωράριό σου, οι δραστηριότητές σου, το πρόγραμμα της καθημερινής σου ζωής. Μπορεί να κάνεις δημιουργικά πράγματα στην εργασία σου ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Είναι καλό διάστημα για να βελτιώσεις την υγεία σου και την φυσική σου κατάσταση ξεκινώντας ένα γυμναστήριο, μια διατροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network