Νέα Σελήνη στο Ταύρο | Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια;

Στις 15 Μαΐου

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο μας προσφέρει νέα ξεκινήματα, σταθερότητα, απόλαυση και εκπλήξεις, διεγείρει τις αισθήσεις μας.  Έχουμε ανάγκη να βιώσουμε τις γήινες απολαύσεις της ζωής και να προσφέρουμε συναισθηματική υποστήριξη. Αλλάζουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε τα οικονομικά μας και εκτιμάμε αυτά που κατέχουμε. Με αυτό το φεγγάρι κάνουμε αργά και σταθερά βήματα με σκοπό να πραγματοποιήσουμε βαθιές αλλαγές στη ζωή μας. Πρέπει να μάθουμε να εκτιμάμε τον εαυτό μας για να μας εκτιμήσουν και οι άλλοι.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη κάνεις αλλαγές στα οικονομικά σου.  Νιώθεις μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια και όλοι σε εκτιμούν και σε αποδέχονται. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων, ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και βάζεις νέους οικονομικούς στόχους. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Είναι ένα ευνοικό διάστημα για να ανασυγκροτηθείς και για να έχεις καλές εξελίξεις στις οικονομικές σου υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις θετικές εξελίξεις στις προσωπικές σου υποθέσεις. Ανοίγεται ένας νέος κύκλος ζωής και όλα γύρω σου σού δίνουν χαρά, αισιοδοξία, δύναμη και σε ανανεώνουν. Η περίοδος αυτή φέρνει καλά νέα σε χρήματα και αισθήματα. Γοητεύεις, εντυπωσιάζεις με τη δύναμη και την τόλμη σου. Διορθώνεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου και ξεκινάς νέα πράγματα που σου παρέχουν υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Κάνεις πολλά πράγματα και είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία. Ανοίγουν πόρτες με επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη αναπολείς το παρελθόν και αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη στο σπίτι σου. Χαλαρώνεις, κάνεις όνειρα και σκέφτεσαι τα επόμενα βήματά σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου, μπορεί ακόμα να βρεθείς και σε σύγχυση. Απομακρύνεσαι από πρόσωπα που σε αγχώνουν, ανασυγκροτείσαι, αναδιοργανώνεσαι. Ανακτάς δυνάμεις για να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και για να βάλεις γερές βάσεις στο μέλλον. Σκέφτεσαι σοβαρά τις επιθυμίες και τα θέλω σου και βάζεις νέους στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη κάνεις νέα σχέδια, βάζεις νέους στόχους και κάνεις νέες γνωριμίες. Είσαι αισιόδοξη και περιτριγυρίζεσαι από φίλους που σε εκτιμούν και σε νοιάζονται. Δέχεσαι άστήριξη από κοντινά σου πρόσωπα και κάνεις νέα όνειρα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάνεις πράγματα με φιλικά πρόσωπα και βγαίνεις από τη ρουτίνα. Μπορεί πάλι να απομακρυνθείς από φίλους και γνωριμίες  με τα οποία δεν έχεις τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες. Νέα πρόσωπα θα σε εμπνεύσουν θετικά και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη κάνεις νέα ξεκινήματα στην καριέρα. Προβάλλεις τη θετική πλευρά σου και ανοίγεις νέους ορίζοντες. Έχεις εύνοια από ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους. Ασχολείσαι πολύ με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει αλλά οι άλλοι σε εκτιμούν και σε τονώνουν. Μπορεί να βρεις μια νέα θέση ή να προοδεύσεις μέσα από σκληρή δουλειά στην ήδη υπάρχουσα εργασία σου. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται. Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και κάνεις νέα πλάνα. Κάνεις τα πάντα για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. θα δεχτείς νέες προτάσεις και θα ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή που θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σου δίνει χαρά και αισιοδοξία. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά και επιδιώκεις την ανάπτυξη και την εξέλιξή σου. θέλεις να διευρύνεις τον τομέα της γνώσης για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, σπουδές, νομικά θέματα ευνοούνται. Μέσα από μετακινήσεις και μέσα από άλλους πολιτισμούς βιώνεις νέες συναρπαστικές εμπειρίες και ανανέωση. Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις πιο γεμάτη, μια νέα σχέση ή συνεργασία από μακριά είναι πιθανά. Βλέπεις φως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες10 Δεκεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες07 Δεκεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες03 Δεκεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Best of network