Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη είναι το άνοιγμα ενός κύκλου που λειτουργεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που διαδραματίζεται

Νέα Σελήνη στο Ζυγό

Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό ενδιαφερόμαστε για τις σχέσεις μας. Θέλουμε να τις ενδυναμώσουμε, να είναι πιο ισορροπημένες και αρμονικές. Οι αντιδράσεις μας είναι πιο ήρεμες και καλούμαστε να δεχτούμε τη μοναδικότητα του άλλου.

Αν θέλουμε να συμβιβαστούμε, είναι σημαντικό να ξέρουμε τι δίνουμε και τι παίρνουμε. Είναι η στιγμή που μπορούμε να διορθώσουμε σχέσεις, αισθηματικές ή επαγγελματικές, ή να τις αφήσουμε πίσω αν δεν είναι ικανοποιητικές. Έχουμε διάθεση να μοιραστούμε πράγματα, να κάνουμε υποχωρήσεις, να μπούμε στη θέση του άλλου και να τον κατανοήσουμε, να αγαπήσουμε, να αγαπηθούμε, να βρούμε ένα κοινό έδαφος σε τυχόν προβλήματα.

Ο Ζυγός είναι ευγενικός, δίκαιος, διπλωμάτης, τον ενδιαφέρει πολύ η εικόνα του, η γνώμη των άλλων έτσι ώστε η συμπάθεια που θα δημιουργήσει να είναι βοηθητική για τους στόχους του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει μόνος του, είναι εξαρτημένος.

Το τετράγωνο της νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα τονίζει πως για να κάνουμε μια νέα αρχή θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από τα φθαρμένα, τα παλιά γιατί αν τα κουβαλάμε μέσα μας δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε να ανοίξουμε νέους κύκλους. Πρέπει να αδειάσουμε τις σκέψεις μας, τις συνήθειές μας, που χρόνια μπορεί να κουβαλάμε και που επιμένουμε να συντηρούμε. Η διαδικασία του Πλούτωνα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να εξελιχτούμε.

Το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Άρη μας δίνει τον ενθουσιασμό και τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε τα σχέδιά μας.

Ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και σε τετράγωνο με τον Άρη. Έτσι, επανέρχονται σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος και τις βιώνουμε έντονα, παθιασμένα, κτητικά. Θα κληθούμε τώρα να αποφασίσουμε αν θα τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα κλείσουν οριστικά. Δεν πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μας προετοιμάζει για συναισθήματα που θα εμπεριέχουν το ρομαντισμό, την ανιδιοτέλεια, την πραγματική αγάπη, το πάθος.
Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Αυτά τα ζώδια μπορούν να κάνουν νέα ξεκινήματα αν καταφέρουν να ξεπεράσουν φοβίες και ανασφάλειες. Ότι νέο προκύψει, δεν πρέπει να βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν παλιές εκκρεμότητες.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο. Θα κληθείς αυτό το διάστημα να αντιμετωπίσεις σχέσεις και συνεργασίες στα ίσα και χωρίς εντάσεις. Μπορεί να συμβιβαστείς, να κάνεις υποχωρήσεις είτε με τη δική σου θέληση είτε επειδή το φέρνουν οι καταστάσεις. Είσαι κοινωνική και συνεργατική. Περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου και κρατάς τη σχέση ζωντανή. Είναι καλό διάστημα για να συζητήσεις τυχόν διαφωνίες που είχαν προκύψει. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σχέση συντροφική.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες στη δουλειά σου. Έχεις τη διάθεση να λύσεις κάθε πρόβλημα με τον ήρεμο και ευγενικό σου τρόπο. Έρχεσαι πιο κοντά με συναδελφικά πρόσωπα και κάνεις βελτιώσεις στον εργασιακό σου χώρο. Διεκπεραιώνεις πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σου και προσφέρεις τις υπηρεσίες σου πρόθυμα. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις ένα γυμναστήριο, μια δραστηριότητα ή ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Μπορείς επίσης να αντιμετωπίσεις καλύτερα ένα πρόβλημα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τα ερωτικά σου, τη δημιουργικότητά σου. Αυτό το διάστημα θα είσαι πιο εξωστρεφής, πιο ενθουσιώδης, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βγαίνει το παιδί από μέσα σου και η διάθεσή σου είναι πιο ρομαντική και παιχνιδιάρικη. Ένας νέος έρωτας που θα σου χαρίσει σταθερότητα και αισθησιασμό είναι πιθανός. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, διασκεδάζεις και περνάς ρομαντικές στιγμές. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται. Συνεργάζεσαι καλύτερα με τα παιδιά σου αν έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό έχεις ανάγκη να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής, να έρθεις πιο κοντά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Μπορεί να ασχοληθείς με το παρελθόν σου, με τις ρίζες σου, να κάνεις εκκαθάριση από άτομα που σου δημιουργούν ψυχικό πόνο ή μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. θα περάσεις αρκετές στιγμές με τα οικεία σου πρόσωπα. Βρίσκεις γαλήνη και ηρεμία στο χώρο σου. θέλεις να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αισθάνεσαι εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να ελαφρύνεις ίσως ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο του παρελθόντος. Μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς και με θέματα ακινήτων πχ. Αγοραπωλησίες.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις σκέψεις σου. Μπορείς να επεκτείνεις τις γνώσεις σου ή να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με σύντροφο ή συνεργάτες. Είσαι ευγενική και συγκαταβατική στον τρόπο ομιλίας και επικοινωνίας σου. Συλλέγεις πληροφορίες, μαθαίνεις νέα. Διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου με μεγαλύτερη ευκολία, χωρίς πίεση και άγχος. Σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, γείτονες βελτιώνονται μέσα από τον διάλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Ζυγό θα αναρωτηθείς αν νιώθεις ασφαλής με όλα όσα έχεις κατακτήσει. Θα δεις καθαρά τι έχει μεγαλύτερη αξία για σένα και βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο σύστημα αξιών με το δικό σου. Θα βάλεις σε μια σειρά οικονομικά ζητήματα και θα αναζητήσεις νέους τρόπους εσόδων. Αναζητάς την οικονομική σταθερότητα και μπορεί να κάνεις μια επικερδή συνεργασία ή μια επένδυση. Είσαι προσγειωμένη και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network