Follow us

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20 Ιουλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι την πρώτη μέρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Family party on the beach in California at sunset

Μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο, απέναντι από Δία/Κρόνο/Πλούτωνα, μπορεί να φέρει δοκιμασίες, δυσκολίες, περιορισμούς. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Ο Κρόνος ζητά αφοσίωση, υπευθυνότητα και μεγάλες προσπάθειες. Φέρνει συναισθήματα μελαγχολίας, θλίψης, ανησυχίας, χαμηλής αυτοεκτίμησης. Δημιουργεί απόσταση με τους άλλους, απομόνωση, απόρριψη. Δύσκολες οι σχέσεις με άτομα κύρους ή μεγαλύτερα πρόσωπα. Μπορεί να είναι επικριτικά, απαιτητικά, ανυπόμονα απέναντί μας. Μπορεί να νιώσουμε συναισθήματα καταπίεσης, φόβου, κατάπτωση και στεναχώρια. Επιμονή και υπομονή μας οδηγούν στην επιτυχία και την αναγνώριση.

Ο Καρκίνος έχει να κάνει με το συναίσθημα, την πατρίδα, το παρελθόν, το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, την ψυχή, την παιδική ηλικία. Η αντίθεση Ήλιου/Κρόνου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις μας με τα άλλα κράτη. Προσοχή και στην υγεία, τα οιδήματα και τα υγρά του σώματος. Πέφτουν τα επίπεδα της ενέργειας και μπορεί να σκεφτόμαστε πιο αρνητικά και απαισιόδοξα. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός του Καρκίνου δεν μπορεί να εκφραστεί καθώς βρίσκει απέναντι τον ψυχρό και περιοριστικό Κρόνο. Μπορεί να έρθουμε αντιμέτωποι με την συναισθηματική μας ασφάλεια.

Τα όσα συμβούν δεν θα είναι ευχάριστα και αισιόδοξα. Θα είμαστε ανήσυχοι και προβληματισμένοι. Το τετράγωνο Ερμή/Άρη φέρνει προβλήματα και εντάσεις, καβγάδες και γκρίνια. Αποφύγετε τις προκλήσεις.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι την πρώτη μέρα καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Η επιρροή του νέας Σελήνης θα κρατήσει μέχρι και τέλη Σεπτεμβρίου καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στη μοίρα της νέας Σελήνης και θα την ενεργοποιεί, Αύγουστο/Σεπτέμβριο.

Ας μην ξεχνάμε πως νέα Σελήνη= νέα ξεκινήματα, έστω και μέσα από δυσκολίες.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσεις ένα μεγαλύτερο οικείο πρόσωπο ή να έρθεις πιο κοντά με έναν γονέα ή μπορεί αντίθετα, να απομακρυνθείς. Μπορεί να κάνεις εργασίες στο σπίτι σου, να το ομορφύνεις, να κάνεις μια ανακαίνιση, το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου, θέλεις να νιώθεις ασφάλεια μέσα σ’ αυτό. Αναμνήσεις από το παρελθόν έρχονται στο μυαλό σου. Απόφυγε τον παρορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο κάνεις μετακινήσεις και επαφές. Μπορεί να κάνεις κοντινές αποδράσεις με οικεία πρόσωπα. Η επικοινωνία βελτιώνεται καθώς και οι σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Δες τις καταστάσεις με μια διαφορετική ματιά. Μάθε νέα πράγματα, κάνε μια νέα συμφωνία. Έχεις νέες ιδέες και ανταλλάσσεις τις απόψεις σου μέσα από συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Υπάρχουν νέα δεδομένα που αλλάζουν το εισόδημά σου ή προκύπτουν έξοδα που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Βρες τρόπους για να κάνεις πιο άνετη τη ζωή σου. Κάνε οικονομικές συμφωνίες, χάραξε ένα νέο σχέδιο δράσης. Βρες ριζοσπαστικούς τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Στρέφεις την προσοχή σου σε θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σου. Είναι σημαντικό το διάστημα αυτό για σένα. Μπορεί να έχεις ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στην οικογένειά σου, στις ρίζες σου ή μπορεί να αλλάξεις τόπο διαμονής. Νιώθεις ανασφάλεια ίσως σε σχέσεις και συνεργασίες, ίσως να πιέζεσαι. Προσπάθησε να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Πρόβαλλε τον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σου αρέσουν. Έλκεις τους άλλους με τις ικανότητές σου.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο θέλεις να απομονωθείς, να χαλαρώσεις, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Οργάνωσε διακοπές. Μπορεί να επιστρέψει το παρελθόν στη ζωή σου ή κάποιες αναμνήσεις ή μπορεί να έχεις κάποιες φοβίες και ανασφάλειες από τις οποίες να θέλεις να απεμπλακείς. Κάνε τον απολογισμό σου πριν περάσεις στη δράση και βάλε νέους στόχους. Άκου τη διαίσθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε φιλίες, ομάδες, στόχους, κοινωνικότητα. Οι φίλοι είναι το καταφύγιό σου και κοντά τους νιώθεις ασφάλεια. Μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες αν αισθάνεσαι πως υπάρχει καλή επικοινωνία με κάποια άτομα και έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Υλοποιείς κάποιους στόχους σου και γίνεσαι ο ηγέτης μιας ομάδας. Είσαι πολύ κοινωνική και κάνεις νέα ξεκινήματα. Αποφεύγεις οτιδήποτε νιώθεις πως σε περιορίζει και σου επιβάλλει κανόνες και όρια.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο υπάρχουν κάποια νέα δεδομένα στην καριέρα ή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα ή σε επαγγελματικά σου εγχειρήματα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή να βελτιώσεις την εικόνα σου. Είσαι πιο παραγωγική, πιο αποδοτική στη δουλειά και περιτριγυρίζεσαι από άτομα που σε βοηθούν. Βάλε νέους στόχους, θα ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και θα ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μπορεί να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, νομικά θέματα. Έχεις ανάγκη για επέκταση, αναθεωρείς τη φιλοσοφία σου και σχεδιάζεις εκ νέου το μέλλον σου. Κάνεις νέα σχέδια και αναζητάς την περιπέτεια. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες και ζεις νέες εμπειρίες. Νιώθεις πνευματικά ελεύθερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο κάνεις μια ενδοσκόπηση. Ζεις την αναγέννηση και ανακαλύπτεις νέα κομμάτια του εαυτού σου. Ασχολείσαι με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Τακτοποίησε κάποιες οφειλές, διεκδίκησε χρήματα που σου χρωστούν, βάλε μια τάξη στην οικονομική σου ζωή. Άσε πίσω σου νοσηρές καταστάσεις και κάνε χώρο για νέα πράγματα. Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου στα χέρια σου. Ξεκαθάρισε τι δίνεις και τι παίρνεις από τη σχέση σου σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Σεξουαλικά ζητήματα σε απασχολούν. Διεκδίκησε ένα καλύτερο μέλλον στην ερωτική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Ασχολήσου περισσότερο με τον σύντροφό σου γιατί μπορεί να τον έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα. Η σχέση σου χρειάζεται ανανέωση. Επαγγελματικά, μπορεί να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα, να γίνουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο, να αλλάξεις αρμοδιότητες, να κάνεις νέα εγχειρήματα. Κάνε μια αναθεώρηση σχετικά με το πώς παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Όλων των ειδών οι σχέσεις σου αλλάζουν, με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Ξεκίνα μια νέα ζωή απαλλαγμένη από σχέσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα και την εργασία. Μπορεί να αλλάξουν οι εργασιακές σου σχέσεις ή οι αρμοδιότητές σου. Αναλαμβάνεις ευθύνες που αλλάζουν το ρυθμό σου. Μπορεί να σε απασχολήσει η υγεία σου, να πρέπει να διακόψεις κάποιες κακές συνήθειες, να υιοθετήσεις νέες. Απαλλάξου από πράγματα που ρουφούν την ενέργειά σου και βρες λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικά πράγματα αυτό το διάστημα και δείχνεις τις ευαισθησίες σου. Οι σχέσεις σου με τα παιδιά βελτιώνονται, περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους, ανανεώνεσαι ερωτικά και αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση αυτόν τον καιρό. Δημιουργείς, φλερτάρεις, βρίσκεις μια νέα αγάπη, προβάλλεις τα ταλέντα σου. Απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ