Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;

νέα σελήνη

Νέα Σελήνη σημαίνει και νέα ξεκινήματα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου προτρέπει για νέα ξεκινήματα σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Τα ξεκινήματα αυτά γίνονται με λογική, πρακτικότητα και υγιή τρόπο.

Είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς και δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινότητάς μας με ουσιαστικό τρόπο. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα νέο σχέδιο ή για να κάνουμε μια δίαιτα.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Βάζουμε μια τάξη στη ζωή μας και την μεταμορφώνουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.
Η ευνοϊκή συμμετοχή Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει επιτυχίες σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ή μια αποσταθεροποίηση. Καλό θα ήταν να κυνηγάμε κάτι λογικό και όχι κάτι εφήμερο ή φανταστικό.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη θα οργανώσεις τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου. Θα προκύψουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα που θα σου ανεβάσουν το ηθικό. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, υπάρχουν προοπτικές εξέλιξης και προόδου ενώ αν είσαι άνεργη, είναι καλό διάστημα για μια νέα αρχή. Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Είναι καλή περίοδος επίσης να ασχοληθείς με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Αν είσαι σε γάμο, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, την οικογένειά σου και τα παιδιά σου ενώ είναι καλό διάστημα για την απόκτηση απογόνων. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω, σε μια επισημοποίηση που θα σου δώσει χαρά. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια ουσιαστική σχέση με καλές προοπτικές που θα σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Βρες τρόπους για να περνάς καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη νέα Σελήνη εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή σπιτιού που θα σε ανανεώσει. Είναι καλό διάστημα να λύσεις οικογενειακά προβλήματα και να αποκαταστήσεις όλα τα κακώς κείμενα σε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κάποιες καταστάσεις θα τελειώσουν απότομα. Ευχάριστα τα νέα και για τα οικονομικά σου καθώς μέσα από ένα κέρδος θα καλύψεις κάποια κενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Θα κάνεις καλές συναντήσεις και θα ακούσεις ευχάριστα νέα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Η εξωστρέφεια είναι στα ύψη και μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό. Ένα ταξίδι μπορεί να σε αναζωογονήσει. Είναι καλή περίοδος για νέες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Μπορείς να χειριστείς με διπλωματία τις καταστάσεις και τις προτάσεις που θα δεχθείς και να γυρίσουν όλα υπέρ σου. Είσαι ήρεμη και οι σκέψεις σου είναι σαφείς, εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου, εκφράζεσαι απλά και άμεσα. Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια και συγγενείς.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου τα οποία φαίνεται να βελτιώνονται και να σταθεροποιούνται. Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με οικονομικές εκκρεμότητες. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να ισορροπήσεις έσοδα έξοδα ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μια αύξηση από τον εργασιακό τομέα μπορεί να προκύψει και να ανέβεις ψυχολογικά. Βάζεις στόχους και τα καταφέρνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη συντελείται στο ζώδιο σου και ταυτόχρονα είναι και η περίοδος των γενεθλίων σου. Να περιμένεις πολλά και ευχάριστα νέα. Είναι καλή περίοδος να δεις τα λάθη σου, να κάνεις τον απολογισμό σου και να προχωρήσεις μπροστά ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Έχεις την διάθεση, το δυναμισμό, την εξωστρέφεια να κάνεις μια νέα αρχή και να απαλλαχτείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Βάζεις νέους στόχους και τους πετυχαίνεις. Κάποια πράγματα που βρίσκονταν σε αναμονή, τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται. Είναι μια περίοδος προσωπικής ανάπτυξης που πρέπει να επωφεληθείς. Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα σου, τη δουλειά σου, τη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Είσαι πιο τολμηρή, ανανεώνεσαι και κάνεις νέα ξεκινήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες15 Ιανουαρίου 2019

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες14 Ιανουαρίου 2019

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

ερωτικά ιανουαρίου
Πλανητικες Επιρροες11 Ιανουαρίου 2019

Ερωτικές εξελίξεις Ιανουαρίου | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Πώς θα ξεκινήσει η χρονιά στα ερωτικά σου;

Πλανητικες Επιρροες04 Ιανουαρίου 2019

Μερική ηλιακή έκλειψη Ηλίου/Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω στις 6 Ιανουαρίου;

Πανσέληνος στον Καρκίνο
Πλανητικες Επιρροες21 Δεκεμβρίου 2018

Πανσέληνος στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η πανσέληνος αυτή είναι η τελευταία της χρονιάς και θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου

Πλανητικες Επιρροες14 Δεκεμβρίου 2018

Προβλέψεις 2019 | Οι γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι ετήσιες προβλέψεις για τη χρονιά που έρχεται

Best of network