Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να δραστηριοποιηθούμε, να συναναστραφούμε άλλους ανθρώπους, να πληροφορηθούμε, να πετύχουμε τους στόχους μας.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να βλέπουν όλες τις πτυχές μιας κατάστασης, πειραματίζονται και ζουν για την εμπειρία. Αγαπούν την επικοινωνία, είναι καλοί ομιλητές και συγγραφείς, ακούνε τους άλλους. Είναι έξυπνοι και βρίσκουν εύκολα λύσεις στα προβλήματά τους, συλλέγουν πληροφορίες για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει. Είναι καλή περίοδος για κοινωνικότητα, διασκέδαση, δικτύωση, κοντινές εκδρομές, αλλαγές.

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους θα μας δοθεί η ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να δραστηριοποιηθούμε, να συναναστραφούμε άλλους ανθρώπους, να πληροφορηθούμε, να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η νέα Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και μας βοηθά να σταθεροποιήσουμε τα σχέδιά μας, να δούμε λογικά τα θέματά μας, να κάνουμε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας, στα λόγια μας, στις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε. Προσοχή στα ατυχήματα, στις ουσίες, στο αλκοόλ. Κυβερνήτης της πανσελήνου είναι ο Ερμής και ο Ερμής βρίσκεται σε δυνατό ζώδιο που ευνοεί την επικοινωνία, τους Διδύμους. Κάνει σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη που βρίσκεται επίσης στους Διδύμους και αυτό δείχνει πως θα μας απασχολήσουν συναισθηματικά ζητήματα. Το τετράγωνο τους με τον Ποσειδώνα φέρνει απάτες, χωρισμούς, ψέματα, εξιδανικεύσεις, ουτοπίες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα μεγάλα λόγια και τις ερωτικές υποσχέσεις που μας δίνουν. Οι επανασυνδέσεις δεν θα είναι επιτυχημένες.

Η νέα Σελήνη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, φέρνει περιπέτειες. Είσαι πιο ανοιχτή, έχεις έξυπνες ιδέες και συμμετέχεις σε δραστηριότητες. Κάνεις κοντινές εκδρομές που σε ανανεώνουν και σε βγάζουν από τη ρουτίνα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με προοπτική. Αν έχεις σχέση, αυτή βελτιώνεται μέσα από τον διάλογο. Είναι ένα κινητικό διάστημα που φέρνει γεγονότα με κοντινούς συγγενείς, αδέρφια, γείτονες. Παίρνεις κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, εξερευνείς, ενδιαφέρεσαι για τη γνώση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους ασχολείσαι με τα οικονομικά, τα αποκτήματά σου, επιδιώκεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Σκέφτεσαι πως θα βελτιώσεις τα έσοδά σου, έχεις ιδέες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη. Συζητάς και βρίσκεις τρόπους για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Είσαι πιο παραγωγική και αποδοτική στην εργασία σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα εργασία ή ένα χόμπι που θα φέρει εισοδήματα. Επικοινωνείς με άτομα που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις τη ζωή σου. Έχεις αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, η διάθεσή σου καλυτερεύει, είσαι χαρούμενη, ανάλαφρη, αναζητάς το καινούργιο. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος, παίρνεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις πράγματα που θα σου φέρουν κέρδος. Θετικές εξελίξεις έχεις και στα αισθηματικά σου αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση μπορεί να δημιουργηθεί. Αλλάζεις τρόπο ζωής, διεκδικείς τις επιθυμίες σου, βάζεις όρια σε κάποια άτομα. Είσαι τολμηρή και σίγουρη για τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους, κάποιες πληγές από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια για να γιατρευτούν. Βλέπεις περισσότερο τώρα τι κρύβεται κάτω από το τραπέζι, τα κίνητρα των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να σε αναστατώσουν. Έλκεσαι από το μυστήριο, το κρυφό, μπορεί να μάθεις κάποια μυστικά. Η διαίσθησή σου είναι μεγάλη και τα όνειρά σου προφητικά. Έρχεσαι σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, το υποσυνείδητο. Είναι καλό διάστημα για να δεις τα επόμενα βήματά σου. Μείνε μακριά από την πολυκοσμία και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους, γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους, συμμετέχεις σε κοινωνικές δραστηριότητες και πραγματοποιείς τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου. Ένα έντονο και δραστήριο διάστημα ανοίγεται για σένα. Αναζητάς τη χαρά και τη διασκέδαση με φίλους, συμμετέχεις σε ομάδες και οργανώσεις. Σχεδιάζεις διάφορες δραστηριότητες με φιλικά πρόσωπα, βλέπεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, έχεις πρωτότυπες ιδέες. Φιλικά πρόσωπα σε εμπνέουν ή μπορεί να κάνεις νέες φιλίες ή μπορεί να βρεις νέους συνεργάτες, κοινωνικοποιείσαι. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει την καριέρα σου. Είσαι παραγωγική και δημιουργική στην εργασία σου, έχεις νέες ιδέες και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Η δουλειά σου αναγνωρίζεται. Μια νέα πορεία σε οδηγεί στην επιτυχία. Βοηθάς τους συνεργάτες σου και αποκτάς εμπειρίες. Μπορεί να γίνει μια αλλαγή στην εργασία σου, μπορεί να απομακρυνθούν κάποια πρόσωπα, να γίνουν ανακατατάξεις. Προσοχή στις εντάσεις και στον τρόπο που χειρίζεσαι τη δύναμή σου. Κάνεις νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, μια καλύτερη θέση. Μπορεί να δεχτείς μια νέα πρόταση που θα πρέπει να αποδεχτείς. Να είσαι προσεκτική σε νέες γνωριμίες καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο της εξαπάτησης.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί να γνωρίσεις άτομα από το εξωτερικό, μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο με διαφορετική φιλοσοφία και κουλτούρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία με το εξωτερικό που θα απογειώσει την καριέρα σου. Έχεις νέες ιδέες, αποκτάς νέες γνώσεις, κάνεις νέες γνωριμίες και αλλάζει η φιλοσοφία σου για τη ζωή. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, ζεις την περιπέτεια, είσαι ανοιχτή στην επέκταση, βλέπεις τα πράγματα πιο φιλοσοφημένα και ενδιαφέρεσαι για την πνευματική σου εξέλιξη. Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους σκέφτεσαι τα πράγματα εις βάθος. Ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, ασφάλειες, έχεις έξυπνες ιδέες και διευθετείς κάποια πράγματα με επιτυχία. Μπορεί να κάνεις κερδοφόρες επενδύσεις. Κάποια γεγονότα μεταμορφώνουν τη ζωή σου. Εμβαθύνεις και βλέπεις τα κίνητρα των άλλων. Ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος και αλλάζεις την προσωπική σου ζωή. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τους φόβους σου και προχωράς μπροστά. Δημιουργείς μια νέα πραγματικότητα. Ξεκαθαρίζεις τα συναισθήματά σου και είτε δένεσαι περισσότερο με το ταίρι σου είτε αποχωρείς από τη σχέση αν δεν είναι αυτό που ζητάς. Ένα πάθος μπορεί να ζήσεις αυτό το διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο στρέφει την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται και μπορεί να αποφασίσετε από κοινού να προχωρήσετε σε μια μεγαλύτερη δέσμευση λύνοντας πρώτα πρακτικά ζητήματα. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ένα νέο έρωτα που θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Κάνεις μια νέα αρχή με ισορροπία και αρμονία και ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Βάζεις νέους στόχους σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την νέα Σελήνη στους Διδύμους τακτοποιείς ζητήματα στην εργασία και την καθημερινότητά σου. Είσαι πιο παραγωγική, πιο αποδοτική, έχεις νέες ιδέες στη δουλειά σου. Η επικοινωνία με συνεργάτες και συναδέλφους βελτιώνεται, οι συνθήκες εργασίας επίσης. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα αποδειχθούν ευνοϊκές. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να μετακινηθείς σε μια άλλη θέση με μεγαλύτερες ευθύνες και κέρδη. Αναζητάς νέους τρόπους για να ισορροπήσεις τη ζωή σου, ασχολείσαι με την υγεία και την ευεξία σου. Ένας έρωτας με καλές προοπτικές μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανός. Μια νέα δραστηριότητα μπορεί να γεμίσει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους ασχολείσαι με ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Είσαι χαρούμενη, ανέμελη, λάμπεις, γοητεύεις, δίνεις και παίρνεις χαρά. Διασκεδάζεις και συζητάς με τα παιδιά σου, απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Μπορείς αυτό το διάστημα να βγάλεις χρήματα από ένα χόμπι. Ο έρωτας είναι σημαντικός στη ζωή σου. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές προσκλήσεις και φλερτ, μια παθιασμένη σχέση μπορεί να ξεκινήσει. Αν έχεις σχέση, μπορεί να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου για να νιώθεις πιο άνετα, μπορεί να βελτιώσεις το χώρο σου, να κάνεις μια αγοραπωλησία ή μετακόμιση. Μπορεί να προετοιμάζεις το σπίτι σου για να δημιουργήσεις οικογένεια.  Έχεις χαρούμενη διάθεση και βρίσκεσαι με οικογενειακά πρόσωπα. Ανανεώνεσαι, περνάς αρμονικά με τους συγκατοίκους σου και τα οικεία πρόσωπα και αφήνεις πίσω σου παλιές καταστάσεις. Κάνεις αλλαγές στις σχέσεις σου και αφήνεις πίσω αρνητικές συνήθειες. Έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Ξεκινάς μια νέα ζωή και μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή ακόμα και πόλη ή χώρα. Ένας νέος έρωτας θα σε κάνει να νιώθεις οικειότητα από την πρώτη στιγμή. Μια νέα συνεργασία από το χώρο του σπιτιού θα φέρει κέρδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network