Νέα Σελήνη & μερική έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οι εκλείψεις υποδεικνύουν το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή ενός νέου κύκλου. Απελευθερώνονται μεγάλες ποσότητες ενέργειας και η επίδραση της έκλειψης εξαρτάται σε ποιο ζώδιο γίνεται και σε ποιες μοίρες. Η επίδρασή της θα κρατήσει έξι μήνες.
Η Ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο φέρνει νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει απρόβλεπτα και ανατροπές. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με οργανώσεις, συνδέσμους, επικοινωνία μέσω internet, φιλικές σχέσεις και ότι μας συνδέει σαν κοινωνία.
Ήλιος, Σελήνη και Ερμής στο ζώδιο αυτό ζητούν να είμαστε αυθεντικοί. Νέες ιδέες και νέες μορφές επικοινωνίας έρχονται στην επιφάνεια. Η ανθρωπιστική πλευρά μας κυριαρχεί και ενδιαφερόμαστε περισσότερο για όσους έχουν ανάγκη. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μας οδηγεί να προχωρήσουμε σε αλλαγές επειγόντως. Οι απόψεις μας είναι αντισυμβατικές, θέλουμε να ασχοληθούμε με πράγματα πρωτότυπα, διαφορετικά, εκκεντρικά και να βρούμε το θάρρος να κάνουμε τις αλλαγές που απαιτούνται για την προσωπική μας εξέλιξη αναλαμβάνοντας την ευθύνη των πράξεών μας. Το τετράγωνό της με το Δία φέρνει μεγάλες προσδοκίες και ενθουσιασμό για ανάπτυξη, ευτυχία και ελευθερία σε κάθε επίπεδο. Προσοχή καθώς θα έχουμε την τάση να μεταπηδάμε βιαστικά σε νέες καταστάσεις παραβλέποντας τις συνέπειες και χωρίς να σεβόμαστε τους γύρω μας ή νόμους και κανονισμούς. Αν εγκαταλείψουμε μια σχέση ή συνεργασία μπορεί να ξυπνήσει ο φόβος της απώλειας. Μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα είναι σοκαριστικές αλλά θα μας απαλλάξουν από ενοχές. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας σταθεροποιεί, μας δίνει την ευκαιρία για αλλαγές προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Μόνο που ο Άρης, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να δηλώνει την έλλειψη κατεύθυνσης. Αν ξέρεις τι θέλεις, θα λάβεις ικανοποίηση. Ο Βόρειος Δεσμός στο Λέοντα λειτουργεί με καρδιά, αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση. Μας βοηθά να γίνουμε δημιουργικοί, να εκφραζόμαστε με αγάπη, να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ευτυχισμένοι.
Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Καλό θα ήταν τις μέρες αυτές να μην κρίνουμε γρήγορα τα όσα συμβαίνουν γιατί μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Μπορεί να έχουμε έμμονες ιδέες, να υποψιαζόμαστε τους πάντες και να λειτουργούμε καχύποπτα. Ας ακολουθήσουμε τη διαίσθησή μας που θα μας βοηθήσει να ξεγλιστρήσουμε από τα δύσκολα.
Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Αυτές τις μέρες μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Ακολούθησε το δρόμο της λογικής, κάνε αυτοκριτική, δες τα λάθη σου και πάρε αποφάσεις αντικειμενικά. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τον αυθορμητισμό, τις παρορμήσεις της στιγμής, τις ακρότητες. Βάλε στόχους εφικτούς, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων σου. Έλα πιο κοντά με τον εσωτερικό σου κόσμο και δες τις ανάγκες σου. Κάνε μια νέα αρχή με θετική σκέψη και απομακρύνσου από οτιδήποτε σου κάνει κακό. Κάποιες πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από ότι σε κρατάει πίσω. Ότι αφορά συλλόγους, οργανισμούς, εταιρείες ευνοείται. Αλλαγές θα βιώσεις και στον φιλικό σου κύκλο είτε κάνοντας νέες φιλίες είτε τροποποιώντας τις ήδη υπάρχουσες. Κράτα τις ισορροπίες. Η αισθηματική σου ζωή θα βελτιωθεί αν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Νέες σχέσεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερότητα σε χαρακτηρίζει, όμως κάποιες στιγμές πρέπει να προχωράς μπροστά. Επαγγελματικά μπορεί να χρειαστεί να κάνεις αλλαγές που σε τρομάζουν, μπορεί να απαλλαχτείς από μια δουλειά που σε βαραίνει και να κάνεις κάτι άλλο που θα σε γεμίζει. Δες στενά τις καταστάσεις της ζωής σου και αποφάσισε τι πρέπει να κρατήσεις και τι να αναθεωρήσεις. Τα προβλήματα, κυρίως οικονομικά, θα έχουν παροδικό χαρακτήρα. Μπορεί να νιώσεις μια ψυχολογική κούραση, έλλειψη δυνάμεων, τη ζωτικότητά σου να μειώνεται. Απόφυγε τις συγκρούσεις και βελτίωσε τη σχέση σου, μπορεί να αποφασίσεις και μια μεγαλύτερη δέσμευση. Νέες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου. Η κοινωνικότητα θα είναι στα ύψη. Κάνε εποικοδομητικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα σχέδιά σου μπορεί να καθυστερούν αυτό το διάστημα. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Κάνε αναθεωρήσεις και απελευθερώσου από κλισέ. Προώθησε τις ιδέες σου σε κάθε τομέα. Μπορεί να αναζητήσεις νέες πνευματικές εμπειρίες. Εύνοια θα έχεις σε νομικά θέματα ή σε υπογραφές συμβολαίων. Σπουδές και σεμινάρια προωθούνται. Η επικοινωνία είναι εποικοδομητική με το εξωτερικό είτε για επαγγελματικές υποθέσεις είτε για προσωπικές. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι πιθανό. Μαθαίνεις νέα πράγματα, διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες επηρεάζονται η ψυχική σου διάθεση και τα κοινά οικονομικά σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, φοβίες, απωθημένα για πράγματα που δεν έχεις καταφέρει να κάνεις. Έχεις ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό, να απαλλαχτείς και να βρεις λύσεις. Κράτα ισορροπίες καθώς μπορεί να προκύψουν δυσκολίες. Μπορεί να απογοητευτείς και να αναστατωθείς. Μια εξομολόγηση στο σύντροφό σου είναι πιθανή προκειμένου να γίνουν ξεκαθαρίσματα αφού πρώτα μπεις στα βάθη της ψυχής σου και δεις αλήθειες. Το σύμπαν λέει ότι πρέπει να πάρεις αποφάσεις για μια νέα αρχή. Κάνε διακανονισμούς σε οικονομικές υποχρεώσεις και αντιμετώπισέ τις ριζικά. Θα κάνεις τακτοποιήσεις με ένα απρόσμενο τρόπο. Πολλές συζητήσεις θα γίνουν πάνω στα οικονομικά. Αν είσαι μόνη, το φλερτ θα κυριαρχεί. Μπορείς να ονειρευτείς καλύτερες μέρες και νέες περιπέτειες.

ΛΕΩΝ
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείς με τις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές αφού η έκλειψη και η νέα Σελήνη γίνονται στο απέναντι ζώδιο. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω μια σχέση, να την εξελίξεις. Ίσως όμως, και κατόπιν μιας αξιολόγησης, αποφασίσεις να διακόψεις μια σχέση που δεν έχει προοπτικές ή είναι βλαβερή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή μπορεί να σε απασχολήσει ένα άτομο από το παρελθόν. Θα γίνουν πρωτόγνωρες αλλαγές στη ζωή σου. Επαγγελματικά, θα γίνουν συναντήσεις, συζητήσεις και ίσως πέσουν και υπογραφές συμβολαίων. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με την καθημερινότητα και την εργασία σου. Μπορεί να νιώσεις πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα της εξάντλησης. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξεις για να μην επιβαρυνθεί η υγεία σου; Πολύ πιθανόν κάποιες ευαισθησίες σου να βγουν στην επιφάνεια ξανά. Το άγχος πολλές φορές δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Βγες, διασκέδασε και προσπάθησε να ξεκουραστείς. Κάνε ένα τσεκάπ. Αγαπημένα πρόσωπα ή και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου θα σε βοηθήσουν. Νέες γνωριμίες μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη. Απαλλάξου από κακές συνήθειες και κάνε μια νέα αρχή. Ξεκίνα διατροφή, άλλαξε στάση απέναντι σε κάποιες καταστάσεις για να νιώσεις πιο όμορφα. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Κάποιες αλλαγές θα υπάρξουν και στη εργασία σου. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, μπορεί να ασχοληθείς με κάτι άλλο που αφορά την τεχνολογία.

ΖΥΓΟΣ
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με δημιουργικά σχέδια, με το φλερτ, με τα παιδιά. Τα αισθηματικά σου εξελίσσονται υπέρ σου. Μπορεί να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή μπορεί πάλι να αποχωρίσεις από μια σχέση που σου έκοβε τα φτερά. Στρέφεσαι στις ανάγκες σου και πρέπει να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Κλείσε την πόρτα σε άσχημες καταστάσεις και θα αναζωογονηθείς. Νέα πρόσωπα ή παλιά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της συναισθηματικής σου ζωής. Στο χέρι σου είναι τι θα επιλέξεις. Το μυαλό σου γεννάει ιδέες και αξιοποιείς τα ταλέντα σου. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Η δημιουργικότητά σου σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια. Χρήματα μπορεί να σου έρθουν αναπάντεχα ακόμα και μέσα από τυχερά παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Χρειάζονται σωστοί χειρισμοί, κατανόηση, απουσία πείσματος και εγωισμού. Δες τις σκέψεις και τις διαθέσεις των άλλων και δείξε πνεύμα συνεργασίας και συγκαταβατικότητας. Απόφυγε συγκρούσεις και εντάσεις για να στρέψεις τις καταστάσεις υπέρ σου. Ανάλυσε τι συμβαίνει γύρω σου και πάρε αποφάσεις για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Αλλαγές μπορεί να αφορούν το σπίτι ή τη δομή της οικογένειας. Μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση ή μια ανανέωση είναι πιθανά. Μια δουλειά μέσα από το σπίτι μπορεί να σου φέρει λεφτά. Δες επίσης τη σχέση σου στενά, υπάρχει μέλλον; Δημιούργησε γερά θεμέλια στην οικογένειά σου και στην καριέρα σου. Μπορεί να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες θα ασχοληθείς με θέματα σχετικά με αδέρφια, συγγενείς, γνωστούς και θα λύσεις ανοιχτά ζητήματα. Θα δεις ποιοι γεμίζουν τη ζωή σου και ποιους πρέπει να απομακρύνεις από κοντά σου. Κάνε ξεκαθαρίσματα και μην επιβάλλεις εγωιστικά τις απόψεις σου. Μην υπερβάλλεις, δες τις καταστάσεις αντικειμενικά. Βάλε τα όριά σου και κινήσου προσεκτικά για να μην εκτεθείς. Δες και τις ανάγκες των άλλων. Διεκδίκησε ότι σου ανήκει, θα καταπλήξεις ανώτερα πρόσωπα και θα κερδίσεις την εκτίμησή τους. Νέες επαφές, σεμινάρια και υπογραφές συμβολαίων ευνοούνται. Μπορεί να αποφασίσεις να αγοράσεις ένα νέο μεταφορικό μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτές τις μέρες έχεις ανάγκη να καλύψεις τις συναισθηματικές και υλικές σου ανάγκες. Διεκδίκησε αξιοπρεπώς αυτά που σου ανήκουν, χωρίς πείσμα και επιθετικότητα. Κάνε μια ενδοσκόπηση για να δεις τι χρειάζεσαι, βάλε σε μια σειρά τα πράγματα και κάνε αλλαγές. Να είσαι αντικειμενική. Ψάξε νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει. Μίλα για τις ιδέες σου και κάνε νέα σχέδια γιατί το διάστημα αυτό είναι ευνοικό για την καριέρα και τα οικονομικά. Μια νέα συνεργασία με άτομο από τον οικογενειακό χώρο είναι πιθανή. Δείξε τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι αναμφίβολα η πρωταγωνίστρια με την νέα Σελήνη και την έκλειψη στο ζώδιό σου. Προβάλλεις την προσωπικότητά σου με έντονο τρόπο και απαιτείς την εκπλήρωση των επιθυμιών σου. Ξέρεις τι αξίζεις και δεν κάνεις πίσω. Είσαι εγωκεντρική και έχεις μια αίσθηση ανωτερότητας που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σου. Άλλαξε στάση και πρόσφερε με αλτρουισμό. Κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να δοκιμάσουν την υπομονή σου. Βάλε προτεραιότητες και μην εκνευρίζεσαι. Βάλε στόχους και δούλεψε στοχευμένα. Απελευθερώσου από καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν πια, άσε πίσω σου οτιδήποτε σαθρό και άνοιξε χώρο στο καινούργιο που θα έρθει. Η εξέλιξή σου είναι μονόδρομος. Νέες συμφωνίες μπορείς να κάνεις στην καριέρα, κάτι διαφορετικό ή κάτι πάνω σε νέες βάσεις. Μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Μια επισημοποίηση επίσης είναι πιθανή. Νέα ξεκινήματα γίνονται στηριγμένα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ
Κάποιες αναμνήσεις μπορεί να ξυπνήσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια απωθημένα. Κάνε μια ενδοσκόπηση και βρες λύσεις σε όσα σε πληγώνουν. Μέσα από το διαλογισμό, θα δεις τα μαθήματα που θα έπρεπε να έχεις πάρει από το παρελθόν. Προσπάθησε να μην εκτεθείς με λάθη και παραλείψεις. Να έχεις αυτοέλεγχο και να βλέπεις τα πράγματα λογικά. Διατήρησε την ψυχική σου ισορροπία και αρμονία. Θα είσαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική και πολλοί προβληματισμοί θα απασχολούν τη σκέψη σου. Επανεξέτασε τα σχέδιά σου, μην ασχολείσαι με αυτά που δεν γίνονται, προσαρμόσου σε νέες καταστάσεις. Επικεντρώσου στην εσωτερική σου ανάπτυξη και την ωρίμανσή σου. Δες τι ακριβώς χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένη. Τυχόν παρασκήνιο αποκαλύπτεται και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Διώξε ότι σε πιέζει και βάλε νέους στόχους. Ανάπτυξε τη δημιουργικότητά σου και βρες τα με τον εαυτό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες14 Αυγούστου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες13 Αυγούστου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

έκλειψη
Πλανητικες Επιρροες10 Αυγούστου 2018

Μερική έκλειψη ηλίου και Νέα Σελήνη στον Λεόντα στις 11 Αυγούστου

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πλανητικες Επιρροες03 Αυγούστου 2018

Ζώδια Αυγούστου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού;

Ολική έκλειψη Σελήνης
Πλανητικες Επιρροες27 Ιουλίου 2018

Ολική έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Υδροχόο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες εκλείψεις του αιώνα και θα είναι απίστευτα ισχυρή στην προσωπική μας ζωή

Best of network