Follow us

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 23 Φεβρουαρίου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα.

ζώδια

Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με ανάδρομο Ερμή, εξάγωνο με Άρη και Ουρανό. Υπάρχει λοιπόν μια δυναμική για νέα ξεκινήματα, δεν μένουμε απλά στα όνειρα, προχωράμε για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα με το νερό, τη θάλασσα, ψυχολογικά ίσως θέματα ή θέματα με ουσίες, φάρμακα, αλκοόλ. Είναι μια νέα θετική Σελήνη που ευνοεί την πνευματικότητα, την τέχνη, την φιλανθρωπία, τη φαντασία, ενισχύει τη διαίσθηση. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν, υπάρχει ευγένεια και κατανόηση. Θα έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε, να αποκαλύψουμε τα συναισθήματά μας, να συγχωρήσουμε τους άλλους βλέποντας τα πράγματα και από μια άλλη πλευρά, να συνειδητοποιηθούμε. Δες το φως αντιμετωπίζοντας το σκοτάδι!

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες έρχεσαι σε επαφή με το υποσυνείδητο, βγαίνουν στην επιφάνεια όλα τα συναισθήματα. Αναζητάς τη μοναχικότητα για να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Είναι καλό διάστημα για ξεκαθαρίσματα, για να κλείσεις κύκλους και εκκρεμότητες και για να προετοιμαστείς για έναν νέο κύκλο. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, μείνε μακριά από την πολυκοσμία, ασχολήσου με τις τέχνες, άνοιξε την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορείς να κάνεις νέες φιλίες που θα δώσουν ένα νέο νόημα στη ζωή σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή, ανανεώνεσαι και μπορεί να ηγηθείς μιας ομάδας. Μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο, μπορεί να σκεφτείς κάτι πρωτότυπο που θα σου ανοίξει ένα νέο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. θα έχεις αλλαγές και θα πρέπει να προσέξεις πως θα χειριστείς τις καταστάσεις αποφεύγοντας τον εκνευρισμό. Επικεντρώσου στους στόχους σου, κυνήγα τις φιλοδοξίες σου και θα ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Κανένα εμπόδιο δεν σε σταματά, δες ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου, να κατακτήσεις τις επιθυμίες σου. Νέες εμπειρίες θα αλλάξουν τη φιλοσοφία σου, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές. Μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Αναζητάς την περιπέτεια, κάνεις πράγματα που σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση, έχεις νέες ιδέες.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από χρέη, δάνεια, μπορεί να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, περιουσιακά, κληρονομικά. Ερωτικά, μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να ζήσεις ένα νέο πάθος. Αποκαλύψεις μπορεί να γίνουν και μπορεί να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Κάνεις την ενδοσκόπησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν σε αυτούς τους τομείς, ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα, βάζεις τάξη και παίρνεις αποφάσεις για την πορεία σημαντικών σχέσεων. Βλέπεις τα όρια και τις δυνατότητές σου, αλλάζει ο τρόπος που πλασάρεις τον εαυτό σου. Μπορεί να κάνεις μια νέα αρχή ή να δώσεις ένα τέλος.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την υγεία σου, αλλάζει τις συνθήκες εργασίας σου. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου. Αν ψάχνεις για δουλειά, μπορεί κάτι να βρεθεί στα μέτρα σου. Μια αλλαγή θα σου βγει σε καλό, άλλαξε πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε βαραίνει, άλλαξε τη ρουτίνα σου. Ασχολήσου με την ευεξία σου και τη διατροφή σου, κάνε μια δίαιτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει ευχάριστα νέα στον έρωτα, σε δημιουργικά σχέδια και παιδιά. Αν είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο θα σε κάνει να απαρνηθείς την ελευθερία σου. θα πάρεις μηνύματα από το πρόσωπο που αγαπάς, θα βγεις από τη ρουτίνα, θα δεχτείς όμορφες προτάσεις. Παίρνεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη, μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς με κάτι δικό σου στον επαγγελματικό τομέα και να πετύχεις. Ευχάριστα νέα θα λάβεις και από τα παιδιά σου. Βγαίνεις και διασκεδάζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Σημαντικά γεγονότα θα συμβούν. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση στο χώρο σου, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις τη δική σου οικογένεια. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου σε αγαπημένα ή οικεία πρόσωπα και θέλεις να περνάς χρόνο μαζί τους. Μπορεί να ασχοληθείς και με θέματα ακινήτων. Χρειάζεσαι ηρεμία στο σπίτι σου, νιώθεις ασφάλεια και προστασία μέσα σε αυτό. Μπορεί να αναπολείς το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα κάνεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σου ανεβάσει το ηθικό. Η κοινωνικότητα θα είναι μεγάλη, θα είσαι διαρκώς απασχολημένη. Προβάλλεις τις ιδέες σου που είναι αποδεχτές από τους άλλους. Μπορεί να αποφασίσεις να μάθεις κάτι νέο, να επεκταθείς, να κάνεις σεμινάρια. Βγαίνεις από παλιές νοοτροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων ή να διασφαλίσεις τα εισοδήματά σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αλλά θα πρέπει να προσέξεις και την τάση σου για σπατάλη. Κινήσου με στρατηγική και χάραξε ένα νέο οικονομικό σχέδιο. Βρες τρόπους για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς να ξεκινήσεις πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Προχώρα σε μια ανανέωση της εμφάνισής σου. Όλοι οι τομείς της ζωής σου μπορεί να ευνοηθούν. Η ευαισθησία σου θα είναι μεγάλη, έχεις όμως μεγάλη δύναμη και ζωτικότητα. Μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα στην ερωτική ή επαγγελματική σου ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ