Follow us

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 Σεπτεμβρίου

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

shutterstock_86465761

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέα ξεκινήματα σε καθημερινότητα, υγεία, εργασία. Είναι η στιγμή να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής, να ασχοληθούμε με τον αθλητισμό και να χαλαρώσουμε.

Θα χρειαστεί τα ξεκινήματα αυτά να γίνουν με προσεκτικά βήματα καθώς η αντίθεση Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως το κλίμα θα είναι θολό, γεμάτο ασάφειες και σύγχυση, εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά ενώ προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε και με το υγρό στοιχείο (καταστροφές).

Η χιαστή όψη ΄Ηλιου/Σελήνης με Ουρανό και η αντίθεσή τους με τον Χείρωνα δείχνει πως ένα ξαφνικό γεγονός θα φέρει στην επιφάνεια τραύματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Μέσα από αλλαγές, θα έρθει και η ίαση.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει τους προβληματισμούς σου για θέματα εργασίας και υγείας. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια νέα αρχή στην εργασία σου, να αλλάξουν τα ωράριά σου ή το καθημερινό σου πρόγραμμα ή και η σχέση σου με συναδέλφους. Έχεις ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά κάποια πράγματα ίσως να σε περιορίζουν. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, ασχολήσου με την υγεία σου και κόψε κακές συνήθειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει νέες ευκαιρίες στον έρωτα. Μπορεί να ερωτευτείς, να ξεκινήσεις δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια ή ακόμα και να αποκτήσεις απόγονο. Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Επιδιώκεις να γίνεις πιο δημιουργική στην εργασία σου. Πρόσφατες γνωριμίες τώρα θα εξελιχθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακινήτων. Μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση, να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι ή έναν συγκάτοικο. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο οικογενειακό ή αγαπημένο σου πρόσωπο. Ξεκαθαρίζεις θέματα του παρελθόντος, παίρνεις τις αποφάσεις σου και προχωράς μπροστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για να ξεκινήσεις ένα χόμπι, να κάνεις νέες επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις. Μέσα από κάποιες συνομιλίες για το επαγγελματικό σου μέλλον, μπορεί να πάρεις αποφάσεις γι’ αυτό. Δικτυώνεσαι μέσα από νέες γνωριμίες, αποκτάς νέους συμμάχους και επεκτείνεσαι. Αδέρφια και συγγενείς σε απασχολούν. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί ενδέχεται να παρεξηγηθείς ή να στεναχωρήσεις αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για αγορές και νέες πηγές εσόδων. Έσοδα και έξοδα έρχονται στην επιφάνεια και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βάλεις μια τάξη και να ξεκαθαρίσεις οικονομικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις μια μεγάλη αγορά ή να κάνεις μια επένδυση. Θέλεις να αυξήσεις το εισόδημά σου για να περνάς καλύτερα και να νιώθεις πιο ασφαλής. Πρόσεχε που δανείζεις και πως ξοδεύεις αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγές στη ζωή σου. Ασχολείσαι με τις σχέσεις σου και μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν τα οποία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Θέματα που δεν έχεις λύσει με το ταίρι σου και εκκρεμούν, έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις θύμα των καταστάσεων. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα έχει ανάγκη την βοήθειά σου. Αλλαγές θα υπάρξουν και στον εργασιακό τομέα. Ένα νέο πόστο ή κάποια αλλαγή του τρόπου που δουλεύεις είναι πιθανά.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει το ένστικτο και τη φαντασία σου. Καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση. Κάνε μια ενδοσκόπηση, δες τις ανάγκες σου και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν για να αποβάλλεις τις εσωτερικές εντάσεις και το στρες. Προσοχή στο παρασκήνιο, απόφυγε σχόλια και κουτσομπολιά στον επαγγελματικό τομέα που θα βάλουν σε κίνδυνο την εικόνα σου ή τη θέση σου. Κάποιες αλλαγές να περιμένεις παρακάτω σ’ αυτόν τον τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα και φιλίες. Μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα ή μπορεί να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί πάλι να ενταχθείς σε μια ομάδα ή έναν σύλλογο και να δημιουργήσεις νέες φιλίες. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από γνώριμο πρόσωπο και να εξελιχτείς. Τα σχέδια και τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να αναλάβεις νέες αρμοδιότητες ή να ασχοληθείς με νέα εγχειρήματα. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε ανώτερα πρόσωπα και προιστάμενους. Έχεις ανάγκη να επιδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό, σύμφωνο με τις φιλοδοξίες σου. Η καριέρα σε απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Μια επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα, εξωτερικό. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι, προσωπικό ή επαγγελματικό ή να συναντήσεις ανθρώπους από μακριά μιας άλλης κουλτούρας. Μια επέκταση μπορεί να κάνεις και στον επαγγελματικό τομέα. Εξελίξεις θα δεις και σε νομικές υποθέσεις ή μπορεί να αποφασίσεις σπουδές ή ένα μεταπτυχιακό ή ένα σεμινάριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει ευκαιρίες σε κοινά οικονομικά, μπορεί να επωφεληθείς από χρήματα άλλων. Είναι καλό διάστημα για να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες, χρέη, δάνεια, κληρονομιές. Βάλε μια τάξη και προτεραιότητες. Αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα χρήματα του συντρόφου σου. Προσπάθησε να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα μέσα σου και να αποβάλλεις φοβίες και απωθημένα. Δες καλύτερα τα συναισθήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνε μια νέα αρχή με το ταίρι σου, προχώρα σε μια συμβίωση. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου για να μείνει και να σου σβήσει κάθε δυσάρεστη ανάμνηση. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή να γίνουν κάποιες αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ