Νέα Σελήνη στον Κριό | Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Στις 16 Απριλίου

Νέα Σελήνη στον Κριό | Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και θα πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι όταν οι άλλοι σου επιτίθενται. Θα δεχθείς προκλήσεις από σύντροφο και συνεργάτες και τα όριά σου θα δοκιμαστούν. Δες τι ακριβώς θέλεις αν έχεις σκοπό να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αναζητάς πάντα την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σου και κάνεις τα πάντα πολλές φορές για να μην τις διαταράξεις. Δες συνολικά τις καταστάσεις και κάνε νέα ξεκινήματα και αλλαγές. Ότι κάνεις θα είναι για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στον Κριό θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις την υγεία, την εργασία και την καθημερινότητά σου. Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση, απόβαλλε το άγχος σου. Η υγεία σου είναι σημαντική τώρα για μια πιο ικανοποιητική ζωή. Κάνε νέα πράγματα στην καθημερινότητά σου, τακτοποίησε θέματα που σε απασχολούν και θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να δεχθείς μια νέα επαγγελματική πρόταση ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Είναι καλό διάστημα για να βρεις την ισορροπία στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, προβάλλεις τα ταλέντα σου και πας μπροστά. Προετοίμασε νέα σχέδια. Αν είσαι μόνη, μια ξαφνική γνωριμία έρχεται για να σου αλλάξει τη ζωή. Αν έχεις σχέση, μέσα από αιφνίδια γεγονότα, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Παίρνεις χαρά τώρα μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά και τα δημιουργικά σχέδια. Έχεις ανάγκη τη διασκέδαση, αναζητάς το φλερτ, θέλεις να δημιουργήσεις και όλοι γύρω σου να είναι ευχαριστημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου με σκοπό να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν πάλι δεν νιώθεις καλά μέσα στο χώρο σου, μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις, να αλλάξεις στέγη για να λειτουργείς καλύτερα. Είναι η στιγμή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου, να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Άσε πίσω σου ότι δεν είναι χρήσιμο για το μέλλον σου. Άσε πίσω σου ότι σε μπλοκάρει, απόβαλλε κάποιες συνήθειες που σε τραβάνε πίσω και κάνε αλλαγές. Κάνε ότι καλύτερο για το σπίτι και την οικογένειά σου για να κυριαρχεί η αρμονία στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τους γείτονες, τα αδέρφια και το συγγενικό σου περιβάλλον. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή με συγγενικά πρόσωπα, να έρθεις πιο κοντά για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου. Θα τα καταφέρεις χάρις στο επικοινωνιακό σου ταλέντο. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και οι εμπειρίες με τους γύρω σου έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις σε χαλαρώνουν. Υπάρχει μια καλή δυναμική στην καθημερινότητά σου. Μπορείς τώρα να δημιουργήσεις γύρω σου μια χαρούμενη και ζωντανή ατμόσφαιρα. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα και να αλλάξεις παλιές νοοτροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να βγάλεις περισσότερα χρήματα μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Είσαι παραγωγική, ζεις σύμφωνα με τις αξίες σου και κάνεις μια νέα αρχή για μια καλύτερη ζωή. Σκέφτεσαι πως μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αν είσαι άνεργη, κάνε προσπάθειες τις επόμενες δυο εβδομάδες. Αν δουλεύεις, μια αύξηση είναι πιθανή ή μπορεί να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Πες ναι σε νέες γνωριμίες αλλά απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα στις σχέσεις σου γενικότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network