Νέα Σελήνη στις 18 Δεκεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 18 Δεκεμβρίου; Διάβασε ΚΑΙ τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στις 18 Δεκεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και μαζί με τον ανάδρομο Ερμή και την Αφροδίτη ξεπροβοδίζουν τον Κρόνο που διανύει και αυτός τα τελευταία του βήματα στο ζώδιο αυτό. Αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες και γνώσεις τα τελευταία χρόνια που θα μας φανούν χρήσιμα στην πορεία μας.

Η νέα Σελήνη μας ζητά να συμπεριφερθούμε ώριμα καθώς οι επιπολαιότητες τιμωρούνται. Είναι η στιγμή να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να αποβάλλουμε παγιωμένες αντιλήψεις και να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Είναι η τελευταία νέα Σελήνη της χρονιάς και ανοίγει ένας κύκλος που σχετίζεται με ταξίδια, εξωτερικό, παιδεία, θρησκεία, νομικά θέματα και πεποιθήσεις. Τα γεγονότα των ημερών είναι μοιραία.

Ο Κρόνος βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα και ετοιμάζεται να μπει στον Αιγόκερω. Μια κατάσταση τελειώνει και μπαίνουμε σε μια νέα. Υπομονή, σκληρή δουλειά, δύσκολες συνειδητοποιήσεις έρχονται στην επιφάνεια, όμως το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μας κάνει ενθουσιώδεις και φέρνει αποκαλύψεις. Με τον ανάδρομο Ερμή, μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να επανεξετάσουμε λεπτομέρειες προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι μας.

Ας ξεφορτωθούμε παλιές ιδέες και αντιλήψεις και ας βάλουμε νέες βάσεις στη ζωή μας. Ας μπούμε στη νέα χρονιά με νέους στόχους και όνειρα.
Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό ή μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Νομικά θέματα , σπουδές και εξωτερικό μπορεί να δώσουν κάτι καλό. Είναι η στιγμή να κάνεις μια νέα αρχή αλλάζοντας ιδέες και πεποιθήσεις. Βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά και διαμορφώνεις μια νέα κοσμοθεωρία. Νέα επαγγελματικά βήματα ή μια μετακόμιση, ακόμα και στο εξωτερικό, είναι πιθανά σενάρια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη σε συγκρατεί στο χειρισμό οικονομικών θεμάτων. Δες στενά φόρους, δάνεια, αποζημιώσεις, χρηματοδοτήσεις, ασφάλειες, κληρονομικά. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στα εισοδήματα του συντρόφου σου ή σε κάποιες συμφωνίες σου. Ένας κύκλος φαίνεται να κλείνει σε ερωτικά ζητήματα και να ανοίγει ένας νέος με στέρεες βάσεις. Είναι η στιγμή να απαλλαχτείς από παλιές πεποιθήσεις και να ανανεωθείς ψυχολογικά. Βάλε μια τάξη στις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου ή να την κάνεις μόνιμη σχέση με διάρκεια. Εμπόδια και δυσκολίες σταδιακά υποχωρούν και ένας νέος κύκλος ανοίγει σε σχέσεις και συνεργασίες. Μια νέα επαγγελματική συνεργασία μπορεί να είναι σημαντική για την εξέλιξή σου. Μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, θα σου δώσει χαρά και ικανοποίηση. Μια νέα γνωριμία επίσης με άτομο κύρους ή μεγαλύτερο πρόσωπο μπορεί να σε βοηθήσει οικονομικά στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο στον εργασιακό σου χώρο ή αν ψάχνεις για δουλειά, να βρεις κάτι ενδιαφέρον. Ένας νέος εργασιακός κύκλος ξεκινά, μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις στις αρμοδιότητές σου, να αλλάξει έδρα η εταιρεία σου ή να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο. Μια πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό είναι επίσης πιθανή. Μια νέα πρόταση μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σου και ολόκληρη τη ζωή σου. Είναι καλό διάστημα να ασχοληθείς με το σώμα σου και τη διατροφή σου και να λύσεις πιθανά προβλήματα υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network