Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες μεταξύ 21-27 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 16 Οκτωβρίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Είναι μια νέα Σελήνη που πραγματοποιείται ανάμεσα σε δυο πανσελήνους μέσα στον ίδιο μήνα. Αυτή η νέα Σελήνη στο Ζυγό θα μπορούσε να μιλάει για νέα ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Όμως οι προσπάθειες επικοινωνίας και συμφωνιών θα πέσουν στο κενό. Αν και ο Ζυγός είναι το ζώδιο της ειρήνης και της δικαιοσύνης, είναι πιθανές οι εντάσεις και τα σκάνδαλα καθώς το φεγγάρι αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη και σχηματίζει τετράγωνα με Κρόνο/Πλούτωνα. Θα μας δοθεί όμως η ευκαιρία να ισορροπήσουμε, να ενδυναμώσουμε τις σχέσεις μας. Καλό θα ήταν να δούμε τις διαφορές μας με τους άλλους, να δεχτούμε τη μοναδικότητα του άλλου και οι αντιδράσεις μας να είναι ήπιες. Μπορούμε να κάνουμε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις μας αρκεί να ξέρουμε που πατάμε, ποιοι είμαστε, τι θέλουμε. Μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αλλά και να δώσουμε τέλος σε κάτι που δεν μας ικανοποιεί. Θα πρέπει να έχουμε κατανόηση, να κάνουμε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς αν χρειαστεί για να είμαστε μαζί. Πρέπει να βρεθούν κοινές λύσεις, αμοιβαίες, να είμαστε δίκαιοι και ευγενικοί.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες μεταξύ 21-27 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σε αναγκάζει να ανεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη και διαλλακτική για να λύσεις τυχόν διαφωνίες με ηρεμία. Προσπάθησε να κάνεις αρμονικές τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Τα συναισθήματα με το ταίρι σου είναι έντονα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σταθερή συντροφική σχέση. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσεις τους άλλους ίσους προς ίσο χωρίς εντάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις βάζοντας σε πρώτο πλάνο το εμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό, μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά, αν είσαι άνεργη, αλλά δεν θα είναι αυτό που θα σε ικανοποιεί. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα στη δουλειά σου, στην καθημερινότητά σου ή στην υγεία σου. Έλα πιο κοντά σε συναδέλφους για να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας. Μπορεί να αλλάξει το καθημερινό σου πρόγραμμα λόγω υποχρεώσεων. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία, να ασχοληθείς με ένα εγχείρημά σου ή να κλείσεις εκκρεμότητες. Πάρε πρωτοβουλίες, ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, κάνε πιο υγιεινή διατροφή ή γυμναστική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Πρόσεχε τις διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα λόγω οικονομικών διαφορών. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα και σταθερή ερωτική σχέση. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να είσαι διαλλακτική και συνεργάσιμη. Έχεις καλή διάθεση, είσαι ρομαντική, διασκεδάζεις, φλερτάρεις, δίνεις και παίρνεις αγάπη, οι σχέσεις με τα παιδιά σου βελτιώνονται. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις τα ταλέντα σου. Είσαι εξωστρεφής, θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, βγαίνει το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια. Συναντάς εμπόδια, θέλεις να μετακομίσεις ή μπορεί να αναζητάς την ηρεμία σου στο χώρο του σπιτιού παρέα με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να ασχοληθείς με το παρελθόν σου, να διώξεις από τη ζωή σου πρόσωπα που σε πληγώνουν, θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Ασχολείσαι με την οικογένεια, τις ρίζες σου, τις παραδόσεις. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή να ασχοληθείς με ακίνητα ή με μια αγοραπωλησία.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό θέλεις να κάνεις αλλαγές. Προσπαθείς να βρεις τρόπους για μια καλύτερη επικοινωνία, είσαι ευγενική και συγκαταβατική στις συζητήσεις σου. Λαμβάνεις ειδήσεις, συλλέγεις πληροφορίες, λες τις απόψεις και τις ιδέες σου. Μια νέα συνεργασία ή σχέση μπορεί να προκύψουν τώρα. Έχεις καλή διάθεση, κάνεις νέες γνωριμίες. Ανανεώνεσαι και μαθαίνεις νέα πράγματα. Κάνεις διάλογο με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Κινείσαι χωρίς πίεση και άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Θέλεις να βάλεις μια τάξη για να νιώσεις ασφαλής, σταθερή. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, να επενδύσεις σε κάτι κερδοφόρο, να κάνεις μια καλή συνεργασία με οφέλη. Έχεις μεγάλη αυτοεκτίμηση, βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο σύστημα αξιών με σένα. Νιώθεις ασφαλής με όσα έχεις κατακτήσει ως τώρα; Δες τι έχει αξία για σένα, θέσε ρεαλιστικούς στόχους σχετικά με το εισόδημά σου. Ανακάλυψε νέες μικρές απολαύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θέλεις να κάνεις αλλαγές που θα γίνουν με δύσκολο τρόπο. Θέλεις να ανανεωθείς σε κάθε επίπεδο. Κάνεις σημαντικές συναντήσεις με πρόσωπα που σου προσφέρουν σταθερότητα και συνεργασία. Κάποια άτομα συμβάλλουν θετικά στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Δες τις ανάγκες σου και αγωνίσου γι’ αυτές. Έχεις ανάγκη να εξελιχτείς στην ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Κάνε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς αν χρειαστεί για να προχωρήσεις μπροστά. Άνοιξε τις κεραίες σου για οτιδήποτε νέο μπαίνει στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό σε βυθίζει και σε παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις. Έρχεσαι σε επαφή με τα βάθη της ψυχής σου, ψάχνεις τον εσωτερικό σου κόσμο για αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Αναζητάς την μοναξιά, θέλεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ηρεμήσεις, να βάλεις τάξη σε πράγματα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Προσπάθησε να θεραπεύσεις πληγές από το παρελθόν για να απελευθερωθείς. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις. Δώσε σημασία σε συμπτώσεις και στα όνειρά σου. Δες τους φόβους και τις ανασφάλειές σου που σε εμποδίζουν να εξελιχτείς. Κάνε πράγματα που θα σε τονώσουν, χαλάρωσε και δες με συμπάθεια και κατανόηση τις ανάγκες προσώπων που σε ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την νέα Σελήνη στο Ζυγό είσαι κοινωνική, κάνεις σχέδια για το μέλλον, έχεις καλή και συνεργατική διάθεση και όλα αυτά αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ελεύθερη, ανεξάρτητη, κάνεις πράγματα με τα οποία αισθάνεσαι καλά, απομακρύνεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που σε πιέζουν και σε περιορίζουν. Δημιουργείς νέες φιλίες και νέες συμμαχίες που ευνοούν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ίσως μπεις σε μια ομάδα με την οποία εκπέμπεις στο ίδιο μήκος κύματος. Έχεις πρωτότυπες ιδέες, η τεχνολογία και το διαδίκτυο δρουν βοηθητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό δεν βοηθά ιδιαίτερα την καριέρα σου. Προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα στη δουλειά σου μέσα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Βάζεις νέους στόχους και προσπαθείς να προοδεύσεις, να αναπτυχθείς. Χρησιμοποίησε την διπλωματία σου, την ψυχραιμία σου, την επιμονή και την υπομονή σου για να βάλεις μια τάξη. Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου για να φτάσεις ψηλά. Μια αλλαγή στην καριέρα σου που θα αλλάξει την κοινωνική σου θέση είναι πιθανή ή μπορεί να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Ζυγό σε βοηθάει να ανανεωθείς, να πάρεις νέες πρωτοβουλίες έστω και μέσα από δυσκολίες. Θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια, να εξερευνήσεις νέα εδάφη πέρα από τα συνηθισμένα, αναζητάς το καινούργιο, αυτό που θα αλλάξει τη ρουτίνα σου. Επιθυμείς τα ταξίδια και μια νέα εκπαίδευση, σπουδές και σεμινάρια, θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου γνωρίζοντας ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου. Η φαντασία σου είναι μεγάλη. Έρχεσαι πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό επηρεάζει την ερωτική και οικονομική σου ζωή. Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σε αναστατώνει ψυχικά, να ηρεμήσεις, να αναγεννηθείς βλέποντας τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Έρχεσαι πιο κοντά στα κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου. Πρόσεχε τις διαμάχες με την εξουσία, την επιβολή κυριαρχίας, τον έλεγχο. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο σεξ και το πάθος. Βάλε μια τάξη σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά και κάνε νέες οικονομικές συμφωνίες πολλά υποσχόμενες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ