Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7/11 | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό βελτιώνει σημαντικά τα οικονομικά σου. Προσπαθείς πολύ για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Άρπαξε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν ακόμα και μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες καταστάσεις και να διευρύνεις τις προοπτικές σου. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και θέσε νέους οικονομικούς στόχους. Μια οικονομική συμφωνία θα σου φέρει σημαντικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου προβάλλεις την μαγνητική προσωπικότητά σου, βελτιώνεις την εικόνα σου, τη δουλειά σου, τα οικονομικά σου. Είσαι πρόθυμη να αλλάξεις ότι δεν λειτουργεί σωστά. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και βασίζεσαι σε δοκιμασμένες στρατηγικές. Ανανεώνεσαι συναισθηματικά και απολαμβάνεις μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη με αγαπημένα πρόσωπα. Αφήνεις πίσω φοβίες και ανασφάλειες και ανακαλύπτεις ξανά τη ζωή. Σημαντικές επιτυχίες σου φέρνουν οικονομικά οφέλη. Νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου και μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου εξασφαλίσει σταθερότητα στη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό σου ζητά να μείνεις μόνη, να τα βρεις με τον εαυτό σου, να σχεδιάσεις το μέλλον. Αυτό το διάστημα θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα μεθοδεύσεις την επαγγελματική σου άνοδο. Αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σε πονά ή σε αγχώνει και δεν εξυπηρετεί την προσωπική σου ανάπτυξη. Μπορεί να σκέφτεσαι αρνητικές εμπειρίες ή να ψάχνεις να βρεις απαντήσεις σε λάθη του παρελθόντος. Πίστεψε στον εαυτό σου και τη δύναμή σου. Μπορείς να εμβαθύνεις τη σχέση σου με κάποιους ανθρώπους και να κάνεις μια νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό, τα όνειρα και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Μπορεί να δικτυωθείς και να δημιουργήσεις ένα νέο περιβάλλον που θα βοηθήσει την καριέρα σου. Θετικές είναι οι εξελίξεις στην επαγγελματική και συναισθηματική σου ζωή. Θα μπορέσεις να επεκτείνεις τα σχέδιά σου. Μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή. Έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που στηρίζουν τους στόχους σου, κάνεις νέες φιλίες και επεκτείνεις τις κοινωνικές σου επαφές. Έχεις την ικανότητα να οδηγήσεις μια ομάδα, όλοι αναγνωρίζουν την δύναμή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό, τα νέα είναι καλά για την καριέρα σου. Αν έχεις εργαστεί σκληρά, τα όνειρά σου πραγματοποιούνται και οι φιλοδοξίες σου παίρνουν σάρκα και οστά. Μπορεί να αναλάβεις μια ηγετική θέση ή να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο που θα σου φέρει χρήμα. Επαγγελματικές συμφωνίες εξελίσσονται θετικά. Μπορείς αυτό το διάστημα να οργανωθείς και να πετύχεις, να αυξήσεις τις αποδοχές σου και να αποπληρώσεις χρέη. Μια νέα γνωριμία μπορεί να πάρει σοβαρές διαστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να ταξιδέψεις και να επεκτείνεις τις γνώσεις σου. Αγαπημένα πρόσωπα αποδέχονται τις πεποιθήσεις και τη φιλοσοφία σου. Προβάλλεις τα πιστεύω σου και κάποιοι σε βοηθούν να σκεφτείς σε βάθος και σε βοηθούν με τις σωστές συμβουλές τους. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί. Βάζεις ψηλούς στόχους και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Είναι καλό διάστημα για μια μεγαλύτερη δέσμευση και αν είσαι μόνη, θα πρέπει να έχεις τα μάτια ανοιχτά καθώς ο έρωτας των ονείρων σου βρίσκεται πολύ κοντά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network