Follow us

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13 Ιανουαρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

225337C5-4713-4BFF-8233-781F10ACC7F8

Η νέα Σελήνη κάνει σύνοδο με Πλούτωνα ενώ η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με Άρη/Ουρανό. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουμε εύκολα νέα ξεκινήματα. Το τετράγωνο Άρη/Κρόνου δημιουργεί έντονες διαμάχες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η ψυχραιμία κρίνεται απαραίτητη.

Ο Αιγόκερως έχει να κάνει με τους στόχους, την καταξίωση, με πατρικές φιγούρες, με πρόσωπα εξουσίας. Θα πρέπει να κινούμαστε σοβαρά και υπεύθυνα, να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Καλό θα ήταν να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους για να μπορέσουμε να τους πετύχουμε με αργά και σταθερά βήματα. Ο δρόμος προς την κορυφή κερδίζεται με σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή και πίστη.

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης, δοκιμάζει τα σχέδιά μας και αυτά πρέπει να αντέξουν, να σταθεροποιηθούν για να πετύχουν και η επιτυχία αυτή είναι βέβαιο πως θα διαρκέσει.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βάζεις μεγάλους στόχους στην καριέρα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και ανώτερα πρόσωπα αναγνωρίζουν την αξία σου. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, τολμάς και ξέρεις που θέλεις να φτάσεις. Μπορεί να αποκτήσεις φήμη ή να κάνεις μια δημόσια παρουσίαση. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις και αλλαγές στην εργασία σου ή σε πρόσωπα εξουσίας. Μπορεί πάλι να σε απασχολήσει η σχέση σου με μια πατρική φιγούρα. Κάποιες συζητήσεις παλιές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια για να ξεκαθαρίσουν. Απόφυγε τον εγωισμό και την πίεση προς τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα ταξίδια, τις σπουδές, τα νομικά ζητήματα, τις διαπραγματεύσεις, την κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια εκπαίδευση, ένα μεταπτυχιακό, μια συνεργασία στο εξωτερικό. Αναθεωρείς τις απόψεις σου για τη ζωή, βλέπεις τα πράγματα με άλλη οπτική και επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου. Είσαι πιο ανοιχτόμυαλη, έχεις τολμηρές ιδέες, βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μπορεί να οργανώνεις ένα πρόγραμμα ή να κάνεις επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό ή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου. Αποκτάς νέες γνώσεις και αναπτύσσεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έρχεσαι σε επαφή με τους φόβους, τις εμμονές σου και με κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν που θα σε αναστατώσουν. Μπλοκαρισμένα συναισθήματα σε κάνουν επιθετική. Ξεκαθάρισε κάποια πράγματα στη σχέση σου, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Το πάθος και το σεξ έχουν μεγάλη σημασία για σένα, είτε γιατί έχεις μεγαλύτερη επιθυμία είτε γιατί σου λείπουν. Δεν αναζητάς επιφανειακές καταστάσεις αλλά μια ψυχική ένωση. Δες βαθιά μέσα σου τι αλλαγές μπορείς να κάνεις. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σου. Τακτοποίησε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, οικονομικές εκκρεμότητες. Διεκδίκησε χρήματα που σου οφείλουν. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει σε πρώτο πλάνο σχέσεις και συνεργασίες. Ο σύντροφός σου είναι σημαντικός για σένα και πρέπει να λύσεις μαζί του κάποια θέματα που εκκρεμούν. Αλλαγές στην εργασία σου είναι πιθανές. Μπορεί ένα νέο πρόσωπο να ταράξει τα νερά ή μπορεί να ξεκινάς ένα νέο εγχείρημα. Δες αν βρίσκεσαι στο ίδιο επίπεδο με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου. Αξιολόγησε τις σχέσεις σου και προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Άγχος και εντάσεις είναι πιθανά. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, αναζητάς την ισορροπία και την ειρήνη στις σχέσεις σου. Ακολούθησε την καρδιά σου.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει την εργασία, την υγεία και την καθημερινότητά σου. Μπορεί να ξεκινάς κάτι νέο στην εργασία σου ή την καθημερινή σου ζωή αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Βάζεις νέα θεμέλια, έχεις αλλαγές ίσως και στο αντικείμενο εργασίας σου. Οι συνάδελφοί σου θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αποδοτική και παραγωγική στην εργασία σου. θα τα καταφέρεις με σκληρή δουλειά. Είναι καλό διάστημα να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, να κόψεις κακές συνήθειες, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ, την διασκέδαση, τα παιδιά, την δημιουργικότητα. Όλα αυτά έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας ή μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου για να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Επιπόλαιες σχέσεις σοβαρεύουν, νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Αν είσαι μόνη, αναζητάς μια σταθερή σχέση, είσαι πιο επιλεκτική και λογική. Αλλάζει ο τρόπος έκφρασής σου, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Έχεις έμπνευση, νέες ιδέες που σε βοηθούν στο δημιουργικό έργο σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Φροντίζεις αγαπημένα πρόσωπα και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα. Βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι με οικεία πρόσωπα, έρχεσαι πιο κοντά σε έναν γονέα. Προσοχή στις παρεξηγήσεις για παρελθοντικά θέματα. Τα συναισθήματά σου είναι κυκλοθυμικά, κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σου δημιουργούν θυμό. Αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου. Μπορεί αυτό το διάστημα να ψάχνεις ένα νέο σπίτι ή μπορεί να χτίζεις ένα σπίτι ή να κάνεις επισκευές και ανακαίνιση στο σπίτι σου. Μπορεί πάλι να σε απασχολήσει ένα παλιό ακίνητο ή εκκρεμότητες της ακίνητης περιουσίας σου. Κάνεις εκκαθάριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει κινητικότητα. Αυξάνονται οι μετακινήσεις, οι εκδρομές, δικτυώνεσαι περισσότερο. Η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα βελτιώνεται, σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες εξομαλύνονται, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Οργάνωσε σωστά τα σχέδιά σου. Είσαι πιο επικοινωνιακή, πιο πρακτική, πιο λογική. Κάποιοι άνθρωποι σε βοηθούν με την γνώση και την εμπειρία τους στην εργασία σου. Εκφράζεσαι με ακρίβεια και μπορούν οι άλλοι να κατανοήσουν τις επιθυμίες και τις απόψεις σου. Το μυαλό σου είναι διεισδυτικό, δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βρίσκεις τρόπους για να βγάζεις περισσότερα χρήματα. Κάνεις προσεκτικά βήματα, οργανώνεσαι, σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά. Τι πρέπει να κάνεις για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα; Κάποια ενημερωμένα πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν με τις συμβουλές τους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου κάνοντας σωστή διαχείριση. Μπορεί να δρομολογήσεις μια αγορά ή μια επένδυση. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, πιστεύεις στον εαυτό σου. Κάνεις αναθεωρήσεις για το τι αξίζει πραγματικά για σένα. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου είναι σημαντική για τη ζωή σου. Ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα με πατρικές ή εξουσιαστικές φιγούρες, αναθεωρείς κάποια σχέδια, έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Κάποια επαγγελματικά θέματα μπορεί να σε αγχώνουν και να σε πιέζουν. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται, κάτι νέο ξεκινά για σένα. Αναβαθμίζεις την εικόνα σου, αλλάζουν οι συνθήκες σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ανοίγεται ένα πιο ελπιδοφόρο κεφάλαιο. Βελτιώνεις την εμφάνισή σου και τη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ανοίγεις μια νέα σελίδα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, αποβάλλεις τον πόνο και την θλίψη που κρύβεις μέσα σου εξαιτίας ίσως μιας απώλειας ή μιας προδοσίας. Οι αναμνήσεις σε κατακλύζουν. Κάποιες αποκαλύψεις θα σε οδηγήσουν να δώσεις ένα τέλος σε κάτι που δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή σου. Αναζητάς περισσότερο τη μοναξιά, ζεις με όνειρα και φαντασιώσεις. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη, άκουσέ την. Χαλάρωσε, ηρέμησε, έχεις ανάγκη να απομονωθείς, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Κάνε μια κοντινή απόδραση, κάνε έναν απολογισμό για να λάβεις σωστές αποφάσεις για την αισθηματική και επαγγελματική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί θέματα σχετικά με φιλίες, ομάδες, κοινωνικότητα, στόχους. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια σχέδιά σου, να αναθεωρήσεις κάποιες φιλικές σου σχέσεις που δεν σου είναι πια χρήσιμες. Μπορεί να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε κάποιες σχέσεις σου, βάζεις νέους στόχους που απαιτούν χρόνο και ενέργεια, δημιουργείς νέες φιλίες χρήσιμες για το μέλλον. Μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, προσπαθείς να πετύχεις ένα συλλογικό καλό. Είσαι περισσότερο φιλάνθρωπη, προσφέρεις σε όσους έχουν ανάγκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ