Follow us

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες | Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο;

Θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου

Girl in the bedroom

Η Σελήνη και ο Ήλιος συναντώνται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και μας χαρίζουν διαίσθηση και φαντασία. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να αφιερωθούμε σε κάτι ανώτερο που θα δώσει νόημα στη ζωή μας. Η τέχνη, η φιλανθρωπία, η πνευματικότητα ευνοούνται.

Η σύνοδος του Χείρωνα με τα φώτα μας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε μας πληγώνει και μας στεναχωρεί με σκοπό να βρεθεί λύση. Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις που μας ενοχλούν και να βρούμε νέες κατευθύνσεις.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με το Δία μας φέρνει πιο κοντά στα συναισθήματά μας, τα όνειρα και τις ελπίδες μας ενώ μας χαρίζει έμπνευση και δημιουργικότητα.

Παράλληλα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη μας καλεί να εκτονωθούμε. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις που θα μας δημιουργήσουν θυμό. Περνώντας στον Αιγόκερω μας δίνει δύναμη να δράσουμε, να διεκδικήσουμε, να βγάλουμε στην επιφάνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Μπορεί όμως να δημιουργήσει και εντάσεις, μπλοκαρίσματα.

Θα χρειαστεί προσοχή να μην παρασυρθούμε από το συναίσθημα αγνοώντας τη λογική. Είναι καλό διάστημα να συγχωρήσουμε τους άλλους για λάθη του παρελθόντος. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και αποτελούμε μέρος της εξέλιξης του σύμπαντος.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη προετοιμάζεσαι για ένα νέο κύκλο ζωής. Προσπάθησε να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και να δεις στενά τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σου. Μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Έλα σε επαφή με το υποσυνείδητό σου και άσε να βγουν στην επιφάνεια οι ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Ξεκαθάρισε τα θέλω σου και κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος σε κάθε τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη μπορεί να είσαι ο ηγέτης μιας ομάδας. Μπορεί να δημιουργήσεις νέες φιλίες με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα. Μπορείς να κάνεις νέα όνειρα, πρωτότυπα και ιδιόρρυθμα. Άνοιξε νέα κεφάλαια στη ζωή σου που θα σου δώσουν ένα νέο νόημα. Νέα ενδιαφέροντα, μια νέα εργασία ή ένας νέος έρωτας είναι πιθανά σενάρια. Οι συνθήκες της ζωής σου βελτιώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη νέα Σελήνη θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σου. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Μακριά από νεύρα και εντάσεις θα σημειώσεις πρόοδο. Βάλε στόχους και βρες το δρόμο σου για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Σκέψου ρεαλιστικά και αισιόδοξα για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη, έχεις ανάγκη τα ταξίδια, την περιπέτεια. Αναθεωρείς τη φιλοσοφία σου και αλλάζεις δρόμο για να φτάσεις τις φιλοδοξίες σου. Βγάζεις τις ιδέες σου στην επιφάνεια και αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου. Νέες εμπειρίες ζωής ανοίγουν νέους ορίζοντες και προοπτικές. Η επαφή σου με άτομα από το εξωτερικό μπορεί να σου φέρει νέα εισοδήματα και να ανοίξει νέους δρόμους ζωής.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη φέρνει νέα ξεκινήματα όσον αφορά χρέη, δάνεια, κοινά οικονομικά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Θα αναζητήσεις λύσεις γι’αυτά τα θέματα ενώ δεν αποκλείεται να πουλήσεις και κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να γίνεις πιο αυτόνομη οικονομικά ή να συγχωνευτείς οικονομικά με άλλον. Βοήθεια μπορεί να λάβεις μέσα από την οικογένεια. Ερωτικά, ένα νέο πάθος είναι πιθανό ή μια παλιά σχέση μπορεί πάλι να έρθει στη ζωή σου. Είναι μια περίοδος που μπορεί να «πεθάνεις και να ξαναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου». Μπορεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου ή μια ενδοσκόπηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να έρθεις στα όριά σου και να δεις τις δυνατότητές σου. Αναθεωρείς πράγματα, αλλάζεις τον εαυτό σου και κάνεις μια νέα αρχή ή δίνεις ένα τέλος. Οι σχέσεις σου ξεκαθαρίζουν και αποφασίζεις για την συνέχεια ή όχι σημαντικών για τη ζωή σου σχέσεων.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καθημερινότητά σου, την εργασία ή την υγεία σου. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες που θα φορτώσουν το πρόγραμμά σου και θα σε αγχώσουν. Αν είσαι άνεργη, μια νέα δουλειά που στην πορεία θα σου αρέσει είναι πιθανή. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα διατροφής, κάνε γυμναστική, δημιούργησε νέες συνθήκες στη ζωή σου. Άλλαξε την καθημερινότητά σου, τη ρουτίνα σου και απομακρύνσου από οτιδήποτε σε βαραίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη κυριαρχεί το συναίσθημα και ο έρωτας. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Μπορεί να δεχτείς νέες ερωτικές προτάσεις. Ενθουσιάζεσαι και τα παιδιά σου σού χαρίζουν όμορφες στιγμές. Φαίνεται να παίρνεις αποφάσεις για την ερωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις τη χαρά και τη διασκέδαση. Είναι κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις απογόνους, να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και η επαγγελματική σου ζωή προωθείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να μετακομίσεις ή να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση και αυτά να απορροφήσουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να δημιουργήσεις οικογένεια ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Είναι πιθανό να περνάς πολλές στιγμές με την οικογένειά σου ή να ασχολείσαι με ακίνητα. Αισθάνεσαι γαλήνη στο σπίτι σου, ασφάλεια και προστασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη ενισχύει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις σημαντικές συμφωνίες και νέες συνεργασίες που θα είναι επιτυχημένες. Νέες γνωριμίες θα βοηθήσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας θα σε ανεβάσει. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Προβάλλεις τις ιδέες σου και γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Αλλάζεις νοοτροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη ξεκινάει μια νέα οικονομική πορεία. Δίνεις προτεραιότητα στα οικονομικά προκειμένου να αισθανθείς πιο ασφαλής. Προσπαθείς να βρεις νέες πηγές εσόδων πλασάροντας νέα προϊόντα στην αγορά και αναπτύσσοντας νέες στρατηγικές. Φτιάχνεις νέα σχέδια δράσης με το επιχειρηματικό σου πνεύμα και βρίσκεις νέους τρόπους για την οικονομική σου άνεση. Θα σου δοθούν ευκαιρίες μεγαλύτερου κέρδους αρκεί να τις εκμεταλλευτείς. Προσοχή στα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς να ξεκινήσεις νέα σχέδια. Ανανέωσε την εμφάνισή σου, όλοι οι τομείς της ζωής σου επωφελούνται από αυτό το φεγγάρι. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και εξέφρασε την προσωπικότητά σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου όσον αφορά τη ερωτική και επαγγελματική σου ζωή. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει. Βάλε στόχους και προχώρα μπροστά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ