Follow us

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28 Μαρτίου

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

NEASELINI

Η νέα Σελήνη στον Κριό μας δίνει θάρρος και αποφασιστικότητα για να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Η αδρεναλίνη ανεβαίνει αλλά το βλέμμα μας είναι στραμμένο στο παρελθόν.

Η σύνοδος με την ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει ξεκινήματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες από το παρελθόν που είτε είχαν μείνει στάσιμες είτε είχαν λήξει και έρχονται τώρα για να πάνε παρακάτω. Αυτήν την περίοδο επαναπροσδιορίζουμε τα θέλω μας και τις αξίες μας για να κρατήσουμε κοντά μας ότι αξίζει.

Το εξάγωνο Άρη/Ποσειδώνα μας βοηθά να συνδυάσουμε την πράξη με την φαντασία και να δώσουμε λύσεις σε πρακτικά θέματα ή μπορεί να δώσει διέξοδο στη φαντασία μας.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα παγκοσμίως.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Άλλαξε ότι δεν σου αρέσει : εμφάνιση, σχέσεις, συνήθειες. Πάρε πρωτοβουλίες! Με την ανάδρομη Αφροδίτη, επίσης στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να γυρίσεις σε μια σχέση του παρελθόντος, να κάνεις αναθεωρήσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες γενικότερα. Δες τα πράγματα με μια νέα ματιά, κάνε τροποποιήσεις για να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σου ζητά να εμπιστευτείς περισσότερο το ένστικτό σου και να έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες ή ανασφάλειες. Άκου τη διαίσθησή σου πριν αποφασίσεις οτιδήποτε. Φαίνεται πως η ανάδρομη Αφροδίτη, που είναι ο κυβερνήτης σου, σε βοηθά να αναθεωρήσεις καταστάσεις και αξίες, να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους και να βάλεις νέες προτεραιότητες. Ένα παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Αν διατηρείς μια διπλή ή κρυφή σχέση, θα βγει στην επιφάνεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Κριό τονίζει την κοινωνικότητα και τις φιλίες σου. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Βάλε νέους στόχους και ονειρέψου ξανά. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, παλιοί φίλοι επιστρέφουν στη ζωή σου ή άτομα που είχες να δεις καιρό από τον επαγγελματικό χώρο ή φιλικά πρόσωπα με τα οποία είχες ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Επανεξέτασε θέματα σχέσεων ή και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να φέρει νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Κάποια συνεργασία που είχε μείνει αφημένη στην άκρη ή κάτι που είχες ξεκινήσει αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί, αναθεωρείται και ξεκινάει εκ νέου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, συζητάς οικονομικά θέματα με πρόσωπα κύρους ή επαναδιαπραγματεύεσαι οικονομικά συνεργατών. Κάνεις τα πάντα για να βελτιώσεις το προφίλ και τη δημόσια εικόνα σου.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό αλλάζεις οπτική για τη ζωή και κάνεις νέα όνειρα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία με το εξωτερικό ή να τακτοποιήσεις νομικά θέματα ή ακόμα και να μετακομίσεις στο εξωτερικό. Συναντήσεις επίσης με πρόσωπα που μένουν μακριά ή με μακρινούς συγγενείς είναι επίσης πιθανές. Προώθησε σχέδια και θέματα σπουδών για τη βελτίωσή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει ερωτικές σχέσεις και κοινά οικονομικά. Προχώρα σε διακανονισμούς για χρέη/οφειλές ή αποπλήρωσε κάποιο δάνειο. Χρήματα που σου χρωστούσαν μπορεί τώρα να σου επιστραφούν. Ενδέχεται επίσης να αλλάξετε με το σύντροφό σου τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στα εισοδήματα του συντρόφου σου. Επανασυνδέσεις με παλαιότερες σχέσεις ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου ζητώντας άλλη μια ευκαιρία. Αν έχεις σχέση, θα δεις το σύντροφό σου με μια νέα ματιά και θα κάνεις αναθεωρήσεις. Οικονομικά ζητήματα θα μπορούσαν επίσης να απασχολούν την κοινή συμβίωσή σας. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και στην εργασία με ανακατατάξεις ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει νέα ξεκινήματα σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά ή να αναλάβεις νέα καθήκοντα ή να αλλάξει για κάποιο λόγο το καθημερινό σου πρόγραμμα ή να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συναδελφικές σχέσεις. Προσπάθησε να αποβάλλεις το στρες ξεκινώντας γυμναστήριο. Άλλαξε τη διατροφή σου, αν αυτό είναι απαραίτητο, και βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να γίνεις πιο δημιουργική, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα παιδιά σου. Με την ανάδρομη Αφροδίτη, ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να ζήσεις παθιασμένες στιγμές. Αν έχεις σχέση, θα αναζωπυρωθεί το πάθος και μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή ακόμα και στην απόκτηση ενός παιδιού. Δημιουργικά σχέδια προωθούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα και οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή να συμβιώσεις με το έτερο ήμισυ. Οικονομικά θέματα ακινήτων μπορεί να ζητούν ξεκαθαρίσματα. Μια επιστροφή στο παρελθόν, στις ρίζες και τα παιδικά σου χρόνια είναι πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα που αφορούν την επικοινωνία, το εμπόριο, τα γραπτά. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σε σχέσεις με κοντινά πρόσωπα ή σε μετακινήσεις. Διευρύνεις τις επαφές σου, δικτυώνεσαι! Αλλαγές σε ΙΧ ή μια μετακίνηση σε ένα νέο χώρο που θα διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα είναι πιθανά. Κοντινές αποδράσεις και εκμάθηση μιας νέας ξένης γλώσσας ευνοούνται. Συγγενικά πρόσωπα ή αδέρφια θα σε απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο εισόδημά σου ή να σου επιστρέψουν χρήματα που σου χρωστούσαν ή να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Κάνεις τα πάντα για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια. Βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, θέτεις νέες προτεραιότητες. Οι αξίες σου αλλάζουν και κάνεις το καλύτερο δυνατό για να βελτιώσεις την εικόνα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ