Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Είναι καλή περίοδος για να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας και να την μεταμορφώσουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο μας ωθεί σε νέα ευνοϊκά ξεκινήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με Κρόνο/Πλούτωνα, μιλά για ξεκινήματα που αποδίδουν όταν γίνονται πάνω σε σταθερές και ρεαλιστικές βάσεις. Μια νέα μέθοδος σε θέματα υγείας και εργασίας μπορεί να αποδώσει. Είμαστε πιο επιμελείς, πιο προσεκτικοί, δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Οργανώνουμε τα πάντα στην καθημερινότητά μας με σχολαστικότητα για να λειτουργήσουν σωστά. Κάνουμε αλλαγές και ξεκινάμε νέα έργα. Είναι καλή περίοδος για να βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας και να την μεταμορφώσουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη στην Παρθένο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. Μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και να οργανώσεις τομείς που είχες παραμελήσει. Θα προκύψουν ευκαιρίες στην εργασία σου που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, φαίνεται πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν είσαι άνεργη, θα δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση και θα κάνεις μια νέα αρχή. Αν έχεις δουλειά, θα εξελιχτείς μέσα από σκληρή εργασία ή μπορεί να προσλάβεις έναν υπάλληλο αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι καλή περίοδος για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου επιθυμίες και θα γευτείς τη χαρά του έρωτα. Κάνεις οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Ο ερωτισμός και η δημιουργικότητα βρίσκονται στα ύψη. Περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, διασκεδάζεις και λαμβάνεις ικανοποίηση από τα παιδιά σου ή μπορεί να αποφασίσεις την απόκτηση ενός απογόνου. Έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου ενώ μπορεί και να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Θα πάρεις μεγάλη χαρά. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια νέα ουσιαστική σχέση με καλές προοπτικές, θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση που θα σε ανανεώσει. Θα αντιμετωπίσεις τα οικογενειακά προβλήματα και θα αποκαταστήσεις τα κακώς κείμενα με αγαπημένα πρόσωπα. Θα αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου.. Προσοχή σε έξοδα σπιτιού. Βρίσκεσαι αρκετά με την οικογένειά σου τώρα και ασχολείσαι με το παρελθόν. Μπορεί να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή να αγοράσεις ένα σπίτι ή να μετακινηθείς. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στην κατοικία σου και να καταφέρεις να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου και ευκαιρίες για μετακινήσεις. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες σε βοηθούν να προβάλλεις σωστά τις σκέψεις σου. Εντυπωσιάζεις τους άλλους με τις ιδέες και τα λόγια σου. Εκφράζεσαι ήρεμα και απλά. Έρχεσαι πιο κοντά με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια. Κάνεις συναντήσεις και μαθαίνεις νέα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Είσαι εξωστρεφής. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να σε ανανεώσει σημαντικά. Μπορεί να κάνεις μια νέα επαγγελματική και οικονομική συμφωνία, ξέρεις να χειριστείς τις προτάσεις που δέχεσαι. Ασχολείσαι με την γνώση και την πρόοδό σου.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου. Βάζεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητές σου και τα σταθεροποιείς. Μπορεί να έχεις πολλά έξοδα, όμως καταφέρνεις και τα ισορροπείς με τα έσοδα, προφυλάσσεσαι από σπατάλες. Μια αύξηση μπορεί να πάρεις από τη δουλειά σου και να νιώσεις πως ανταμείβεσαι ηθικά. Βελτιώνονται τα έσοδά σου και βάζεις νέους στόχους. Πράγματα που αγοράζεις τώρα θα έχουν διάρκεια στο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές. Θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου εικόνα, τη σχέση σου, τη δουλειά σου και να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου. Έρχεται μια συναισθηματική ανανέωση. Κάνεις νέα πράγματα, είσαι πιο τολμηρή και πετυχαίνεις αρκεί να τηρείς τους κανόνες. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μια στρατηγική για να προοδεύσεις. Έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Με καλή διάθεση, εξωστρέφεια, δυναμισμό αλλάζεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε βάραιναν. Πετυχαίνεις τους στόχους σου. Όλα εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα, άρπαξε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να βρεις λύσεις σε προσωπικά αδιέξοδα. Βλέπεις τα πράγματα τώρα με ωριμότητα και σοβαρότητα. Μια εσωτερική αλλαγή σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Σκέφτεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν και βρίσκεις τις καλύτερες λύσεις. Αναμνήσεις από το παρελθόν σε κατακλύζουν, κάνεις αναθεωρήσεις, αλλάζεις τις σκέψεις και τα σχέδιά σου. Μια μεγάλη μεταμόρφωση μέσα σου θα σε βοηθήσει να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να επανορθώσεις πράγματα που έχουν γίνει. Κάνεις μια νέα αρχή με ανθρώπους που αγαπάς. Απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σε στρεσάρει. Σκέψου λογικά και μην γυρνάς σε αρνητικές εμπειρίες ψάχνοντας τις απαντήσεις. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα και ευκαιρίες για να ενταχθείς σε νέες ομάδες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους. Γνωρίζεις πρόσωπα που στηρίζουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Οδηγείς σωστά μια ομάδα και κάνεις νέα σχέδια. Είσαι σίγουρη για τις επιλογές σου. Είσαι εξωστρεφής, συναντάς φίλους που είχες να δεις καιρό, βγαίνεις έξω, κάνεις νέες φιλίες. Μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς σε ένα σύλλογο ή να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Μπορείς να δικτυωθείς και να ανανεωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο εστιάζεις σε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό στόχο. Οι υποχρεώσεις σου στη δουλειά είναι πολλές αλλά τώρα προχωράς ζητήματα που ήταν στάσιμα. Κάνεις συμφωνίες, συναντήσεις και όλα εξελίσσονται υπέρ σου. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή να βρεις μια νέα δουλειά. Σκέφτεσαι αισιόδοξα, είναι καλή περίοδος για να αναδιοργανωθείς. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν αν έχεις εργαστεί σκληρά. Σου δίνεται η δυνατότητα να προβληθείς, να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς να ξεκινήσεις ένα επιχειρηματικό σχέδιο που θα στεφθεί με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι θετική για τα σχέδιά σου. Μπορεί να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή να συναντηθείς με πρόσωπα που μένουν μακριά ή από το εξωτερικό. Πάρε συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα αν είναι απαραίτητο. Προβάλλεις τα πιστεύω σου και σκέπτεσαι το μέλλον σου. Τακτοποίησε νομικά θέματα αν έχεις, γραφειοκρατικά ζητήματα, ασχολήσου με σπουδές, με την επέκτασή σου. Βάλε σε τάξη τη ζωή σου και πάρε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον. Η αισιοδοξία σου είναι μεγάλη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για δάνεια και επενδύσεις. Ευνοούνται τα κοινά οικονομικά, τα φορολογικά, τα κληρονομικά, οι ασφάλειες, τα δάνεια, οι οφειλές. Έρχονται θετικές εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις αυτά που θέλεις. Σημαντικά οφέλη θα έχεις και στον ερωτικό τομέα. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ένα μεγάλο πάθος. Το σεξ και τα οικονομικά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Μπορεί να νιώσεις κάποιες πιέσεις αυτό το διάστημα. Οι δυνατότητές σου για ανάπτυξη όμως είναι μεγάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο υπάρχει οικειότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Έρχονται κάποιες αλλαγές που φέρνουν μεγαλύτερη αρμονία στη ζωή σου, βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Έρχονται αλλαγές προς το καλύτερο. Αν είσαι μόνη, έρχεται ο έρωτας εκεί που δεν το περιμένεις και ζεις τον ρομαντισμό. Το φλερτ κυριαρχεί. Αν έχεις σχέση, θα αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργηθούν νέες ευνοικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ