Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα. Το γεγονός ότι πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού αυξάνει τη διαίσθηση, τις μυστικές εργασίες, το πάθος, τη σεξουαλική διάθεση. Το τρίγωνο της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα βοηθά στην επίλυση προβλημάτων και αυξάνει τη συμπόνια και την αλληλεγγύη. Είναι καλή περίοδος για ενδοσκόπηση και πνευματική αναγέννηση, για σταθερότητα σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Μυστικές σκέψεις και συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό είναι θετικό για όλες τις σχέσεις μας καθώς δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης και μπαίνουν νέες και γερές βάσεις. Θέματα που ήταν θαμμένα στο υποσυνείδητο βρίσκουν λύσεις, γίνεται ένα ξεκαθάρισμα σε αρνητικά συναισθήματα και αναζητάμε τη βαθύτερη αλήθεια πιστεύοντας περισσότερο στην εσωτερική μας δύναμη. Σχέσεις που βασίζονται στην πραγματική αγάπη και όχι μόνο στο σεξ ενδυναμώνονται.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει τη σεξουαλική διάθεση αλλά και τα κοινά οικονομικά. Κάνεις σωστές επιλογές και αλλάζεις όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Έχεις έμπνευση, διαίσθηση και απομακρύνεσαι από πρόσωπα που ρουφούν την ενέργειά σου. Απελευθερώνεσαι και αναζητάς την προσωπική σου ανάπτυξη. Αν διατηρείς μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί επίσης να αναβιώσει. Θέλεις να αισθανθείς ασφαλής σε συναισθηματικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Χρέη, δάνεια, επενδύσεις παίρνουν μια καλή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας νέος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί και να εξελιχτεί σε κάτι σοβαρό. Μπορείς να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν μια καλύτερη αρμονία και ισορροπία στη ζωή σου. Ακολουθείς το ένστικτό σου και το πάθος σου σε οδηγεί στην επιτυχία. Δημιουργείται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση σου αλλά και στις συνεργασίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει την καθημερινότητα, την υγεία, την εργασία σου. Αν είσαι άνεργη, φρόντισε αυτό το διάστημα να κινηθείς καθώς η τύχη είναι στο πλευρό σου. Μπορεί να ξεκινήσεις και μια νέα δραστηριότητα που θα σου φέρει κέρδη στο μέλλον. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και εργάζεσαι σκληρά. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου αλλάζουν. Είναι καλό διάστημα για να ξεκινήσεις μια δίαιτα ή ένα γυμναστήριο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Μπορεί αυτό το διάστημα να βρεις τον έρωτα της ζωής σου ή να ζήσεις έντονα τον έρωτα ή να ξεκινήσεις προσπάθειες για έναν απόγονο. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό συνεπάγεται επαγγελματική πρόοδο. Θα διακριθείς και θα βελτιώσεις τις αποδοχές σου. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και βρίσκεις νέους τρόπους απόλαυσης της ζωής. Φλερτάρεις, κάνεις αυτό που θέλεις, διασκεδάζεις και το μόνο που ζητάς είναι να αισθάνεσαι καλά.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αναζητήσεις ένα νέο σπίτι, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μια κληρονομιά ή ένα ακίνητο αυξάνουν τα εισοδήματά σου. Η σχέση σου με οικεία πρόσωπα βελτιώνεται. Απομακρύνεσαι από νοσηρές καταστάσεις του παρελθόντος και ζεις μια νέα ζωή. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι με αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό σου προσφέρει ευκαιρίες. Νέες προοπτικές ανοίγονται στη ζωή σου σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να λύσεις κάθε πρόβλημα και να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθά να προσελκύσεις νέα πρόσωπα. Εντυπωσιάζεις με τις ιδέες σου και τη δύναμη του λόγου σου. Επικοινωνείς καλύτερα με αδέρφια και συγγενείς και δημιουργείς σχέσεις οικειότητας και εμπιστοσύνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network