Follow us

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου

Τι θα φέρει σε όλα τα ζώδια;

shutterstock_86465761

Όταν Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται μαζί, στόχοι και ανάγκες γίνονται ένα, εκφράζονται ενιαία.

Η Σελήνη στο Σκορπιό βγάζει βαθιά συναισθήματα και συναισθηματικές εντάσεις, ασκεί έλεγχο πάνω σε αυτά, τα καταπιέζει. Η Σελήνη στο Σκορπιό είναι σε πτώση κι έτσι ένας φόβος μήπως προδοθούμε ή μας εγκαταλείψουν είναι πιθανός. Αυτή η Σελήνη έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα, τον έλεγχο, τις θαμμένες πληγές, τις απώλειες. Μας δίνει το ένστικτο και την ανάγκη να στραφούμε προς τον εσωτερικό μας κόσμο και να συνειδητοποιήσουμε τη συμπεριφορά μας, τους φόβους μας με σκοπό να τα θεραπεύσουμε.

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή δηλώνουν ότι η μεταμόρφωση ξεκινά μέσα από την επικοινωνία, το λόγο, τον τρόπο σκέψης, γι αυτό, άσε τη ζωή να μιλήσει, προχώρα σε αλλαγές που θα σε πάνε παρακάτω. Βρες λύσεις σε θέματα που είναι κρυμμένα στο υποσυνείδητό σου. Διώξε τα αρνητικά συναισθήματα και παραδέξου πως στη ζωή υπάρχει το σκοτάδι αλλά και το φως. Βγάλε έναν νέο εαυτό και λύσε κάθε μυστήριο που σε ταλαιπωρεί. Σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη θα ενδυναμωθούν.

Νέα αλλά και μυστικά ξεκινήματα μπορούν να γίνουν αφού πρώτα έχουμε ξεκαθαρίσει με το παρελθόν και με καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω.

Διαπραγματεύσεις και συζητήσεις θα γίνουν και για οικονομικά ζητήματα, χρέη και οφειλές έστω και με παρασκηνιακό τρόπο.

Το τρίγωνο του φεγγαριού με τον Ποσειδώνα ευνοεί αισθηματικά θέματα, τη δημιουργία ρομαντικών σχέσεων αλλά και την αναθέρμανση σχέσεων του παρελθόντος.

Σχέσεις και συνεργασίες που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα έχουν διάρκεια.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με ερωτικές σχέσεις και οικονομικά θέματα. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποιες οφειλές, να πάρεις πίσω χρήματα που σου χρωστάνε, να κάνεις κάποιες καλές συμφωνίες, να πάρεις μια κληρονομιά. Αν έχεις σχέση, μπορείς να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να αισθανθείς πιο ασφαλής από κοινά οικονομικά. Ένα πάθος μπορεί να βιώσεις με μια σχέση του παρελθόντος. Η Σελήνη αυτή είναι μια τονωτική ένεση για να ρυθμίσεις θέματα, να επωφεληθείς από προσφορές και χρήματα συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο αλλάζει δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο. Μια νέα σχέση ή συνεργασία θα σε γοητεύσουν. Το πάθος αναζωπυρώνεται, έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και νιώθεις πιο ασφαλής. Η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική και ρομαντική. Κέρδη μπορεί να έχεις και από ήδη υπάρχουσες συνεργασίες. Οι αλλαγές σε σχέσεις /συνεργασίες θα χαρακτηρίζονται από αρμονία και ισορροπία. Το πάθος και το ένστικτο σε οδηγούν στην ευτυχία. Η εμπιστοσύνη και η οικειότητα είναι στο ραντεβού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει δυνατότητες εύρεσης εργασίας. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην καθημερινότητά σου αλλά και στη φυσική σου κατάσταση. Θέματα υγείας βελτιώνονται. Κάποιες αλλαγές μπορεί να συμβούν στη δουλειά σου ή στη σχέση με συναδέλφους ή μπορεί και να προετοιμάζεις μια νέα συνεργασία. Ξεκίνα δίαιτα, γυμναστική για να ενδυναμώσεις το σώμα σου καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές ή μπορεί να δουλεύεις περισσότερες ώρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ένα νέο έρωτα, μπορεί να είναι πρόσωπο αλλά και μια ιδέα. Αυτό το διάστημα θα θέλεις να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις, να ζεις έντονες στιγμές πάθους. Νέες γνωριμίες, ρομαντικές και σεξουαλικές, αλλάζουν τους ρυθμούς σου. Θέλεις να απολαμβάνεις τη ζωή, να τη ρουφάς, να κάνεις πράγματα που σε έλκουν. Μπορείς να ξεκινήσεις δημιουργικά εγχειρήματα ή μια ιδέα σου να καταπλήξει τους άλλους. Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από φοβίες και εμμονές που σε κάνουν αρνητική. Βγες από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό δημιουργεί έντονα συναισθήματα που αφορούν το παρελθόν, την οικογένεια, τις ρίζες, τις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα. Οικογενειακές σχέσεις και ακίνητα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μια μετακόμιση, αγοραπωλησία ή ανακαίνιση είναι πιθανά. Μπορεί να θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου ή τους γονείς σου. Οικογενειακά θέματα, άλυτα του παρελθόντος, επανέρχονται και έχεις τη διάθεση να φέρεις την ειρήνη. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με την οικογένειά σου, διώχνεις το παρελθόν και ξεκινάς μια νέα ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό βελτιώνει την επικοινωνία και ευνοεί τις μετακινήσεις. Η κοινωνικότητα και οι επαφές αυξάνονται, τα προσόντα σου προωθούνται. Η αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή κοντινά ταξίδια ευνοούνται. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς γίνονται πιο ουσιαστικές. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σου. Ο λόγος έχει δύναμη και οι ιδέες σου εκπλήσσουν. Ξέρεις να δημιουργείς οικειότητα και εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Βάζεις νέους στόχους και προχωράς σε βελτιώσεις. Νέες οικονομικές συμφωνίες φέρνουν κέρδη. Πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Αν ψάχνεις εργασία, θα βρεις κάτι που θα σε γεμίζει και θα σου παρέχει ασφάλεια. Θα νιώσεις γενικά πιο ασφαλής στον οικονομικό τομέα, μπορεί να απαλλαχτείς από κάποιες οφειλές ή να κάνεις κάποιες επενδύσεις. Μια νέα γνωριμία αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου,το σύστημα αξιών επηρεάζεται και η αυτοεκτίμηση ανεβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει ρομαντική και ενισχύει την επιθυμία σου να κάνεις νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Οι σχέσεις σου περνούν σε ένα νέο στάδιο, γίνονται πιο ουσιαστικές, η επικοινωνία είναι βαθιά και το πάθος αυξάνεται. Αν είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις μια έντονη χημεία για κάποιο πρόσωπο ή κάποια πρωτόγνωρα συναισθήματα. Αν ψάχνεις εργασία, προώθησε τα ταλέντα σου ενώ αν δουλεύεις, οι σχέσεις ή το αντικείμενο φαίνεται να αλλάζουν. Οικονομικά θέματα ευνοούνται. Η εικόνα σου βελτιώνεται και ο μαγνητισμός σου δεν περνά απαρατήρητος. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου μέσα από φοβίες και ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει αποκαλύψεις. Θέλεις να απομακρυνθείς από κάποιες καταστάσεις σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Είναι ένα μικρό διάστημα ενδοσκόπησης και σκέψης, θέλεις να απομονωθείς, να χαλαρώσεις για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και άσε πίσω σου ότι σε πληγώνει ή δεν σε αφήνει να αναπτυχθείς. Μπορεί να δεις λάθη του παρελθόντος, να μην μπορείς να σκεφτείς λογικά, να είσαι πιο συμπονετική. Κάνεις μια νέα αρχή, πιο ουσιαστική σε κάποιες σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό ανοίγει νέους ορίζοντες στην κοινωνική σου ζωή. Δέχεσαι προσκλήσεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Συναντάς ανθρώπους που νιώθεις όμορφα και οικεία και που σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Νέες φιλίες ευνοούνται ή μπορεί και φιλικά πρόσωπα να σε ενισχύσουν οικονομικά. Ηγείσαι μιας ομάδας και όλοι αναγνωρίζουν την αξία σου. Η επικοινωνία είναι βαθιά και ουσιαστική. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Επαγγελματικές προτάσεις μέσα από τον φιλικό κύκλο είναι πιθανές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει επαγγελματική άνοδο. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο επαγγελματικό ή και να υπάρξει άνοδος στο εισόδημά σου. Κάτι αλλάζει στην καριέρα, οι στόχοι σου επιτυγχάνονται, δέχεσαι αναγνώριση και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Νέες συνεργασίες θα έχουν διάρκεια και κέρδη. Αν έχεις δουλέψει σκληρά, οι φιλοδοξίες σου παίρνουν σάρκα και οστά ή μπορεί να αναλάβεις μια ηγετική θέση και να αναγνωριστείς. Διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ευνοούνται. Είναι μια περίοδος που φέρνει επιτυχίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει νέα ξεκινήματα που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, τα όνειρά σου. Μπορείς να κάνεις ένα μεταπτυχιακό ή να βρεις μια δουλειά στο εξωτερικό. Ανοίγεις τους ορίζοντές σου, ταξιδεύεις, γνωρίζεις άλλους πολιτισμούς, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου ή μπορεί και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που ζουν μακριά. Μιλάς για τα πιστεύω σου και αναπτύσσεις ουσιαστικές συζητήσεις. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και γίνεσαι βαθιά συναισθηματική. Κάποια πρόσωπα, με γνώσεις και εμπειρία, σε βοηθούν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ