Follow us

Νέα Σελήνη στον Κριό | Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 16 Απριλίου

Golden stars glitter on pink background.

Η νέα Σελήνη στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει ανατρεπτικά και απρόβλεπτα γεγονότα. Έχουμε την ανάγκη να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να ανανεωθούμε σε κάθε τομέα. Μας διακρίνει η θέληση, ο παρορμητισμός, ο ενθουσιασμός και δεν βλέπουμε καθαρά τις συνέπειες των πράξεών μας. Παρόλα αυτά, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό φέρνει θετικές εξελίξεις στη ζωή μας. Κυριαρχεί η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα και αυτά μας βοηθάνε να διακρίνουμε τις νέες ευκαιρίες. Είμαστε πιο αισιόδοξοι, πιο ειλικρινείς και παίρνουμε πρωτοβουλίες για δράση. Προσοχή σε ανυπομονησία και βιασύνη.

Έχουμε την τάση να δράσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να αποτύχουμε. Είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε κάτι νέο χωρίς φόβο. Η πύρινη ενέργεια του Κριού μας βοηθά να δούμε τις πραγματικές επιθυμίες μας και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις μακροπρόθεσμα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στον Κριό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ανανεώνει. Γίνεσαι πιο τολμηρή, δοκιμάζεις νέα πράγματα, ανακαλύπτεις νέα πράγματα και αισθάνεσαι καλά. Αλλαγές μπορεί να βιώσεις σε όλες τις σχέσεις σου. Συμβιβασμοί, συμφωνίες ή διαφωνίες είναι στο πρόγραμμα. Βάζεις τα όριά σου και κάνεις αλλαγές στον τρόπο ζωής σου με σκοπό να ζεις πιο άνετα. Σκέψου πιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις και προχώρα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Δράσε γρήγορα και αποτελεσματικά αλλά προσοχή στο ρίσκο. Δέξου κάθε τι απρόβλεπτο που μπορεί να συμβεί με σκοπό να σε πάει παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σε κάνει εσωστρεφή και σε καλεί να βρεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις όσο φόβο και ανασφάλεια και αν σου προκαλούν. Κάθε αρχή και δύσκολη. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα που θα σε ταράξουν. Η διαίσθηση, η φαντασία, τα όνειρα είναι τώρα στα ύψη. Πληγές του παρελθόντος και φοβίες έρχονται στο προσκήνιο με σκοπό να τους δώσεις προσοχή και σημασία για να προοδεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, θα πετύχεις τα σχέδιά σου καθώς σε χαρακτηρίζει τόλμη αλλά δέχεσαι και τη βοήθεια φιλικών προσώπων. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες με τις οποίες θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα. Κάνεις ριζοσπαστικές κινήσεις και ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Ασυνήθιστες καταστάσεις σε πάνε μπροστά. Μπορεί να συμμετέχεις σε ομάδες, εταιρείες, οργανώσεις. Η πρωτοτυπία σε χαρακτηρίζει και κάνεις πράγματα που σε οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Οι ιδέες σου είναι πρωτότυπες και νέα πρόσωπα σε εμπνέουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Δες τι αλλαγές θέλεις να κάνεις και προχώρα προς την υλοποίησή τους. Κάποιες πρωτοποριακές ιδέες σου θα σε πάνε μπροστά. Μπορεί να κουραστείς, μπορεί να μην δεις άμεσα αποτελέσματα αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς. Αν είσαι άνεργη, κάνε ότι περνάει από το χέρι σου τις επόμενες 15 μέρες. Προσοχή θα χρειαστεί στον τρόπο που χειρίζεσαι τη δύναμή σου για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό ορμάς σε νέες περιπέτειες και εμπειρίες που σου δίνουν χαρά. Θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να ταξιδέψεις, να βρεις νέες φιλοσοφίες. Είναι η στιγμή να αναπτυχθείς πνευματικά, να γίνεις πιο σοφή, να διδάξεις, να δείξεις τις γνώσεις σου. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο. Ταξίδια στο εξωτερικό, σχέσεις με μακρινούς συγγενείς, νομικά θέματα και γνωριμίες ή σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό ή άλλης κουλτούρας ευνοούνται και φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, σου δίνεται η ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα τα κοινά οικονομικά και να διαχειριστείς καλύτερα τα χρέη σου. Μια αποπληρωμή χρεών και οφειλών είναι πιθανή. Θέματα σχετικά με διατροφές, κληρονομικά και ασφάλειες θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Σημαντικά έσοδα μπορεί να λάβεις και από μια συνεργασία. Μια επανασύνδεση είναι επίσης πιθανή. Κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις μπορεί να σε πιέσουν για να κάνεις κάποιες αλλαγές. Θα μεταμορφωθείς μέσα από κάποιες καταστάσεις που θα δεις με πιο βαθιά ματιά, θα αποβάλλεις τις φοβίες σου και θα πας μπροστά. Θέματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι όταν οι άλλοι σου επιτίθενται. Θα δεχθείς προκλήσεις από σύντροφο και συνεργάτες και τα όριά σου θα δοκιμαστούν. Δες τι ακριβώς θέλεις αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αναζητάς πάντα την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου και κάνεις τα πάντα πολλές φορές για να μην τις διαταράξεις. Δες συνολικά τις καταστάσεις και κάνε νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Ότι κάνεις θα είναι για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την υγεία, την εργασία και την καθημερινότητά σου. Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση, απόβαλλε το άγχος σου. Η υγεία σου είναι σημαντική τώρα για μια πιο ικανοποιητική ζωή. Κάνε νέα πράγματα στην καθημερινότητά σου, τακτοποίησε θέματα που σε απασχολούν και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να δεχθείς μια νέα επαγγελματική πρόταση ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Είναι καλό διάστημα για να βρεις την ισορροπία στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις τα ταλέντα σου και πας μπροστά. Προετοίμασε νέα σχέδια. Αν είσαι μόνη, μια ξαφνική γνωριμία έρχεται για να σου αλλάξει τη ζωή. Αν έχεις σχέση, μέσα από αιφνίδια γεγονότα, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Παίρνεις χαρά τώρα μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά και τα δημιουργικά σχέδια. Έχεις ανάγκη τη διασκέδαση, αναζητάς το φλερτ, θέλεις να δημιουργήσεις και όλοι γύρω σου να είναι ευχαριστημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου με σκοπό να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν πάλι δεν νιώθεις καλά μέσα στο χώρο σου, μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις, να αλλάξεις στέγη για να λειτουργείς καλύτερα. Είναι η στιγμή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Άσε πίσω σου ότι δεν είναι χρήσιμο για το μέλλον σου. Άσε πίσω σου ότι σε μπλοκάρει, απόβαλλε κάποιες συνήθειες που σε τραβάνε πίσω και κάνε αλλαγές. Κάνε ότι καλύτερο για το σπίτι και την οικογένειά σου για να κυριαρχεί η αρμονία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τους γείτονες, τα αδέρφια και το συγγενικό σου περιβάλλον. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά πρόσωπα, να έρθεις πιο κοντά για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου. Θα τα καταφέρεις χάρις στο επικοινωνιακό σου ταλέντο. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και οι εμπειρίες με τους γύρω σου έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις σε χαλαρώνουν. Υπάρχει μια καλή δυναμική στην καθημερινότητά σου. Μπορείς τώρα να δημιουργήσεις γύρω σου μια χαρούμενη και ζωντανή ατμόσφαιρα. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα και να αλλάξεις παλιές νοοτροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να βγάλεις περισσότερα χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Είσαι παραγωγική, ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου και κάνεις μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή. Σκέφτεσαι πως μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αν είσαι άνεργη, κάνε προσπάθειες τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αν δουλεύεις, μια αύξηση είναι πιθανή ή μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πες ναι σε νέες γνωριμίες αλλά απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα στις σχέσεις σου γενικότερα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ