Follow us

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 23 Απριλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

How I love the smell of coffee!

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο μας δίνει την ανάγκη για συντροφικότητα και απόλαυση. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και μάλιστα επαναστατικά αφού το φεγγάρι κάνει σύνοδο με τον Ουρανό. Βέβαια το τετράγωνο του φεγγαριού με τον Κρόνο κάνει κάπως δύσκολα τα νέα ξεκινήματα, ειδικότερα αν δεν στηρίζονται πάνω σε γερές βάσεις. Ένας επαναστατικός άνεμος θα πνέει που θα αμφισβητεί τα πρέπει. Θέλουμε να βιώσουμε απολαύσεις, να αλλάξουμε τον τρόπο που χειριζόμαστε τα οικονομικά μας, να αλλάξουμε τις αξίες μας. Θα αναγνωρίσουμε αυτά που πραγματικά εκτιμούμε. Με αργά και σταθερά βήματα, το φεγγάρι αυτό μας βοηθά να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να δούμε τι είναι σημαντικό για μας. Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα μας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με την ασφάλειά μας, οικονομική και συναισθηματική και θα κάνουμε αλλαγές για το καλό μας. Γενικότερα, με την νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να αλλάξει το οικονομικό καθεστώς της χώρας, να υπάρξουν αλλαγές στο τραπεζικό, φορολογικό και οικονομικό σύστημα.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο επηρεάζει τα οικονομικά σου. θα υπάρξουν εξελίξεις στις οικονομικές σου υποθέσεις, μπορεί να αποπληρώσεις ένα χρέος. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία, να σου έρθουν κάποια έσοδα που θα σου δώσουν ανάσα. Θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Θα κάνεις μια νέα αρχή, κάποια πρόσωπα εκτιμούν και αποδέχονται τις αξίες σου. Βάζεις νέους οικονομικούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, γοητεύεις, εντυπωσιάζεις. Είσαι δυναμική και κάνεις τα πάντα για να αλλάξεις τη ζωή σου και να νιώσεις ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και ξεχωρίζεις. Μπορεί να κάνεις μια νέα σχέση ή συνεργασία. Ανοίγουν πόρτες και παίρνεις αυτά που θέλεις από σύντροφο ή συνεργάτες. Ανοίγει ένας νέος κύκλος, πιο ελπιδοφόρος στις υποθέσεις σου. Ανανεώνεσαι και παίρνεις ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, να αναδιοργανωθείς, να σκεφτείς. Θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον. Θέλεις να μείνεις μόνη, να σκεφτείς τις επιθυμίες και τα θέλω σου, να βάλεις νέους στόχους. Κυριαρχεί η εσωστρέφεια, επιδιώκεις τη γαλήνη και την ηρεμία, τη χαλάρωση μακριά από τον κόσμο. Έρχεσαι αντιμέτωπη με το παρελθόν και με τα σκοτάδια της ψυχής σου. Απομακρύνεσαι από οτιδήποτε σου δημιουργεί άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει κοντά σε φιλικά πρόσωπα. θέλεις να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να απομακρυνθείς από φίλους που δεν έχουν τις ίδιες αξίες με σένα ή μπορεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε εμπνεύσουν. Τώρα θα δεις ποια πρόσωπα μπορούν να σταθούν στο πλευρό σου, ποιοι σε εκτιμούν. Κάνεις νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, δέχεσαι προτάσεις και προσκλήσεις, βάζεις νέους στόχους.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Μπορεί να σταθεροποιήσεις την δουλειά σου, να κάνεις νέα σχέδια, να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου. Μπορεί να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, εκτιμούν την αξία σου, αναγνωρίζονται τα ταλέντα σου, προβάλλεις την θετική πλευρά του εαυτού σου, έχεις την εύνοια ανωτέρων και συναδέλφων. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να προοδεύσεις με σκληρή δουλειά. Οι φιλοδοξίες σου πραγματοποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να κάνεις μια νέα αρχή, να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Γνωρίζεις άτομα από το εξωτερικό ή από άλλους πολιτισμούς και ανανεώνεσαι. Μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό. Είσαι πιο αισιόδοξη και βλέπεις τα πράγματα από μια διαφορετική γωνία. Έχεις νέες ιδέες. Τα ταξίδια, οι διαπραγματεύσεις, η επικοινωνία, το εξωτερικό, οι σπουδές, τα σεμινάρια, νομικά θέματα ή θέματα με μακρινούς συγγενείς ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι βοηθητική για κοινά οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου και θα έχεις θετικά μηνύματα από τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά. Ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη. Αναζητάς μεγαλύτερη οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα. Αποβάλλεις τα αρνητικά σου συναισθήματα και νιώθεις ασφαλής. Η διαίσθησή σου σε οδηγεί σωστά, ανανεώνεσαι, μεταμορφώνεσαι και κάνεις αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείς αυτό το διάστημα να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου, να επιδιορθώσεις τα λάθη σου, να απομακρύνεις από τη ζωή σου πρόσωπα που δεν σε εκτιμούν και δεν σου παρέχουν ασφάλεια, συναισθηματική ή υλική. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις έναν σύντροφο ζωής. Επαγγελματικά, λύνεις διαφωνίες με συνεργάτες ή κάνεις μια νέα συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την νέα Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, να έχεις περισσότερη δουλειά και να πιεστείς. Θα κουραστείς αλλά θα τα καταφέρεις και θα σταθεροποιηθείς. Είσαι πιο παραγωγική και αποδοτική στην εργασία σου. Διεκπεραιώνεις με επιτυχία τις υποχρεώσεις σου και βοηθάς συναδέλφους ή ανθρώπους που χρειάζονται τη στήριξή σου. Μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ή στην καθημερινότητά σου και να ανανεωθείς. Αποκτάς πιο υγιεινές συνήθειες και οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την νέα Σελήνη στον Ταύρο ανανεώνεσαι ερωτικά, λάμπεις, γοητεύεις, είσαι αισθησιακή. Επιβεβαιώνεσαι συναισθηματικά, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι μόνη, κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές. Είσαι χαρούμενη, δημιουργική, διασκεδάζεις, ανανεώνεσαι και κάτι ότι σε ευχαριστεί. Μια νέα αγάπη σου προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά. Βρίσκεις νέα χόμπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Σταθεροποιείς τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα, ανανεώνεις το σπίτι σου, αλλάζεις διακόσμηση ή κάνεις μετακόμιση ή ανακαίνιση. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά και οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα, νιώθεις ασφαλής στο σπίτι σου. Κάνεις υποχωρήσεις, το σπίτι είναι το καταφύγιό σου, ηρεμείς, γαληνεύεις σε αυτό. Μια συγκατοίκηση είναι πιθανή ή μπορεί να έχεις ευχάριστες εξελίξεις με θέματα ακινήτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακή. Μπορεί να κάνεις νέες συμφωνίες, να υπογράψεις κάτι με καλούς όρους. Έχεις νέες ιδέες, είσαι ομιλητική, σταθερή στις απόψεις σου, κάνεις ευχάριστα πράγματα που σε τονώνουν και σε αναζωογονούν. Ένα κοντινό ταξίδι είναι πιθανό. Σκέφτεσαι χαρούμενα, πιο αισιόδοξα, χαλαρώνεις και ηρεμείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ