Follow us

Νέα Σελήνη στο Ταύρο | Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Στις 15 Μαΐου

Full Moon

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο μας προσφέρει νέα ξεκινήματα, σταθερότητα, απόλαυση και εκπλήξεις, διεγείρει τις αισθήσεις μας. Έχουμε ανάγκη να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις της ζωής και να προσφέρουμε συναισθηματική υποστήριξη. Αλλάζουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε τα οικονομικά μας και εκτιμάμε αυτά που κατέχουμε. Με αυτό το φεγγάρι κάνουμε αργά και σταθερά βήματα με σκοπό να πραγματοποιήσουμε βαθιές αλλαγές στη ζωή μας. Πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε τον εαυτό μας για να μας εκτιμήσουν και οι άλλοι.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη κάνεις αλλαγές στα οικονομικά σου. Νιώθεις μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια και όλοι σε εκτιμούν και σε αποδέχονται. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων, ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και βάζεις νέους οικονομικούς στόχους. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Είναι ένα ευνοικό διάστημα για να ανασυγκροτηθείς και για να έχεις καλές εξελίξεις στις οικονομικές σου υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις θετικές εξελίξεις στις προσωπικές σου υποθέσεις. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος ζωής και όλα γύρω σου σού δίνουν χαρά, αισιοδοξία, δύναμη και σε ανανεώνουν. Η περίοδος αυτή φέρνει καλά νέα σε χρήματα και αισθήματα. Γοητεύεις, εντυπωσιάζεις με τη δύναμη και την τόλμη σου. Διορθώνεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και ξεκινάς νέα πράγματα που σου παρέχουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Κάνεις πολλά πράγματα και είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία. Ανοίγουν πόρτες με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη αναπολείς το παρελθόν και αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη στο σπίτι σου. Χαλαρώνεις, κάνεις όνειρα και σκέφτεσαι τα επόμενα βήματά σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, μπορεί ακόμα να βρεθείς και σε σύγχυση. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που σε αγχώνουν, ανασυγκροτείσαι, αναδιοργανώνεσαι. Ανακτάς δυνάμεις για να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και για να βάλεις γερές βάσεις στο μέλλον. Σκέφτεσαι σοβαρά τις επιθυμίες και τα θέλω σου και βάζεις νέους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη κάνεις νέα σχέδια, βάζεις νέους στόχους και κάνεις νέες γνωριμίες. Είσαι αισιόδοξη και περιτριγυρίζεσαι από φίλους που σε εκτιμούν και σε νοιάζονται. Δέχεσαι άστήριξη από κοντινά σου πρόσωπα και κάνεις νέα όνειρα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάνεις πράγματα με φιλικά πρόσωπα και βγαίνεις από τη ρουτίνα. Μπορεί πάλι να απομακρυνθείς από φίλους και γνωριμίες με τα οποία δεν έχεις τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Νέα πρόσωπα θα σε εμπνεύσουν θετικά και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα. Προβάλλεις τη θετική πλευρά σου και ανοίγεις νέους ορίζοντες. Έχεις εύνοια από ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Ασχολείσαι πολύ με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει αλλά οι άλλοι σε εκτιμούν και σε τονώνουν. Μπορεί να βρεις μια νέα θέση ή να προοδεύσεις μέσα από σκληρή δουλειά στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται. Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και κάνεις νέα πλάνα. Κάνεις τα πάντα για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. θα δεχτείς νέες προτάσεις και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει χαρά και αισιοδοξία. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά και επιδιώκεις την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου. θέλεις να διευρύνεις τον τομέα της γνώσης για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, σπουδές, νομικά θέματα ευνοούνται. Μέσα από μετακινήσεις και μέσα από άλλους πολιτισμούς βιώνεις νέες συναρπαστικές εμπειρίες και ανανέωση. Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις πιο γεμάτη, μια νέα σχέση ή συνεργασία από μακριά είναι πιθανά. Βλέπεις φως.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη θα έχεις εξελίξεις σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά αλλά και σε ερωτικές υποθέσεις. Βάζεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου ενώ θα έχεις και θετικά νέα σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με άλλους. Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός βρίσκονται στα ύψη. Αναζητάς την οικειότητα και το σεξ και κάνεις μια νέα αρχή αποβάλλοντας όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και προχωράς με τη διαίσθησή σου. Έρχεται η αναγέννηση και βλέπεις στο βάθος του ορίζοντα μια μεταμορφωτική αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, κάνεις νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποκαθιστάς και σταθεροποιείς καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Νέες γνωριμίες θα αντέξουν στο χρόνο. Λύνεις διενέξεις, επανορθώνεις λάθη ή απομακρύνεις πρόσωπα από τη ζωή σου που δεν εκτιμούν την αξία σου και δεν σου παρέχουν συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο ψυχής με το οποίο θα εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Μια νέα σχέση ή συνεργασία είναι πιθανά ή λύνεις θέματα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη θα κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, μπορεί να αναλάβεις έξτρα καθήκοντα και να νιώσεις πιεστικά. Θα παλέψεις, θα κουραστείς, όμως θα πετύχεις επαγγελματική σταθερότητα. Είσαι αποδοτική και παραγωγική στην εργασία σου. Διεκπεραιώνεις όλα τα καθήκοντά σου και τις καθημερινές δραστηριότητές σου. Βάζεις σε τάξη τη ρουτίνα σου και υιοθετείς νέες υγιεινές συνήθειες. Κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη απολαμβάνεις τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά. Νιώθεις αναζωογονημένη και ασφαλής με έναν νέο έρωτα. Κάνεις ευχάριστες δραστηριότητες με το ταίρι σου. Διαθέτεις λάμψη, γοητεία, αισθησιασμό. Επιβεβαιώνεσαι και έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου. Κάνεις μια νέα αρχή ή μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές. Νέες επαγγελματικές κινήσεις φέρνουν φήμη. Κάποιες επενδύσεις σου φέρνουν κέρδη. Αυτό το φεγγάρι φέρνει υλικές και συναισθηματικές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στο σπίτι σου, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Νιώθεις ασφάλεια περισσότερο με οικεία πρόσωπα. Είσαι πιο υποχωρητική, το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου, νιώθεις γαλήνη και ηρεμία. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, μια ανακαίνιση, ή μπορεί να συγκατοικήσεις με ένα πρόσωπο ή μπορεί να έχεις ευχάριστα νέα με ακίνητη περιουσία. Αυτό το φεγγάρι ευνοεί τη σύσφιγξη οικογενειακών σχέσεων και βοηθά την οικονομική σταθερότητα. Νιώθεις πως οι άνθρωποι γύρω σου σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη ευνοεί την επικοινωνία. Είσαι πιο ομιλητική και σταθερή στις απόψεις σου. Κάνεις ευχάριστες δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν. Κάνεις νέες γνωριμίες, με ανθρώπους με τα ίδια ιδανικά και βγαίνεις από τη ρουτίνα. Νέες συμφωνίες και κοντινά ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα σε ευχαριστούν. Σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα το μέλλον και ηρεμείς. Είναι ένα διάστημα που απολαμβάνεις την κοινωνικότητα και τη διασκέδαση. Υπογραφές συμβολαίων, έγγραφα, συμφωνίες λειτουργούν προς όφελός σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ