Follow us

Νέα Σελήνη στο Κριό στις 24 Μαρτίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

ζώδια

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα που ευνοούνται ή σταθεροποιούνται θα λέγαμε καθώς το φεγγάρι κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Νέες επιχειρηματικές κινήσεις μπορούν να γίνουν. Η νέα Σελήνη είναι τολμηρή και θαρραλέα για δράση, εμπεριέχει όλα τα στοιχεία της επιτυχίας. Ο Κριός είναι το ζώδιο που παίρνει πρωτοβουλίες με θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να βιώσουμε νέες καταστάσεις και θα πρέπει να προσέξουμε την ανυπομονησία και τη βιασύνη (χαρακτηριστικά του Κριού) για να μην οδηγηθούμε σε λανθασμένες πράξεις. Αναλαμβάνουμε δράση, παράγουμε έργο και πάμε μπροστά. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να πάμε μπροστά και για να εξελιχτούμε ακόμα και αν ο δρόμος είναι δύσκολος και σκληρός, ακόμα και αν νιώθουμε κουρασμένοι για να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια εποχή για νέα ξεκινήματα με ενθουσιασμό. Ρισκάρουμε αψηφώντας τους κινδύνους και δεν δεχόμαστε να αποτύχουμε.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς να τολμήσεις μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σου, στη σχέση σου, στη στάση σου, στη συμπεριφορά σου. Ανανεώνεσαι, κάνεις νέα πράγματα, είσαι τολμηρή και σίγουρη για τον εαυτό σου. Οραματίζεσαι κάτι καινούργιο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διαφωνίες και συμβιβασμοί είναι πιθανά. Θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Παίρνεις μια νέα κατεύθυνση και υλοποιείς τα όνειρά σου. Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει παρασκήνιο, μπορεί να εμπλακείς σε μυστικά σχέδια. Κάνε μια εσωτερική αναζήτηση και πάρε αποφάσεις που θα πρέπει να υλοποιήσεις ακόμα κι αν υπάρχουν φόβοι και ανασφάλειες. Κάθε αρχή και δύσκολη καθώς έρχεσαι σε επαφή με το υποσυνείδητο και το μυστηριώδες. Αυτό το διάστημα έχεις διαίσθηση, φαντασία. Πληγές του παρελθόντος μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια και να πρέπει να δώσεις λύσεις για να προχωρήσεις μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό μπαίνουν στη ζωή σου νέοι φίλοι ή εμπλέκεσαι σε ομάδες. Θέλεις να είσαι ελεύθερη, ανεξάρτητη, μπορεί να συμμετέχεις σε γκρουπ και οργανώσεις. Ανοίγεις νέους ορίζοντες με την πρωτοτυπία σου και οδηγείσαι στο μέλλον που θέλεις να ζήσεις χάρις στις καινοτόμες ιδέες σου. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές. Πετυχαίνεις τα σχέδιά σου χάρις στην τόλμη σου και την υποστήριξη των φίλων σου. Κάνεις νέες γνωριμίες με κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό πνέει νέος αέρας στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να εξελιχτείς επαγγελματικά και για να εδραιωθείς. Δες τι αλλαγές θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου και άρχισε να τις υλοποιείς. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από τη δουλειά σου μπορεί να βρεις νέες ιδέες αλλά θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι να δικαιωθείς. Πρόσεξε πως χρησιμοποιείς τη δύναμή σου και πως ασκείς επιρροή στους άλλους για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό αναζητάς νέες εμπειρίες και περιπέτειες που σε ευχαριστούν. Ανανεώνεσαι, σκέφτεσαι νέα σχέδια, ταξίδια και επέκταση. Μπορεί να αποφασίσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου με σπουδές ή σεμινάρια, αλλάζει η φιλοσοφία σου. θέλεις να αποδείξεις την αξία σου, να διδάξεις, να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Θέματα με το εξωτερικό ή νομικά θέματα ευνοούνται αυτό το διάστημα και θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να δεχτείς οικονομική στήριξη από ένα πρόσωπο. Μέσα από κάποιες καταστάσεις θα κάνεις αλλαγές. Θα δεις τα πράγματα εις βάθος και θα μεταλλαχτείς, θα μεταμορφωθείς. Μη φοβάσαι, θα τα καταφέρεις και θα ξεπεράσεις θέματα του παρελθόντος. Θα οργανώσεις καλύτερα τα κοινά οικονομικά και τα χρέη σου. Μπορεί να καταφέρεις να αποπληρώσεις τις οφειλές σου ή μπορεί να ασχοληθείς με περιουσιακά, ασφάλειες, διατροφές.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο θέλεις να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις, προσπάθησε να συμβιβαστείς είτε με το ταίρι σου είτε με τους συνεργάτες σου. Αν ψάχνεις για μια νέα σχέση ή συνεργασία, κάθισε να σκεφτείς τι ζητάς για να είναι αρμονική η ζωή σου. Κράτα τις ισορροπίες, δες σφαιρικά τα πράγματα πριν προχωρήσεις σε αλλαγές. Να θυμάσαι πως ότι γίνει, είναι για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό θέλεις να κάνεις αλλαγές στη δουλειά ή την καθημερινότητά σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν και σου τρώνε χρόνο και επηρεάζουν την ψυχική και σωματική σου υγεία. Βρες μια καλύτερη ισορροπία. Μείωσε το άγχος σου και προσπάθησε να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Μια πρόκληση μπορεί να δεχτείς στη δουλειά σου που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό είσαι έτοιμη για νέα εγχειρήματα. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη, έχεις νέες ιδέες. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και προχωράς μπροστά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια καθοριστική ερωτική γνωριμία ενώ αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση. Παίρνεις αγάπη από το ταίρι σου ή τα παιδιά σου. Διασκεδάζεις, κάνεις δημιουργικές εργασίες, έχεις ανάγκη το φλερτ, τη χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, μια συγκατοίκηση, μια αλλαγή στο σπίτι και την οικογένεια. Ξεκινάς μια νέα ζωή αφήνοντας πίσω άτομα και καταστάσεις που δεν σου είναι χρήσιμα για το μέλλον. Διώχνεις παλιές συνήθειες που σε κρατάνε πίσω μπλοκάροντας τη ζωή σου και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Κάνε αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια για να ζήσεις πιο αρμονικά. Αν νιώθεις εγκλωβισμό μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν σε ευχαριστεί, μπορεί τώρα να πάρεις την απόφαση να αναζητήσεις μια νέα στέγη για να είσαι πιο ανεξάρτητη και ελεύθερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ή να έρθεις πιο κοντά σε νεαρά πρόσωπα. Δημιουργείς μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με γείτονες και αδέρφια μέσα από την επικοινωνία. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση, την έρευνα. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί. Προσεγγίζεις πρόσωπα που σου λείπουν. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις σε χαλαρώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα και για να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσα από κάποιες δραστηριότητες. Μπορεί να λάβεις μια αύξηση. Αναρωτιέσαι για τις αξίες σου και κάνεις μια νέα αρχή για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ένα όνειρό σου μπορεί να πραγματοποιηθεί.