Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου;

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | Πώς θα σε επηρεάσει;

Με έξι πλανήτες να βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στον Αιγόκερω, τα θέματά μας είναι πρακτικά. Ο Αιγόκερως μας κάνει φιλόδοξους, ώριμους, κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να φτάσουμε στους στόχους μας. Έχουμε ανάγκη τη σταθερότητα και οι πράξεις μετράνε.

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τη Σελήνη έρχεται να μας απελευθερώσει από παγιωμένες αντιλήψεις και καταστάσεις. Για να σταθεροποιηθούμε πρέπει να γίνουν αλλαγές και αυτό φέρνει μια αστάθεια. Η μεγάλη μας ανάγκη για ελευθερία ταρακουνά τις σχέσεις μας. Η Αφροδίτη, σε σύνοδο με Ήλιο και Σελήνη, φέρνει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και οικονομικά. Μπορεί να μας απασχολήσει η εξωτερική μας εμφάνιση, η εικόνα μας προς τα έξω ενώ θα έχουμε και την ανάγκη των απολαύσεων. Ο Άρης μας προσφέρει το πάθος και μας βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το εξάγωνο Δία/Πλούτωνα είναι μια τύχη αλλά ταυτόχρονα και δύναμη που μας οδηγεί στην επιτυχία μέσα από αλλαγές που γίνονται αβίαστα.

Είναι ένα διάστημα που βάζουμε νέους στόχους και κάνουμε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Προσοχή σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα, ευνοείται η πρωτοπορία και ο καλός προγραμματισμός.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω |  Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη μπορεί να δεχτείς μια επαγγελματική πρόταση αλλά μη βιαστείς να αφήσεις κάτι σταθερό. Μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή να υπάρξουν αλλαγές σε σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να σε απασχολεί η δημόσια εικόνα σου, το prestige σου. Δέξου τις αλλαγές με χαρά και να θυμάσαι πως με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα φτάσεις στην κορυφή. Προσοχή σε ηλικιωμένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές, πνευματικές εργασίες, μελλοντικά σχέδια. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή ή μπορεί να σε απασχολεί μια συνεργασία με το εξωτερικό ή μπορεί να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι για μια οικονομική συμφωνία. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια μετεκπαίδευση ή σεμινάρια για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Η οπτική σου για τα πράγματα αλλάζει και διαμορφώνεις το μέλλον σου όπως επιθυμείς. Μπορεί να προκύψουν και νομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη φέρνει ευκαιρίες για δάνεια, αγορές, επενδύσεις, κληρονομιές. Θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με αυτά ενώ μπορεί να υπογράψεις και ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο. Θα ασχοληθείς επίσης με θέματα συμβίωσης και οικονομικών, με τις στενές σου σχέσεις, το πάθος φαίνεται να φουντώνει. Μπορεί να δεχτείς μια πρόταση από πρόσωπο του παρελθόντος που θα δοκιμάσει τα όρια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει ευκαιρίες για νέες σχέσεις και συνεργασίες αφού βέβαια έχεις ξεκαθαρίσει με τις προηγούμενες. Ας φύγει το παλιό πριν έρθει το καινούργιο. Αν η σχέση σου είναι καλή, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, έχεις μεγάλες πιθανότητες να κάνεις μια νέα σχέση, να βρεις το άλλο σου μισό. Επίσης, είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα αλλάξει την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε συναδελφικές σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network