Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15 Νοεμβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα που θεωρητικά είναι ευνοϊκά καθότι το φεγγάρι αυτό κάνει εξάγωνο με Δία/Πλούτωνα. Είναι καλό διάστημα να αποτινάξουμε πράγματα που μας πιέζουν εδώ και καιρό, να μεταμορφωθούμε. Το παρελθόν μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό μπορούμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση για να διακρίνουμε τις δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, βρίσκουμε λύσεις σε προβλήματα κρυμμένα στο υποσυνείδητο, αποδεχόμαστε πως στη ζωή υπάρχει το φως αλλά και το σκοτάδι, προσπαθούμε να λύσουμε μυστήρια θέματα. Αυτό το φεγγάρι φέρνει την αλήθεια στο φως. Αν οι σχέσεις μας είναι βασισμένες στην πραγματική αγάπη και όχι στο σεξ και το φόβο θα ενδυναμωθούν. Νιώθουμε την ανάγκη να εκμυστηρευτούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, να επιδιώξουμε τη σταθερότητα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια. Μπορεί να αποπληρώσεις ένα δάνειο, να κάνεις μια επένδυση που θα σου φέρει κέρδος, να ασχοληθείς με κληρονομικά, περιουσιακά, κοινά οικονομικά. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει. Θέλεις να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου, να αποκοπείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Μπορεί να πιέζεσαι, όμως στο τέλος θα νιώσεις αναγεννημένη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, το βλέμμα σου στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Οι συνεργασίες σου θα σε απασχολήσουν επίσης. Κάνε αλλαγές για να επέλθει η ισορροπία και η αρμονία. Η δύναμη και το πάθος σε οδηγούν σε σωστό δρόμο. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί σε σωστές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά, να προσλάβεις έναν υπάλληλο ή να κάνεις εκκαθάριση στο χώρο σου. Ασχολείσαι με την υγεία σου, πας γυμναστήριο, ξεκινάς μια δίαιτα. Κάνε αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα εντυπωσιάσουν. Περνάς αρκετό χρόνο στον εργασιακό χώρο καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Μπορεί να σε αγχώσει αυτός ο τρόπος ζωής, όμως θα λάβεις τα εύσημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, θα βρεις τον έρωτα που ονειρεύεσαι  ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσει να διακριθείς και να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Οι συναισθηματικές σου επιθυμίες ικανοποιούνται. Αν έχεις σχέση, αφήνεις το παρελθόν και προχωράς μπροστά. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις και περνάς υπέροχα.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό ασχολείσαι με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να σκέφτεσαι να μετακομίσεις, να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, να κάνεις μια αγοραπωλησία που θα αποδειχθεί επιτυχημένη. Δεν αποκλείεται να λάβεις και μια κληρονομιά. Δίνεις τέλος σε νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος για να ζήσεις μια νέα ζωή. Θέλεις τώρα να βρίσκεσαι με οικογενειακά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο Σκορπιό, μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να συζητήσεις κάποιες νέες προοπτικές στη δουλειά σου. Έχεις την ευκαιρία να λύσεις παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου και να βάλεις γερά θεμέλια. Νέες γνωριμίες ξεπερνούν τις προσδοκίες σου. Μιλάς παθιασμένα και προσελκύεις νέα άτομα στη ζωή σου, διαθέτεις χιούμορ και επικοινωνιακές ικανότητες. Εντυπωσιάζεις με τις ιδέες και τα λόγια σου, επικοινωνείς με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και όλοι σε εμπιστεύονται.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσπαθείς να τα βελτιώσεις και να πετύχεις οικονομικούς στόχους. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία με σημαντικές απολαβές. Βρίσκεσαι με άτομα που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου. Μια νέα δουλειά μπορεί να σε καλύπτει οικονομικά και να σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία προς όφελός σου ακόμα και μέσα από παρασκηνιακές συζητήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μαγνητίζεις, προβάλλεις το δυναμισμό σου, βελτιώνεις την εικόνα σου, τη σχέση σου, τη δουλειά σου. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, αγωνίζεσαι να αλλάξεις τομείς της ζωής σου που δεν λειτουργούν σωστά. Κινείσαι με τις εμπειρίες του παρελθόντος και δοκιμάζεις στρατηγικές αποτελεσματικές. Ανανεώνεσαι, νιώθεις οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα και αφήνεις πίσω σου φοβίες και ανασφάλειες. Μια επαγγελματική επιτυχία θα έχει οικονομικά οφέλη. Μια σχέση σου μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα σου παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να νιώθεις μοναξιά ή μπορεί να θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχολογία σου, κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θα μεθοδεύσεις μια άνοδο με σταθερά και σίγουρα βήματα. Αφήνεις πίσω σου ότι σε αγχώνει ή σε πληγώνει, είσαι πιο συμπονετική και όχι τόσο λογική  τώρα. Μπορεί να νιώθεις πίκρα σκεπτόμενη το παρελθόν και ψάχνοντας απαντήσεις. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά σου και τους στόχους σου. Κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν οικονομικά. Είσαι ηγετική, δυναμική και μπορείς να οδηγήσεις μια ομάδα. Οι φιλοδοξίες σου υλοποιούνται. Δικτυώνεσαι και ανεβαίνεις επαγγελματικά. Μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή αν είσαι μόνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Ανταποκρίνεσαι καλύτερα στις υποχρεώσεις σου και προσπαθείς να βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Κάτι νέο σε περιμένει στην εργασία. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται, μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση ή μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Μια συμφωνία θα έχει καλά αποτελέσματα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να ταξιδέψεις ή μπορεί να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Ότι και να κάνεις θα πετύχει. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε ένα γάμο. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας βρίσκεται πολύ κοντά σου. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά ή μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις νέα πράγματα, να κάνεις σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Όλοι γύρω σου αποδέχονται τη φιλοσοφία σου και τις πεποιθήσεις σου. Μιλάς με ειλικρίνεια και η διαίσθησή σου σε οδηγεί σωστά. Άτομα με εμπειρίες σε βοηθούν με τις σωστές συμβουλές τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ