Follow us

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια αυτή η Νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

zodia

Ο Υδροχόος σχετίζεται με την αυγή μιας νέας εποχής. Είναι το ζώδιο της τεχνολογίας, των ιδανικών, της ελπίδας, του ονείρου.

Η νέα Σελήνη μας ζητά να κάνουμε μια νέα αρχή, να κάνουμε πράξη όσα σκεφτόμαστε, να γίνουμε καλύτεροι και διαφορετικοί. Όλες οι δυσκολίες που περνάμε, θα μας κάνουν πιο δυνατούς και θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των στόχων μας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Οι αποκαλύψεις θα εκπλήξουν πολλούς. Κερδισμένοι θα βγουν όσοι μπορέσουν να κάνουν τολμηρές αλλαγές, όσοι σκέφτονται πρωτοποριακά. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν σημαντικά πράγματα, νέα ξεκινήματα και να φέρουν ένα είδος επανάστασης. Πολλοί ενδεχομένως να αναζητήσουν μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία και θα τα κερδίσουν με θάρρος και θράσος.

Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ταυτίζεται με την επανάσταση. Φέρνει ανατροπές, συγκρούσεις, αναταραχή. Δεν αφήνει κανέναν να μείνει κολλημένος στο παρελθόν. Έτσι, μπορεί να ερωτευτείς ξανά ξαφνικά ή να χωρίσεις ξαφνικά, να αλλάξεις δουλειά ή να απολυθείς ή να αλλάξεις και χώρα με σκοπό να πάρει μπρος η ζωή. Οι νέες ιδέες δημιουργούν μια νέα λογική!

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες ή να εμπλακείς σε μια νέα ομάδα. Τα σχέδιά σου προωθούνται. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές, όμως η επιτυχία είναι βέβαιη. Μπορείς να ξεκινήσεις νέα πράγματα και νέες σχέσεις. Να είσαι συνεπής και να μην αδικείς άτομα που σου έχουν φερθεί καλά. Ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν είναι πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, όμως η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα χτυπάνε κόκκινο. Καριέρα, καταξίωση, σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα υποβοηθούνται με κάποιο τίμημα. Οι ευκαιρίες θα παρουσιάζονται ξαφνικά, όμως είναι καλύτερα να ασχοληθείς με γνώριμα πράγματα. Εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι πιθανές. Μην δώσεις συνέχεια γιατί η κατάσταση θα χειροτερέψει

.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό ή για να δεις ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Ανοίγουν οι ορίζοντές σου, ανανεώνεται η δημιουργικότητά σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μετακινήσεις και συζητήσεις πληθαίνουν με σκοπό να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Μπορείς να βελτιώσεις τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε βοηθά να βρεις λύσεις στα οικονομικά ή μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε ένα οικονομικό ρίσκο. Προχώρα αργά για να μην πάρεις λάθος αποφάσεις ή κάνεις λάθος επιλογές. Μην σπαταλάς χρήματα αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα αποδώσουν. Ερωτικά, προχώρα σε αλλαγές αν δεν αντέχεις άλλο με μικρά βηματάκια. Απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα και διεκδίκησε ήρεμα όσα θες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει μια νέα εποχή για την προσωπική σου ζωή, ένα γάμο, μια σχέση, μια συνεργασία. Τα δεδομένα σταδιακά αλλάζουν. Προσπάθησε να εκτιμήσεις τις καλές προθέσεις συντρόφων ή συνεργατών όσο κι αν απέχουν από την πραγματικότητα, να εκτιμήσεις αυτούς που σε στηρίζουν στα δύσκολα. Προσπάθησε να ανταποδώσεις όλη αυτή τη φροντίδα. Κάποιες εντάσεις μπορεί να υπάρξουν ή να νευριάσεις με κάποιες κινήσεις, όμως μη δώσεις συνέχεια και χαλάσεις την ηρεμία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις την εργασία σου, τις σχέσεις με τα άτομα που συνεργάζεσαι και να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας. Δοκίμασε νέα πράγματα, να πετύχεις σε τομείς και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν. Σου δίνεται μια μικρή αλλά υπολογίσιμη νέα πνοή. Θα έχεις ευκαιρίες βελτίωσης. Ερωτικά, μη γκρινιάζεις για να μην διώξεις από κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πρωτοποριακή και σου δίνει την ανάγκη για περιπέτεια, για νέες εμπειρίες, για άνοιγμα των οριζόντων σου. Περνάς τα μηνύματά σου στο σύντροφό σου και η ατμόσφαιρα βελτιώνεται. Συζητάς τα προβλήματα που σε απασχολούν, βρίσκεις θετική ανταπόκριση και τα λύνεις. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες δεν ευνοούνται γιατί θα κρατήσουν λίγο ενώ θα υπάρχουν και εντάσεις. Μπορείς να αναθερμάνεις παλαιότερες που σε ενδιαφέρουν ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιεστική καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις βάζουν σε δεύτερη μοίρα την επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να επωμιστείς περισσότερες ευθύνες ή να αφοσιωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού. Εντάσεις και διαφωνίες θα υπάρχουν και δεν θα περάσει εύκολα το δικό σου. Θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Κάνε συζητήσεις για να λυθούν παρεξηγήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέες γνωριμίες και επαφές με νεαρά πρόσωπα. Τα επιχειρήματά σου είναι δυνατά και προωθείς τις υποθέσεις σου. Μπορείς να πείσεις άτομα να βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Προχώρα δουλειές και συμφωνίες που έχεις ήδη κλείσει. Σχεδίασε σωστά τα βήματά σου για να έχουν διάρκεια, σχεδίασε και ταξίδια. Δες την αλήθεια κατάματα για να σου ανοίξουν νέοι δρόμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί τα οικονομικά σου. Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου μπορεί να σε στηρίξουν. Ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και ανεφοδιάζεσαι συναισθηματικά. Αν σου χρωστάνε χρήματα, θα τα πάρεις ή μπορεί να αυξηθούν οι αποδοχές σου ή να γλιτώσεις μια μείωση. Θα έχεις μια γρήγορη άνοδο έστω και μέσα από εμπόδια. Μην ρισκάρεις σταθερές αξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ανανεώνεσαι και αναδιοργανώνεσαι. Άλλαξε ότι δεν σε ικανοποιεί. Ανασυγκρότησε ψυχικές και φυσικές δυνάμεις για να ακολουθήσεις νέες διαδρομές. Έχεις τη δύναμη και το θάρρος να προχωρήσεις τα σχέδιά σου οργανωμένα, όχι παρορμητικά. Ανανέωσε τη σχέση σου με πράγματα που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα. Μην επιστρέφεις σε παλαιότερες αλλά και νέες σχέσεις τώρα δεν θα σου προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την τάση σου για απομόνωση και την επιθυμία σου να μείνεις μόνη. Θέλεις να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να δραπετεύσεις από την σκληρή πραγματικότητα. Έρχεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου και βάζεις συναισθήματα και σκέψεις σε τάξη. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις και να ανανεωθείς εσωτερικά. Περιόρισε τις φοβίες σου και κινήσου παρασκηνιακά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ