Follow us

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η νέα Σελήνη βοηθά τα νέα ξεκινήματα και επειδή πραγματοποιείται σε ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στα παρορμητικά, τα ξεκινήματα αυτά θα είναι βιαστικά, με ενέργεια και θάρρος.

Happy girl with raised hans  on the top of mountain.

Η νέα Σελήνη βοηθά τα νέα ξεκινήματα και επειδή πραγματοποιείται σε ζώδιο της φωτιάς και ανήκει στα παρορμητικά, τα ξεκινήματα αυτά θα είναι βιαστικά, με ενέργεια και θάρρος. Δεν μπορεί να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και γι’ αυτό θα κινούμαστε γρήγορα προκειμένου να πετύχουμε. Ο Κριός, ο ενθουσιώδης, βοηθά την λήψη πρωτοβουλιών και δράσης που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Κινούμαστε με ειλικρίνεια, πιστεύουμε στον εαυτό μας και φεύγουμε από ένα παρελθόν που μας ρουφάει δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο. Προσοχή στις λανθασμένες κινήσεις.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Νέα Σελήνη στον Κριό στις 5 Απριλίου | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει αλλαγές στη ζωή σου. Αλλάζεις κατεύθυνση, σκέφτεσαι τα θέλω σου και υλοποιείς τους στόχους σου. Κινείσαι γρήγορα, παρορμητικά και αποτελεσματικά, ρισκάρεις αλλά θα πρέπει να ξέρεις που να σταματήσεις. Μην χάνεις το θάρρος και τον ενθουσιασμό σου όταν συναντάς εμπόδια. Μπορεί να έχεις αλλαγές στη ζωή σου που δεν τις περιμένεις αλλά θα είναι για το καλό σου. Δοκιμάζεις νέα πράγματα, είσαι τολμηρή και σίγουρη. Οραματίζεσαι κάτι που σε ενθουσιάζει και βάζεις όρια σε όσους επωφελούνται από σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σε παροτρύνει να γυρίσεις στο μέσα σου, στο υποσυνείδητό σου και να βρεις απαντήσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσο και αν φοβάσαι ή έχεις ανασφάλειες. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα και αυτό να σου δημιουργεί ένα φόβο για το άγνωστο. Θα πρέπει να ξέρεις πως πάντα κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Η φαντασία σου και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από πληγές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, θα έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις τα σχέδιά σου, χάρις στο θάρρος και την τόλμη που σε χαρακτηρίζουν και με την βοήθεια φιλικών προσώπων. Θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες, με τις οποίες θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα και να βάλεις νέους στόχους. Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου σε κάθε επίπεδο. Ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον μπορεί να σε οδηγήσει στην ανάπτυξη ή μπορεί να συμμετέχεις σε ομάδες και γκρουπ. Οι καινοτόμες ιδέες σου είναι χρήσιμες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την καριέρα σου. Δες τι αλλαγές θέλεις να κάνεις και άρχισε να τις πραγματοποιείς. Μπορεί να σκεφτείς νέες ιδέες για να φτάσεις την επιτυχία. Μπορεί να έχεις κουραστεί πολύ αλλά οι προσπάθειές σου θα δικαιωθούν. Αν είσαι άνεργη, μπορεί αυτό το διάστημα να βρεις μια νέα δουλειά. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι τη δύναμή σου και την επιρροή που ασκείς στους άλλους για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα και θα κάνεις πολλές συναντήσεις. Κάποια έμπειρα άτομα θα σε βοηθήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Το εξωτερικό, οι σπουδές, τα μακρινά ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ζεις νέες περιπέτειες που σου δίνουν χαρά. Αλλάζεις φιλοσοφία, διδάσκεις, βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου, δείχνεις την αξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορέσεις να βελτιώσεις τα κοινά οικονομικά και να διαχειριστείς καλύτερα χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Μια νέα συνεργασία μπορεί να σου φέρει σημαντικά εισοδήματα στο μέλλον. Ερωτικά, μπορεί να έχεις επιστροφές από το παρελθόν. Θα μεταμορφωθείς και θα δεις κάποιες καταστάσεις βαθιά. Διώξε τον φόβο και τις αμφιβολίες και προχώρα, με θάρρος και ειλικρίνεια ξεπέρασε προβλήματα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, προσπαθείς να κάνεις αρμονικές τις σχέσεις σου. Κάνεις υποχωρήσεις για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Έχεις μια καλύτερη εικόνα της σχέσης σου και μπορείς να προχωρήσεις σε αλλαγές. Θετικές ή αρνητικές, το σίγουρο είναι πως είναι για το καλό σου. Συμβιβάσου στις σχέσεις σου και δες τις δυνατότητές σου. Βάλε κοινούς στόχους με σύντροφο και συνεργάτες αφού πρώτα δεις τι ζητάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την καθημερινότητα, την υγεία, την εργασία. Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις σ’ αυτούς τους τομείς τις επόμενες μέρες. Μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους ή να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο ή να δεχτείς μια νέα πρόταση στην καριέρα σου. Μείωσε το άγχος σου και προσπάθησε να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, με γυμναστική και υγιεινή διατροφή. Τακτοποίησε ζητήματα που σε απασχολούν για να βρεις ισορροπία και ειρήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό σε κάνει δημιουργική. Έχεις πολλές ιδέες, αναδεικνύεις τα ταλέντα σου ενώ μπορεί να ασχοληθείς και με ένα χόμπι. Ο έρωτας κυριαρχεί και μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καθορίσει την πορεία σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Θέματα με τα παιδιά λύνονται ή παίρνεις χαρά από αυτά. Έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να δημιουργήσεις και να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Με αυτά θα ασχοληθείς τις επόμενες μέρες. Μπορεί να θέλεις να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον που δεν σε ικανοποιεί, μπορεί να πάρεις την απόφαση να απομακρυνθείς και να ζήσεις μόνη και ανεξάρτητη. Είναι καλό διάστημα επίσης για να συγκατοικήσεις αν διατηρείς μια υγιή σχέση. Θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που δεν είναι χρήσιμες και αναγκαίες για το μέλλον σου. θα πρέπει να αποβάλλεις συνήθειες που σε κρατάνε πίσω και σε μπλοκάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει την επικοινωνία, σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια και τις μετακινήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να αναθερμάνεις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα αν είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο είναι ιδιαίτερα τονισμένο και θα βρεθείς πολύ κοντά με κάποια πρόσωπα που έχεις ανάγκη. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται και σε χαλαρώνουν. Μαθαίνεις νέα πράγματα, ερευνάς και αλλάζεις νοοτροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Κριό επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία αν είσαι άνεργη για να αυξήσεις τα χρήματά σου ή μπορεί να λάβεις μια αύξηση ή να βρεις ένα νέο τρόπο για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Στις σχέσεις σου προσπάθησε να αποφύγεις τη κτητικότητα και τη ζήλια για να μην έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Κάνε μια νέα αρχή για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ